hits

Day 24. The best MV used as an advertising

02.06.2017
15:34

Jeg har faktisk ikke sett så mange CF-MVer fra kpop grupper fordi seriene/variety showene som jeg ser på nettet tar alltid vekk reklamene innimellom. Det er vel naturlig at man skal gjøre det når man ser på serien/showet online. Vel, det finnes kun få som faktisk fortsetter å beholde reklamene.. jeg merker det i japanske serier i blant haha. Så med min lille kunnskap om reklame musikkvideoer, tar jeg bare den som jeg kjenner og kommer på akkurat nå.

 

"Like Ga Na Da" - Akdong Musician


 

Ok jeg er egentlig usikker på om de hadde musikkvideoen for "Like Ga Na Da" som en reklame. Uansett ga de ut denne sangen for å feire Hangul-dagen i 2015 og jobbet sammen med WOORICARD. Musikkvideoen er bare så skjønn og sangen er kjempe fengende!

 

For en litt mer 'reklame'-følelse gir jeg dette:

 

"Bean Dduk Bing Soo" - Akdong Musician 


Akmu er bare den søteste søsken-duet som eksisterer haha. Jeg fant dem pga skuespilleren Joo Won som twitret at han likte dem. Siden da har jeg følgt deres musikk utgivelser. Må si at deres debut album "PLAY" var A+ etter min mening. Jeg likte også det siste albumet de kom ut med, men Play-albumet er fortsatt min favoritt så langt. YG må bare la dem legge ut flere sanger/albumer! Hvertfall etter Chanhyuk kommer tilbake fra militæret! 

 

Har du en favoritt MV som brukes til en reklame?

 

#kpop #akdongmusician #akmu #30daysmvchallenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider