hits

For Å Ta Igjen

14.05.2017
17:41

Siden jeg la ikke ut noe siden sent 2014, tenkte jeg å dedikere ukens spilleliste på de sangene jeg har hørt mye av fra det tidspunktet frem til nå. Ukens spilleliste er derfor preget av eldre sanger, men som er fortsatt relevant og er klassikere til i dag hihi. Jeg har spilt disse sangene veldig mye, og jeg har greid å skvise dem sammen til de "10 mest spilte sangene jeg har spilt gjennom de årene sent 2014 - 2017".

 

 

 

"Hero" - Monsta X

Monsta Xs sanger så langt er bare bops, men jeg må si min aller favoritt er "Hero". Har spilt den såpass mye at jeg aner ikke om de har en ordentlig musikkvideo til den eller ikke siden jeg bare referer meg til den rooftop versjonen haha. I CAN BE YOUR HERO, I CAN BE YOUR MAN. Nå må dere gi dere.

 

"Hurt Locker" - Nine Muses

Jeg er lei meg at denne sangen kunne faktisk få Nine Muses til å vinne for første gang i en 'music broadcast'! De kom på andre plass en uke! Denne gruppen er en av mine favoritt kpop grupper, men i det siste har jeg hatt litt tvil om det. Nine Muses har gått gjennom sykt mye i de siste årene siden mange forlot gruppen, deretter joinet to nye medlemmer, også forlot en del igjen. Siden de to nye medlemmene joinet har de aldri klart å få til ni medlemmer for å passe gruppenavnet, Nine Muses. Hvertfall ikke nå som en del forlot dem igjen. Utenom det dramaet har de fortsatt klart å legge ut bops! Med de to nye medlemmene Sojin og Keumjo, ga de ut sangene "Drama", "Hurt Locker", "Sleepless Night". Deretter ble det også laget en sub-unit gruppe, Nine Muses-A, hvor de kom ut med "Lip2Lip". De trenger et mirakel. Det er så trist at mange av de originale medlemmene har forlatt gruppen. Gruppen til og med Glue era var den beste line-upen en girl group kunne ha fått! UGH. Jeg skal slutte nå. Men i hvertfall, sjekk ut "Hurt Locker"! Denne sangen er perfekt ;u;


 

"Believe My Lies" - O.O.O

Det var en periode jeg hørte kun på bands, og de var blant en av dem. Angrer ikke at jeg hører på dem i det hele tatt. Skulle virkelig ønsket å se dem live en dag! Denne sangen er en type sang jeg hører mye på sent på kvelden og når været er grått og gatene er stille. Alle sangene dems er så idyllisk.


 

"Ice Cream Cake" - Red Velvet

Jeg likte ikke sangen da jeg først hørte den. To timer etter at jeg hørte sangen for første gang sang jeg rundt huset "I scream, you scream, gimme dat gimme dat icecream" haha. Dette førte til at jeg måtte tilbake til stasjonæren min, sette på høyttalerne på fullt og spille sangen om og om igjen. Rommet mitt er heller ikke så langt fra storebroren min sitt rom, så han kan egentlig høre de sangene jeg setter på godt. To dager senere da jeg satt den sangen på igjen, kom storebroren min inn på rommet og begynte å synge med "I scream, you scream, gimme dat gimme dat icecream" ~! Fikk en virkelig latterkrampe hver gang han sang det haha. 

"OASIS" - Crush Feat. Zico

Enda en sang som jeg spilte for evigheter rundt sommertiden. Nå spiller jeg hver gang jeg har lyst til å tenke på sol og varme haha. Jeg kan omtrent hele sangen utenatt nå egentlig. Eneste problemet er uttalelsen på de koreanske ordene + rap delen (som vanlig) haha. Jeg har sett at mange r&b/hiphop artister i det siste brukt mye ordspill 'Oasis' = oh ah she is, Jeremih sin 'Oui' = we (you and I), Smino sin 'Anita' = I need her osv. Vet ikke om det er bare nå det har dukket frem eller om det har alltid vært sånn? 

"Always" - t Yoon Mirae

Yup, jeg var med og joinet Descendants of the Sun-bandwagon da k-dramaet kom ut. Om jeg likte den? Meh. I begynnelsen var Song Joong Ki grunnen min for å se på k-dramaet. Etter episode 2 og utover, ble det mer på grunn av Seo Dae Young og Yoon Myung Joo sin historie haha. Eneste som var topp med k-dramaet var soundtracket! Det som jeg har spilt mest og fortsatt gjør til den dag i dag er "Always". Yoon Mirae kan rappe og synge. I tillegg er stemmene ganske forskjellige og selvfølgelig forskjellig uttrykket. Hver ballad OST hun synger er det bare himmelsk å høre på.  

"Save Me" - BTS

Jeg er stort imponert og kjempe stolt av BTS av hvor langt de har kommet! Jeg husker den dag de debuterte og comebacksene de hadde for hvert tittelspor toppet det forrige. Men om jeg tenkte at det kom til å alltid være sånn, vil jeg være helt ærlig at jeg ikke tenkte på. Nei da, her er vi i dag og de klarer å fortsette å produsere kvalitetssanger, samtidig som at de holder seg til trenden. BTS-kategorien min på bloggen har jeg ikke oppdatert siden "Dark & Wild" era, men gud, de sangene som kom etter der. AHHH A+++++++. Jeg ble enda mer av en ARMY da! Jeg har ikke funnet en sang jeg ikke liker og det overrasker meg litt. Men ut av alle sangene de har utgitt i det siste, så liker jeg "Save Me" utrolig godt. Sangen kan man egentlig spille i alle slags anledninger idec :') Den er rolig, men ikke for rolig. En ubeskrivelig sang rett og slett. 

"Geobukseon (Turtle Ship)" - SMTM4: Ja Mezz, Andup, Mino Feat. Paloalto

Jeg følger egentlig ikke med på så mye survival shows, audition shows og programmer i den duren der, men de sangene som blir laget utifra disse programmene er oftest verdt å sjekke ut. Akkurat denne hiphop sangen ble motivasjonssangen min. Hver gang du må begynne på leksene og ikke har motivasjon? Sett på Geobukseon. Hver gang du må tvinge deg selv til å rydde rommet? Sett på Geobukseon. Hver gang du gir deg en unnskyldning at du er trøtt, og derfor må du sove og ignorere viktige arbeidsoppgaver? Sett på Geobukseon og da er du plutselig våken.


 

"Secret" - WJSN (Cosmic Girls)

I det siste har jeg utviklet en interesse for electropop, eksperimental, 8bit-type sanger. Å finne slike sjangrer innenfor mainstream k-pop er faktisk ganske vanskelig. Men no worries, i dag finnes det WJSN og Lovelyz med en innflytelse av disse sjangrene. Akkurat denne sangen fra WJSN har jeg blitt hektet på en god stund nå. Det som skjer med meg at jeg sjelden får vite om en bra sang før en-to måneder har gått. Det er litt kjipt, men save the best for last I guess? 

"FXXK WIT US" - Lee Hi Feat. Dok2

Alle har sine dager de føler seg stresset, og denne sangen har vært min go-to stress-reliever sang. Jeg anbefaler denne sangen akkurat for denne grunnen også. Stå på folkens! Everything's going to be ok, 'cause nothing can fxxk with us! Jeg er glad at Lee Hi fikk utgi et album i fjor etter så mange år uten et mini-/album. Denne sangen må nok være min favoritt fra hele Seoullite albumet. 


 

Woops, jeg klarer visst å skrive mye uansett om jeg vil det eller ikke haha. Det er litt mye sanger fra 2015, men det tyder på at 2015 sanger klarte å få min oppmerksomhet mest. Klart at 2016 ga jo ut noen fengende og bra musikkutgivelser, men jeg har ikke spilt de like mye som jeg har spilt disse 2015 sangene jeg la i listen. Jeg ser garantert at K-Pop vokser hvert år, og det er spennende å høre hva ulike artister og grupper har å tilby!

 

Hvilken sanger har dere spilt mye denne uka?

 

#kpop #khiphop #krnb #kindie #ukensspilleliste #uke19

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider