hits

Day 15. The best MV with the theme disco/party

24.05.2017
11:33

Med en gang jeg leste dagens challenge kom jeg akkurat på en gruppe. T-ARA! Ahh de har gått gjennom mye med skandaler og medlemsforandringer. Må si at de har gitt ut mange fengende sanger, og alt er passende til feststemningen! Det eneste som jeg skulle ønske jeg hadde var en del venner som hadde ingenting i mot koreanske sanger for å kunne blaste de skikkelig høyt i høyttalerne haha. Uansett, en sang som jeg måtte velge fra dem for dagens challenge må være denne:

 

"Roly Poly" - T-ARA


 

Selvom de hadde mer moderne musikkutgivelser som har hatt innflytelse med EDM, er denne sangen bare en klassiker. Den åpnet mange dører til retro/disko-konseptet på den tiden. Mange ble hekta på denne sangen og de ble populære! Trist at de måtte fokusere til markedet i Kina for å få inntekt i dag. Også var det ganske nylig at Boram og Soyeon forlot gruppen, og dette førte til at gruppen nå bare består av fire gjenværende medlemmer: Qri, Hyomin, Eunjung og Jiyeon. Håper de kan komme tilbake i k-pop scenen igjen! 

 

Har dere en favoritt musikkvideo med temaet fest/dans?

 

#kpop #t_ara #30daysmvchallenge
   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider