hits

Day 14. The best MV with the theme high school

23.05.2017
17:32

Skole-uniformer har blitt ganske så normalt i kpop musikkvideoer, så det finnes utrolig mange videoer. Jeg synes ikke at det holder med bare at de bruker skole-uniformer, men også har en fortelling i forhold til sangen osv.. Da kom jeg akkurat på denne musikkvideoen!

 

"Face" - NU'EST

 

Musikkvideoen klarer å uttrykke sangens betydning ganske tydelig. Sangen handler rett og slett om en som blir mobbet, men fortsatt holder mot den mobbingen. Selv om det ser ikke ut som skoleuniformer, har de på det allikevel. Det er meningen at de er i en rebelliøs skole; type japanske slåss serier i en skole blant ungdommer. 

Videoen jeg la i dette innlegget kommer fra deres offisiell YouTube kanal, men i 1theK, har denne musikkvideoen over 60 millioner visninger. Fun fact: den er blant de mest sett k-pop debut MVer noensinne, og den har slått til og med EXO og B.A.P den gangen de var utrolig populær (2012). Ja, NU'EST debuterte i 2012 også. Litt trist at nå er de i Produce 101, men jeg skylder på Pledis. Skulle ønske de fokuserte mer på NU'EST og ikke bare SEVENTEEN. Selv om NU'EST holdt tittelen med mest sett k-pop debut MV for noen år, debuterte Twice med "Like Ooh-Ahh" og tok den plassen. Uansett, synes jeg det var bra for NU'EST for en sang som kom ut så lenge siden og slo de "kjente" gruppene på den tiden.

 

Hvilken musikkvideo synes du er best med temaet (ungdoms/videregående) skole?

 

#kpop #nuest #30daysmvchallenge

2 kommentarer

Maria Victoria 23.05.2017 20:47
Den sangen er så bra! :D Digger den~
K-Pop Fanatic 24.05.2017 11:13
itskpop: Så bra! :D Denne sangen må nok være en av mine favoritt debut sanger ^^

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider