hits

Day 13. The MV with the best story

22.05.2017
20:42

Jeg antar at det er den musikkvideoen som har den beste fortellingen innlagt i videoen? Som da skal uttrykke sangens betydning osv.. Det finnes så mange fine, triste og lykkelige musikkvideoer, men hvis jeg måtte velge kun en hadde det vært denne:

 

"Error" - VIXX

 

Cyborg konseptet fra the one and only concept kings. VIXX. For å få en generell overblikk over musikkvideoen kan det lett bli forklart som slik: her ser vi et kjærestepar hvor jenta har blitt en robot og har glemt alt det menneskelige, inkludert hukommelser. Også er det partneren hennes som er da fortsatt et vanlig menneske. En dag prøver han å sette inn minnene disse to hadde sammen tilbake gjennom et program, slik at hun komme "tilbake til liv" igjen, og det gjør hun til slutt. Men det han gjorde (det med å sette et "minne-program" i henne) var ulovlig og dette fører til at hun jenta blir tatt vekk fra han. I det han innser dette og ser at hun blir dratt ut, prøver han å slå tilbake og rømme sammen. Historien slutter med at de ikke klarer det og begge dør.

Musikkvideoen er bare søt men trist samtidig. Har også kanskje noe å gjøre med at jeg er litt av en sci-fi freak.

 

Kommer dere på noen musikkvideoer med en bra fortelling?

 

#kpop #vixx #30daysmvchallenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider