hits

Day 12. The best MV in black & white

21.05.2017
13:30

Hmmm, jeg ser sjeldent på musikkvideoer i svart og hvitt. Generelt sett ser jeg sjeldent på musikkvideoer siden jeg hører på sangene gjennom Spotify eller iTunes haha. Jeg har noen svart og hvitt musikkvideoer som jeg kommer på nå, og min aller favoritt ut av det jeg kommer på nå er:

 

"Really Really" - WINNERDem og kinematografien er bare topp ;u; Yessss to cultural diversity in k-pop music videoes! (As expected from YG tbh.)  Jeg er så glad at de er tilbake som en gruppe! Personlig foretrekker jeg WINNER fremfor IKON. WINNERs musikk er mer min smak.

Andre k-pop mver jeg kom på med svart og hvit var "Dance Dance" - DAY6, "24/7" - Junggigo (Feat. Zion.T, Crush, Dean) og "Flower Cafe" - Jooheon (Feat. Sam Ock, I.M.) for de som lurte på det aha. Jeg kommer ikke kom på fler, men hvis dere kommer på noen andre enn de jeg nevnte, vennligst legg en kommentar og si ifra ;D  

 

Har dere en favoritt svart og hvitt musikkvideo?

 

#kpop #winner #30daysmvchallenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider