hits

Day 3. A MV you like that just came out recently

12.05.2017
13:15

Hmm, en musikkvideo som kom ut nylig? Hvor tidlig er 'nylig'? Jeg regner det som en musikkvideo som ble lastet opp fra en uke siden til nå. Så en musikkvideo fra en dag i de to ukene blir det vel. Da anbefaler jeg denne nokså simple musikkvideoen:

 

"Dance Dance" - DAY6


 

Den er virkelig oppløftende! I feel good baby, I feel great baby, who cares if we look crazy?~~~ Den teksten alene samtidig som de latterlige og søte dansebevegelsene de gjør i musikkvideoen får meg til å smile ^^ Denne musikkvideoen virkelig får "all of my worries to disappear" haha. Jeg likte også hvordan de brukte en svart-og-hvitt-filter fremfor å vise ulike farger. Selv om jeg har ingenting i mot fargerike videoer, er denne musikkvideo veldig monotont i forhold til bruk av farger og det lar deg ikke å være distrahert av farger. Det eneste som du fokuserer på er dem og selve sangen!

 

Har dere noen musikkvideoer som dere liker, og har kommet ut nylig?

 

#kpop #krock #day6 #30dayskpopmvchallenge

3 kommentarer

Linda Breivik 15.05.2017 13:22
For meg så blir det VIXX - Shangri-La, som kom ut i dag. Musikkvideoen er skikkelig artsy og fin!
K-Pop Fanatic 15.05.2017 22:18
Linda Breivik: Ahh jeg så den nettopp ;u; Den var virkelig fin og var til mine forventninger *-*)/
Linda Breivik 15.05.2017 22:20
Så bra ^^,

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider