hits

New Face

21.05.2017
21:37

Ukens spilleliste inneholder en del musikkutgivelser fra grupper/artister jeg ikke hører på til vanlig.. noe som egentlig overrasker meg siden nå innser jeg at jeg burde kanskje høre mer på dem. Nok en gang er det en blanding av ulike sjangre. Noen av disse sangene er bare irriterendes fengende og noen var nødvendige til å roe meg ned og få meg til å konsentrere i eksamensperioden haha. Enjoy!

 

 

"What's Going On?" - Triple H

Da de debuterte følte jeg ikke akkurat for "365 Fresh". Smak og behag. vel. Jeg liker ikke å judge grupper/artister sine sanger fra kun et tittelspor, så selvfølgelig måtte jeg høre på de b-side sporene. Man blir sjeldent skuffet med b-side sanger pga det vil alltid finnes en type for alle ;D Akkurat denne har vært min favoritt så langt fra albumet, og det er nok kanskje min mest spilte også. Sangen er så rolig og passende til late ettermiddager.  

"Shangri-La" - VIXX
 
Ahhh hvor skal jeg begynne med denne sangen og musikkvideoen! Totally my aesthetics ;u; Fra musikksjangren, konsept til kinemotagrafien av musikkvideoen. Jeg har en greie for "rolig-men-ikke-for-rolig"-sanger. Denne sangen passer akkurat under denne kategorien. Jeg er fascinert over de kulturelle elementene de tok med i musikkvideoen! Skulle ønske mange fler kom med slike sanger/konsepter i fremtiden! Akkurat nå kommer jeg med tre grupper så langt som har hatt tradisjonelle koreansk elementer i musikken dems: VIXX med dette, B.A.P sin lille dance break i "No Mercy" og Topp Dogg sin "Arario". MORE PLEASE *-*)/
 
"New Face" - PSY

Yee jeg hører vel fortsatt på Psy. Så langt synes jeg det finnes ingen tittelspor som har toppet "Gangnam Style", men det er mange som er ganske så nærme faktisk. Hvertfall for meg. Fra det forrige albumet likte jeg "Napal Baji" utrolig godt, og i dette albumet ble det "New Face". Den signature dans-moven han gjør i denne minnet meg om The Master's Sun So Ji Subs rolle, Jo Joong Won som brukte denne bevegelsen(?) for at folk skulle bort fra synet hans haha. Oh and of course, dabbing is still relevant in 2017 ;) Du har en unnskyldning til å fortsette å dabbe takket være denne sangen! ^^ 

"Right?" - UNNIES

Denne gruppen fra et variety show slo PSY og Twice flere dager på rad og tok #1 på mange musikk-streaming sider. Jeg, som har følgt med siden episode 1, er kjempe stolt at de får den anerkjennelsen! Det er noen av medlemmene som ikke er sangere en gang, men de klarte å jobbe hardt og fikk produsert noe vidunderlig fengende! Sangen og dem får meg til å smile! 

"Dance Dance" - DAY6

Denne sangen gir meg like mye glede som UNNIES sin "Right?". Virkelig en feel-good sang som jeg spiller hver gang jeg føler meg stresset eller når je gikke bare helt for det i det hele tatt. Da de debuterte hørte jeg på dem i blant, men det var bare noen sanger. Så kom den skandalen at et medlem hadde et slags forhold med en fan og det gjemte han for alle. Til slutt endte det opp med at han forlot gruppen og de bare fortsatte. Selv om det er litt leit, er jeg glad for at de fortsatte! FNC behandler N.Flying utrolig dårlig nå (+ de debuterte enda et band????????) og jeg er takknemlig at DAY6 er der for å fylle min lille "void" for "k-pop" bands. Kommer til å høre på sangene dems mer fra nå av!


 

 

"Signal" - TWICE

Ok, jeg vet hvor populært TWICE er i Sør-Korea og utenom og, men sangene dems generelt er ikke min smak. Selvom de er ikke akkurat mine favoritter, hører jeg fortsatt på sangene dems i blant gjennom spillelister og YouTube sine miks/autoplay. Altså Twice har meh-verser, men når det gjelder refrenget så er det skikkelig fengende! Jeg likte ikke "Signal" i det hele tatt da jeg først hørte på den, men så bestemte jeg å gå tilbake og høre på den igjen. Så ble det andre gangen jeg hørte på den.. tredje.. fjerde.. femte.. woops I broke the replay button. Twice sine sanger får man virkelig til å først føle "hva i huleste hører jeg på" -> "ok det her var ikke så verst" -> "SIGENEUL BONHAE SIGENEUL BONHAE JJIRIT JJIRIT JJIRIT JJIRIT" kjhfkjghdf. 

"Egoist" - Roy Kim

Som forventet, skuffer Roy Kim aldri. Jeg har vært en fan av han siden "Boom Boom Boom" og gleder meg etter hver musikkutgivelse. Den perioden han reiste for å studere though! Føltes som evigheter T_T Men, han er tilbake og produserer alltid kvalitetssanger! Jeg liker den lille pop-twisten i denne sangen og musikkvideoen er utrolig skjønn.  


 

 

"Spotlight" - Sohee

Nein, jeg følger ikke med på K-Pop Star 6, men klart ser jeg på noen videoklipper i blant. Sohee var en av de som jeg var helt fascinert over hvor talentfulle de var! Å tenke på at hun er bare 16? Wow, hun har et glimrende fremtid! Jeg hørte at hun også skal debutere i girl-groupen ELRIS snart. Før det, så avslørte hun en solo-singel og den er selvsagt etter min smak haha. Hun holdte seg visst til trenden med innflytelsen av r&b. 


 

 

"NINANO" - Minzy (Feat. FlowSik)

For å være helt ærlig ble jeg litt skuffet for Minzys solo debut tittelspor. Jeg forventet en skikkelig beatdrop etter første verset og refrenget skulle komme, fordi jeg hadde alltid trodd at det var Minzys stil. Det jeg ble skuffet over var den merkelige rolig beatdropen til denne nokså 'upbeat'ende sangen. Ja, jeg likte ikke sangen i det hele tatt da jeg først hørte på den. Selvfølgelig måtte jeg spille den flere ganger og ble hektet! Alt til side, er jeg bare glad for at hun er tilbake på scenen igjen og legger ut ny musikk! 


 


 

"Wonder If" - Yong Jun Hyung (Feat. Heize)

Jeg har nylig fått dilla på denne sangen! Det har vært en stund siden med en Junhyung solo, og sist solo med "Flower" likte jeg kjempe mye. Før jeg hørte på "Wonder If" lurte jeg på om den kom til å være like bra, eller bedre, enn "Flower". Jeg må være ærlig at den var det! Jeg liker "Flower" litte gran bedre enn "Wonder If", men begge sangene er forskjellige i forhold til tempo. Men den måten han uttaler 그대로일까 sitter fast på hjernen og jeg går rundt for å etterligne måten han sier det men selvsagt failer haha. Heldgivis er det bare meg som kan høre og se dette ;D 


 

 

Hver eneste sang jeg hørte denne uka følte jeg var ganske unike, på sin egen måte. Mine ukentlige spillelister virker heller som en liste som jeg anbefaler for hver uke jo haha. Overskriften til innlegget refererer jo til de 'nye ansiktene' og ikke Psys sin sang *host* som jeg har sett og hørt på denne uka. Må si at av og til overrasker det meg av hvem jeg hører på. Kunne aldri tenkt å gå rundt og gjøre "Signal"-bevegelsene hver dag da sangen kom ut liksom.

 

Hva har dere hørt på mest denne uka?

 

#kpop #krnb #ukensspilleliste #uke20

5 kommentarer

Maria Victoria 22.05.2017 20:09
Jeg dgger Minzy så hun er på spillelisten min. I tillegg har det gått mye i Pentagon, VAV og Snuper faktisk xD
K-Pop Fanatic 22.05.2017 22:03
itskpop: Jeg er fortsatt litt ukjent med Pentagon, VAV og Snuper egentlig ;u; Eneste jeg har hørt på er "Gorilla" fra Pentagon. Må nok sjekke ut de sangene fra VAV og Snuper også ^^
Linda Breivik 24.05.2017 00:05
Glad for å se Junhyung's Wonder If på listen din. Han er min ub, å jeg liker sangen skikkelig godt jeg også ^^,
K-Pop Fanatic 24.05.2017 11:14
Linda Breivik: Ja ^^ Sangene hans er alltid bra da :D
Linda Breivik 24.05.2017 12:59
Ja ^^,

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider