hits

Day 17. A MV that makes you happy

26.05.2017
13:13

Det finnes utrolig mange musikkvideoer som får meg til å bli glad! Musikkvideoer som jeg leter etter for å få meg til å bli glad må nok inneholde farger. Jeg synes bare at farger får man bare til å bli automatisk glad haha. Beste comeback og oppløftende musikkvideo noensinne:

 

"Feel So Good" - B.A.P


De fargene, dem og hele albumet, "Carnival" er bare så positiv og fresh! Jeg er så glad at de er tilbake og kan fortsette å lage musikk :') Når jeg ser tidligere musikkvideoer fra dem ser de så liten ut hahaha. Spesielt Zelo wow, kan ikke tro at han er bare ett år eldre enn meg. B.A.P er vel kjent for å produsere sanger som inneholder viktige beskjed(?)/informasjon osv., men det er greit at vi får slike sanger fra dem i blant også. Multi-talented indeed!

 

Har dere en favoritt musikkvideo som får dere til å bli glad?

 

#kpop #bap #30daysmvchallenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider