hits

Day 22. The most heartbreaking MV

31.05.2017
17:19

Jeg føler at alle gjennom livet sitt har blitt hjerteknust og det trenger nødvendigvis ikke være om kjærlighet for partneren sin. Det samme gjelder for kjærlighetssanger etter min mening. Det trenger nødvendigvis ikke være for kun kjæresten, men også familie og venner. En del setninger i sangen kan jo relatere til andre som betyr mye for deg.

 

"Tears" - LeeSSang (feat. Eugeune of THE SEEYA)


 

Denne musikkvideoen er bare kjempe bra laget. Jeg likte hvordan de brukte "dual skjermer" fra begge perspektiv, og både NS Yoonji (kvinnen i MVen) + (tidligere DMTN) Daniel gjorde en bra jobb. I tillegg er sangen like trist. Jeg får tårer til og med da jeg ser den ;w; 

Skulle bare ønske LeeSSang ikke hadde slått opp slik at de kunne fortsatte å lage bra sanger. Håper alle involvert i denne musikkvideoen + produksjon av sangen er hvertfall lykkelige. Gary giftet seg og de andre driver med sine egne ting. Jeg vet hvertfall at etter den skandalen Daniel hadde, jobber han nå som en soloartist og han ga ut noe på Soundclouden hans i fjor.

 

Har dere en favoritt "hjerteknusende"-musikkvideo?

 

#kpop #leessang #khiphop #30daysmvchallenge #nsyoonji #dani

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider