hits

Day 19. The most creative MV

28.05.2017
16:58

YUDODIS. Det finnes så sinnsykt mange kreative musikkvideoer! Jeg liker hvordan alle prøver å være kreative i musikkvideoen med hensyn til budsjettet, konseptet osv.. Det finnes mange variasjoner av kreative musikkvideoer, men for meg hadde jeg definert kreative musikkvideoer som fokuserte på konseptet til sangen. Jeg føler at jeg har sagt det allerede tusen ganger, men ja, jeg bryr meg ganske veldig om kinematografien. Kanskje er jeg litt for pirkete i tillegg haha. Så den mest kreative musikkvideo for meg vil nok være denne:

 

"Why So Lonely" - Wonder Girls


Siden Sunye og Sohee forlot Wonder Girls, kom Sunmi tilbake (hun + HyunA skulle egentlig være med på den originale lineupen med Sunye, Sohee og Yeeun men Sunmi bestemte seg å fokusere på studiene sine og HyunA var bekymret over hennes helse) og mange vurderte om Wonder Girls kom til å være like bra som i periodene med "Tell Me" og "Be My Baby". Da de kom tilbake som fire medlemmer overrasket de alle med det retro-band-konseptet. Det viste seg at mange likte dette konseptet også, og de fortsatte med å holde gruppenavnet kjent. 

En dag, helt ut av det blå annonserte JYP at Wonder Girls skulle slo opp. Hyerim og Yubin var bare de som skulle fornye kontraktene hos JYP, mens Yeeun og Sunmi bestemte seg å forlate JYP. De slo opp i Februar og de slapp deres siste singel, "Draw Me" for å feire ti-års jubileumet av bandet. Selv om de slo opp, kommer jeg aldri til å glemme de vidunderlige fine sangene de har utgitt så langt! "Why So Lonely" har vært en av mine mest spilte Wonder Girls sang.

 

Har dere en favoritt kreativ musikkvideo?

 

#kpop #wondergirls #30daysmvchallenge

2 kommentarer

Maria Victoria 28.05.2017 20:04
Oi, nå ble jeg litt glad. Viste ikke at Wonder girls hadde kommet med nye sanger de siste årene. Denne må jeg sjekke ut :D
K-Pop Fanatic 28.05.2017 23:11
itskpop: De nye sangene er veldig retro og pop men bra allikevel :D Definitivt verdt å sjekke ut! ^^

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider