hits

Day 9. The MV with the best dance or dance move

18.05.2017
14:47

Oooo y u do dis. I det siste har k-pop scenen dominert med ulike koreografier, så det er temmelig vanskelig å velge en. Jeg har et par kpop grupper som jeg kunne tenkt meg å inkludere i dagens innlegg; blant annet SHINee, Teen Top, GFriend, Nine Muses osv.. Men jeg velger den som virkelig åpnet mine øyner for k-pop og deres koreografi for aller første gang! 

 

"Before The Dawn" - INFINITE

 

MV (Dance Ver.)


 

Dance Practice a.k.a. den videoen som fikk meg til å bli en skikkelig INSPIRIT <3


Jeg ble helt sjokkert å se at alle var så synkronisert ;w; De fikk det til så bra og alle kunne danse like bra som den andre jo! Kan ikke tro at gruppen består av 7 medlemmer og hver enkelt kunne utføre danseøvelsen presist! Jeg kommer aldri til å glemme danse videoen og spesielt den videoen da de øvde på dansen i øvelsesrommet. Legendarisk!

 

Har dere noen musikkvideo som dere synes inneholder den beste koreografien?

 

#kpop #infinite #30dayskpopmvchallenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider