hits

Day 18. The MV with the best action scenes

27.05.2017
13:35

Vel, action inneholder ikke bare om bilracing og mafiagjenger, men ehe kanskje den musikkvideoen som jeg valgte har noen lignende. Action og litt komedie synes jeg passer ganske fint sammen. Noen synes kanskje at kun action er bra, men for meg blir det litt tungt. For at jeg skal kunne fortsette å se for eksempel en film med mye action, så må den ha enten en bra historie/fortelling eller råbra kinematografi i action scenene. Min aller favoritt action-film må være The Raid. Selvsagt er andre filmen til The Raid også like spennende! Men jeg kan ikke tro at først filmen hadde et billig budsjett, og de fikk filmet det så bra.

Anyhow, tilbake til dagens challenge haha. Når det gjelder action-scener i musikkvideoer, er denne musikkvideoen min favoritt:

 

  "Nillili Mambo" - Block B 

Selv om denne musikkvideoen var begynnelsen av en mørk og skandaløs tid for Block B, må jeg allikevel innrømme at hele Blockbuster albumet er deres beste album så langt. Det er ikke en sang i det albumet som jeg ikke liker. Jeg husker da den kom ut ønsket jeg den special edition for Blockbuster siden den kom med en Block B flagg! T^T Fikk den aldri fordi jeg måtte prioritere pengene mine på noe annet >< Når jeg får nok penger skal jeg få se om jeg får tak i den! ^^

 

Har dere noen favoritt MV med de beste actionscenene?

 

#kpop #khiphop #blockb #30daysmvchallenge

5 kommentarer

Linda Breivik 27.05.2017 13:55
Er helt enig i at Blockbuster er Block B's beste album, å Nillili Mambo er for min del et skikkelig mesterverk!

Jeg har special edition versjonen av albumet (mohaha). Valgte å kjøpte det istede for det vanlige siden jeg også ville ha flagget, blandt annet. Har sett noen kopier av special edition versjonen av albumet på ebay, men man må opp i 800 - 1000 kr (frakt kommer i tillegg) siden det nå er ute av print å vanskelig å få tak i. Helt sykt! Kan jo så klart hende at noen selger det billigere brukt ^^,
K-Pop Fanatic 27.05.2017 23:35
Linda Breivik: :OOOOO Sykt heldig!! T_T Jeg ser at verdien på sånne special edition blir dyrere etter hvert år jo, som du sier, siden de er nå ute av print og vanskelig å få tak i >< Nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte det albumet mens jeg kunne :\ Håper i så fall det kommer et special album til, med like bra sanger og goods!
Linda Breivik 27.05.2017 23:55
Det gjør det helt sikkert ^^,

Jeg kan vurdere å selge mitt da hvis du er interessert? Jeg bruker det aldri uansett, å tenker å kjøpe den vanlige versjonen istedenfor. Kjøpte det nytt for rundt 450 kr tror jeg (har kun sett gjennom innholdet), men det har en liten "skade" så jeg selger det isåfall for 400 kr + frakt. Usikker på hva frakten blir, men mellom 80-150 kr kanskje. Litt dyrt blir det jo da også, men.. Det er litt bedre enn 800 - 1000 kr vertfall, å det er jo frakt i tillegg til de prisene igjen så. Haha.
K-Pop Fanatic 28.05.2017 02:21
Linda Breivik: :O Sendte deg pm! ^^
Linda Breivik 28.05.2017 14:16
Okei ^^,

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider