hits

Day 2. The first MV you watched of your favorite Band/Singer

11.05.2017
14:12

Her kommer dag to fra den 30 dagers kpop MV challenge! Jeg har så klart så mange favoritt artister/grupper, at det er vanskelig å velge en. Men om jeg virkelig måtte velge kun en, hadde jeg valgt den som jeg hører mest på til dags. Det blir ingen grupper for i dag, men heller en solo artist. Nemlig DEAN. DEAN. DEAN. DEAN. Jeg klarer bare ikke å gå en dag uten å høre på sangene hans. Stemmen hans er vikelig as smooth as butter!

 

Denne sangen er min første Dean sang og jeg fant den en dag i fjor gjennom listen av anbefalte videoer som YouTube ga. Selvfølgelig siden det sto 'Zico' måtte jeg trykke på den. Første dagen jeg fant denne sangen spilte jeg den så mange ganger i strekk for noen timer. Ja, den var såpass bra og jeg kunne ikke få nok av det. 

 

"Pour Up" - DEAN Feat. Zico

 

De som ikke kjenner og/eller har ikke hørt om Dean, burde! Selv om du er ikke en fan av r&b/hiphop vil han nok få deg til å like det med sangene hans. Skal jeg fortelle dere noe bedre i tillegg? Han var en av dem som produserte blant annet EXOs "Growl" + "Black Pearl", VIXXs "Voodoo Doll" samt mye mer!

Give DEAN a listen, you won't regret it!

 

#kpop #dean #krnb #khiphop #30dayskpopmvchallenge

3 kommentarer

Linda Breivik 11.05.2017 16:19
Jeg har sjekket ut sangene til Dean, men de er ikke helt min smak desverre ^^,

For meg så er det: BEAST - Bad Girl ^^,
K-Pop Fanatic 11.05.2017 19:55
Linda Breivik: Awhh jaja folk har hver sin smak ^^

I dag var faktisk første gang jeg hørte på Bad Girl fra BEAST ;o Den virker veldig fengende allerede ved første gang jeg hører på den ^^
Linda Breivik 12.05.2017 12:56
Hadde vært kjipt om alle hadde lik smak tror jeg ^^,

Bedre sent enn aldri. Hehe. Den er veldig fengende ^^,

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider