hits

Day 5. The most artistic MV you know

14.05.2017
14:31

Hvordan man i det hele tatt definerer kunstnerisk, varierer fra person til person. Siden begrepet 'kustnerisk' kan jo bety kreativiteten for en, men "asthetically pleasing" for en annen osv.. For meg, når det gjelder noe kunstnerisk en musikkvideo, ser jeg for detaljene i musikkvideoene. Dette innebærer da props, antrekk, hvor mye de klarer å knytte det til konseptet og mye mer. Da kom jeg akkurat på en musikkvideo, og det var denne musikkvideoen som falt i hodet med en gang jeg leste at jeg måtte legge ut en kunstenerisk musikkvideo. 

 

OBS: Alle som ikke tåler å se blod og gore for en grunn bør ikke se på den! Jeg kan heller rette dere mot clean versjonen HER

 

"Voodoo Doll" - VIXX

 

The gore, props and details! Virkelig imponerende musikkvideo. Jeg satt og tenkte mellom Voodoo Doll eller Error, men Voodoo Doll hadde mye mer å "tilby" for min smak og definisjon av kunstnerisk, hvis det i det hele tatt ga noen mening. Lensene de brukte, glassbitene i armen, selve voodoo dokkene osv., var bare så utrolig bra gjort og laget. De klarte virkelig å få den mørke siden med voodoo dukke konseptet. 10/10.

 

Har dere noen favoritt kunstneriske musikkvideo?

 

#kpop #vixx #30dayskpopmvchallenge
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider