hits

Work

28.05.2017
21:58

I de to siste ukene har jeg hatt det travelt med å reise hjemover og være med venner, og deretter reise tilbake til studentboligen og ordne opp med oppsigelse og en ny studentbolig. I tillegg har de to ukene mine mest bestått av utsettelse av en individuell eksamensoppgave som jeg hadde 11 dager å jobbe med, men som jeg bare brukte kun de 3 siste dagene på. Dette førte til at jeg hadde lite tid å jobbe med den og øve til den skriftlige eksamen som er 2 uker rett etter denne individuell eksamensoppgaven skulle bli levert. Jeg har egentlig ingen tid å blogge, så jeg tar og blogger når jeg kan og setter dem som tidsinnstilt. I'm a woman who keeps my word (for now) haha. Derfor er ukens spilleliste også litt annerledes siden jeg ikke fyller inn "info" på hver sang som tidligere ukentlige innlegg.

Uansett, angrer jeg det veldig å utsette det som egentlig skal bli prioritert, siden jeg blir fort stresset når jeg ikke får ting gjort i god tid. Derfor inneholder ukens spilleliste sanger som jeg har lagt sammen for å holde meg konsentrert og i jobbmodus, samt lille "dancebreaks"-pauser mellom arbeidet. Disse sangene har jeg spilt ganske mye denne uka. Enjoy!

 

 

"Sweet Kiss Like Coffee" - Eddy Kim, Lee Sung Kyung


 

"Flower Cafe" - Jooheon (Feat. Sam Ock, I.M.)


 

"Cinema" - ZION.T


 

"All I Wanna Do" [Korean Version] - Jay Park (Feat. Hoody, Loco)


 

"Not Today" - BTS


 

"Really Really" - WINNER

 

 

"WEE WOO - PRISTIN


 

"Don't Wanna Cry" - SEVENTEEN


 

 "Beautiful" - MONSTA X


 

"Never Ever" - GOT7 

Ok når jeg jobber med oppgaver generelt bruker jeg kanskje 60% av tiden til å danse og synge (fra det jeg kan utenatt selvfølgelig). Jeg må virkelig være fokusert, og det merker jeg når jeg synes oppløftende + upbeat sanger er irriterende og bråkete når jeg tenker og skriver oppgaven haha. Da hopper jeg over til rolige sanger, og instrumentale sanger da jeg er i denne verden med full konsentrasjon.

Alle disse sangene har vært mine go-to for mine studiesøkt ^^

 

Hvilke sanger har dere hørt mest på denne uka?

 

#kpop #ukensspilleliste 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider