hits

Day 21. The most weird MV

30.05.2017
17:06

Det finnes sikkert mange rare musikkvideoer som jeg har ennå ikke funnet, men for dette må vi tilbake i tidlig 2000-tallet med noe som vi nå antar er 'dårlig grafikk'. Når jeg selv blar gjennom YouTube på tidlig 2000-musikkvideoer må jeg bare le. På det tidspunktet syntes jeg det var kult, men siden vi har utviklet mye innenfor teknologi, er det der ingenting i forhold til dagens grafikk-kvalitet. For dagens challenge valgte jeg nettopp en musikkvideo fra tidlig 2000-årene. 

 

"Wild Eyes" - Shinhwa


 

Den er ikke rar på en merkelig og negativ måte, musikkvideoen er bare, rett og slett rar. Den skumle begynnelsen, også de grafikkene da skjelettet dems forandrer og utvikler seg til slanger og monstrer. Jeg vet at sangen handler om jeg er "the one" i forhold til denne kjærlighetsfølelsen for en kvinne. Men yo, de snakker om rolex og diamanter, så hvor er de i musikkvideoen? Haha.

Utenom musikkvideoen, er sangen råbra og fengende! You still have my respect Shinhwa!

 

Har dere noen favoritt "merkelige" musikkvideo(er)?

 

#kpop #shinhwa #30daysmvchallenge

2 kommentarer

Maria Victoria 30.05.2017 18:04
Gosh, den tøydukken i begynnelsen av videoen freaker meg ut XD
K-Pop Fanatic 30.05.2017 23:12
itskpop: Ikke sant! Skjønner ikke sammenhengen med den xD

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider