hits

Day 4. The funniest MV you know

13.05.2017
16:10

Ganske vanskelig å finne musikkvideoer som jeg synes er morsomme siden det er nemlig ikke så mange musikkvideoer som er det. Da må man kanskje begynne å lete litt på de mindre kjente gruppene/artistene. Musikkvideoene deres er på et visst budsjett og kan virke litt lavkvalitets, men det er ikke at jeg har noe i mot de som gjør dette. Man jobber med det man har, og det er jo mange som klarer å faktisk få til en bra musikkvideo selv om de ikke har all verdens props, set osv..

Altså tilbake til en musikkvideo som jeg synes er ganske morsom.. Da ville jeg valgt denne:

 

"Baechu Bossam" - Pungdeng-E

 

Jeg synes musikkvideoen er ganske morsom i sånn sett at alt handler om deres favoritt matrett, cabbage/lettuce wrap. Sangen handler omtrent bare om kål haha. Jeg jeg likte hvordan de tok med serriøse mafia-folk og fikk dem til å gjøre deal med noen kålhoder i stedenfor penger haha. Musikkvideoen passer til teksten i så fall! Må også si at sangen er fengende på en merkelig måte haha.

 

Vet dere om noen morsomme musikkvideoer?

 

#kpop #30daysmvchallenge #pungdenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider