hits

Day 23. The hottest MV

01.06.2017
15:23

*see-no-evil monkey emoji* Kan nesten ikke tro at dette her en challenge haha. Først vil jeg bare understreke at girl groups burde ikke få all 'hate' pga deres sexy og 'cheap' konsepter. Hva med boy groups som flasher sine abs, body-roll på gulvet, hip/groin thrusting osv.? Girl groups får hate og ikke boy groups? Ok I see how it is. I tillegg er det girl groups og kvinner i industrien som generelt får mye mer hat i forhold til menn. Det har alltid vært sånn og kommer til å fortsette, uheldigvis. På grunn av dette utviklet jeg en stor interesse for girl groups og egentlig er det veldig få boy groups jeg egentlig liker musikken til og hører på ofte i dag. Jeg kunne skrevet et par sider bare om dette som tema, men jeg vil ikke snakke mer om det siden det er ikke det dette innlegget handler om.

 

Hotteste MV? Jeg har lyst til å bruke denne anledningen til å ta opp musikkvideoer som snakker om nokså viktige temaer. For dagens challenge kom jeg på fem musikkvideoer og hver har sitt eget unike konsept. Jeg klarer ikke bare å velge en MV ut av alle disse. De er 'hotte' på sin egen måte.

 

NB: For deg som er sensitive mot seksuelle konsepter (bilder, metaforer mm.) og vold i forholder, advarer jeg deg at du ikke ser på de videoene nedenfor.

 

"Now" - Trouble Maker


 

"Vibrato" - Stellar


 

"FXXK U" - Ga In (feat. Bumkey)


 

"Touch" - ANDA

 
 
 
"Might Just Die" - HISTORY (Dance Ver.)
HISTORY, YOU GUYS MADE HISTORY OK <3 Takk for de fine sangene dere har utgitt så langt! T_T
Så utrolig trist at de slo opp for ikke så lenge siden. De var blant mine favoritt k-pop boy groups.
 


 

Hver MV er hotte på sin egen måte og de snakker om ulike temaer om blant annet usunt/trist forhold, 'coming of age' (for kvinner) og homoseksuelle forhold. Alle disse musikkvideoene burde få en RATED R, R = rad. Ok hade.

De snakket om temaer som er ganske 'taboo' i k-pop industrien. Historys musikkvideo er ikke så ille, men de fire andre viste bare at de ikke bryr seg og har fortsatt lyst til å snakke om slike tema. Det skal ikke akkurat være hemmelige temaer, så jeg er glad at de fikk introdusert dette til k-pop scenen. Uansett så kommer alle til å vite hva det handler om jo mer man blir voksen. 

 

Hvilken musikkvideo er din favoritt "hotteste" MV?

 

#kpop #anda #history #stellar #gain #troublemaker

 

3 kommentarer

Maria Victoria 02.06.2017 16:42
Jeg digger den sangen til History! Men jeg tror alltid de synger "Tjukkebolla" i refrenget xD Jeg vet jo at de ikke gjør det, men det kan høres sånn ut, og det er så lættis XD
K-Pop Fanatic 02.06.2017 20:09
Maria Victoria: Hahahaha å nei nå kan jeg ikke høre på refrenget uten å tenke på "tjukkebolla" XD Det burde være en som lagde misheard kpop lyrics på norsk.. det hadde virkelig tatt seg ut XD
Maria Victoria 02.06.2017 20:10
Hahahah beklager om jeg ødela for deg... D: xD Men sangen er jo drit kul da! Jeg bare... Ja.... Tjukkebolla ^^"

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider