hits

Day 10. The best last MV of a band that disbanded

19.05.2017
17:51

Det er egentlig trist at mange second generation (f.o.m. 2000- osv.) grupper har slått opp og ikke publiserer musikk sammen som en gruppe lengre. 2NE1, KARA, Wonder Girls, samt mange fler. Selvom de har slått opp, hører jeg fortsatt på musikken dems. Takket være dem har kpop vokst så mye og er spredd utover verden.

Desto mer kpop scenen vokser, desto vanskeligere blir konkurransen. Det finnes sikkert mange kpop grupper som har slått opp og det er sikkert de som ikke mange vet fordi de har hatt vanskeligheter med å få anerkjennelsen. Klart at å bli en k-pop stjerne, er ikke bare bare. Det er en tøff prosess en må gjennomgå for mange år for å faktisk bli kjent og få en stabil inntekt. Uansett, vil jeg takke alle som prøver, holder på, og har klart det. K-Pop har blitt en del av livet mitt, og det hadde ikke vært mulig hvis det var ikke for alle som virkelig jobbet hardt for dette - hvor hen de måtte være i forhold til status.

For dagens challenge tenkte jeg nøye gjennom, og det var et utrolig vanskelig valg ;u; Det som gjorde et inntrykk mest for meg må nok være denne:

 

"The Light" - The Ark

 

Jeg husker da de debuterte også så jeg på BTS reacte for dem T_T De hadde stor potensial og jeg ble trist at de måtte slå opp til slutt! Deres debut sang og MV var "one of a kind". På den tiden, var det hvertfall noe jeg trengte fordi det var mange som følgte det klassiske girl group konseptene. The Ark var virkelig min favoritt 2015 rookie og jeg gjorde mitt beste å følge dem hver gang de kom ut med noe eller twitret, men en dag begynte det å bli færre videoer, færre nyheter og det endte opp med kun stillhet.

Yujin ble syk og hun var ikke lengre med, og senere falt gruppen. En og en bestemte å gå sine egne veier. Av det jeg vet i dag at Halla og Jane er aktiv i en dramaserie(?), Yuna drev med Unpretty Rapstar før men nå driver med å collabe med artister (hennes siste collab var dette) og Minju var nylig i K-Pop Star 6. Jeg er litt usikker på hvor Yujin er, men jeg håper hun er frisk i hvertfall.

Håper hvertfall at nå trives alle med det de gjør nå. De forlot k-pop scenen utrolig fort med deres første og siste fineste musikkvideo og sang! 

 

Har dere en favoritt (sist) MV fra en gruppe som slo opp?

 

#kpop #theark #30daysmvchallenge
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider