hits

Day 20. The most intensive MV

29.05.2017
16:29

Mest intense kpop musikkvideo? Hmmmm.. Spørs hvordan men definerer 'intens' i seg selv. Siden jeg har valgt et par musikkvideoer på grunn av handlingen de prøver å vise i videoen, tenkte jeg å bare velge en fra hvordan musikkvideoen er som en helhet. Altså i dette tilfelle ser jeg på intens = mye som skjer i forhold til sangen og koreografien. Var litt i tvil mellom "Say It" - ToppDogg eller dette, men jeg valgte 24K istedenfor:

 

"Superfly" - 24K

 

Jeg husket da de skulle ha comeback hadde netizens spredd dårlige rykter at de var den gruppen som hadde "slåss på klubben" LOL. Viste seg at det var bare en shoot for teaseren av musikkvideoen. Uansett, så synes jeg denne sangen er deres beste tittelspor så langt. De har hatt flere medlemsforandringer gjennom tidene, og jeg sluttet å følge dem da Daeil forlot gruppen. Daeil var biasen min siden dag 1 og det er han som kommer opp med koreografiene til gruppen, blant annet dette. De fikk til og med dratt på turnè i Finland og Sverige, men dessverre var ikke Daeil med da. Kanskje jeg er for Daeil biased, men jeg vet ikke.. sanger uten deres "opprinnelige" medlemmer høres bare annerledes ut, og det tar vel tid å bli vant til forandringer.

Så klart hvis de kommer med en ny sang så vil jeg antageligvis høre på den òg. Jeg følger ikke med på de så nøye lenger, men jeg vet at de slapp en ny sang for ikke så lenge siden -> "Only You". Den nye sangen er faktisk ikke så verst ^^ Uansett så støtter jeg dem fortsatt siden de fortjener å bli kjent etter å jobbe så hardt! Det samme gjelder alle gruppene/artistene som finnes egentlig.

 

Har dere noen favoritt "intense" musikkvideoer?

 

#kpop #khiphop #24k #30daysmvchallenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider