hits

Day 8. The saddest MV you know

17.05.2017
11:06

Heyo, i det siste har disse challenges-innleggene blitt tidsinnstilt, og det skal den i alle fall i dag og! Håper alle nyter sin 17. mai i dag! Selv om de meldte at været kommer til å være stygt senere (hvertfall her på sørlandet), gjør man det beste ut av dagen med familien og venner (+ ikke minst god mat!) ;D Jaha, dette innlegget må fortsatt bli publisert for å følge challengen, så her kommer dag 8. Litt leit at det handler om en skikkelig trist musikkvideo for akkurat nasjonaldagen haha. Men men.

 

"In Heaven" - JYJ

 

I det siste har det vært mye nyheter og skandaler om spesielt medlemmene Junsu og Jaejoong, men jeg har ikke lyst til å ta opp hva de gjorde osv. her siden jeg synes det er bare unødvendig for akkurat dette innlegget. For dem som har lyst til å vite hva som foregår med disse to, kan bare besøke netizenbuzz, eller mer generelt - google om dem.

Denne musikkvideoen og sangen er faktisk min første JYJ sang, og jeg husket hvor trist jeg tenkte musikkvideoen var. Og vel, den er det fortsatt hver gang jeg hører på sangen og ser på musikkvideoen. Noen kommenterte at Jaejoong skrev denne sangen og dedikerte den til en venn som døde i en bilulykke. Den vennen fikk han ikke se for siste gang, siden Jaejoong var bortreist da det ulykken skjedde. Håper virkelig at den vennen hviler i fred nå og har det fint der oppe! <3 Denne sangen og musikkvideo passer perfekt til hverandre.

 

Kommer dere på noen triste musikkvideoer?

 

#kpop #jyj #30daysmvchallenge 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider