hits

Day 25. A MV that reminds you of summer

03.06.2017
14:51

AHHH DET FINNES SÅ MANGE. Kun basert fra musikkvideoen, må jeg velge min aller favoritt og som ligger på første plass i listen av kpop sommer sanger! Det er ingen sommer uten en SISTAR sang! Jeg kan ikke tro at de skal slå opp og gjøre sine siste promosjoner med "Lonely". Heldigvis slår de opp med greie betingelser. Men jeg kommer selvsagt til å savne sommerne/årene fremover uten en SISTAR sang.

 

"Loving U" - SISTAR

For å være ærlig blir jeg hverken lei av sangen og musikkvideoen for sånn sett. Den bare uttrykker sommer på alle slags fine måter. Selvom "Loving U" vil være min #1 mest spilt SISTAR sommer sang, ligger "I Swear" ganske nærme også.

Å bare snakke om sommer får meg til å glede meg sinnsykt til sommerferien! Sommeren min kommer ikke til å akkurat se ut som musikkvideoen til SISTAR, men sol og varme er alt jeg trenger! Pluss, jeg vil spole frem til slutten av Juli hvor jeg reiser til Indonesia for en måned, takk.

 

Har du en favoritt MV som minner deg om sommer?

 

#kpop #sommer #sistar #30daysmvchallenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider