hits

Favoritt Sommer K-Sanger

01.06.2017
20:32

Akkurat nå er det Juni og i det siste har været vært grått og deprimerende. Typisk start for "sommer" i Norge. Er egentlig bare glad at jeg ikke er i Australia for den saks skyld, siden de har det motsatte sesong som de fleste i Vest. Altså når vi har sommer, har de vinter, og vice versa. Siden Juni er her tenkte jeg å dele en sommer spilleliste! Disse sangene spiller jeg omtrent hver sommer en eller annen gang. Selvfølgelig har det også noe med å si når sangen har blitt utgitt aha. Jeg la ut et innlegg om sangene som jeg har spilt mest i sommeren 2013, men de var ikke akkurat "sommerlige" etter min mening. Det nærmeste jeg kom til var dette innlegget, som virkelig ga 'summer vibes'. Men siden over 2 år har gått, har jeg lyst til å oppdatere spillelisten og blant annet det jeg anbefaler. Derfor kommer dette innlegget ^^

 

Her er mine topp 10 k-pop "sommer"-sanger; de som virkelig gir en sommerfølelse!

 

 

1. "Loving U" - SISTAR

Denne sangen vil, uansett hva, være min sommer klassiker. Ut av alle sommer musikkutgivelser SISTAR ga, topper ingen "Loving U". Alt fra sangen til musikkvideoen bare beskriver sommer. Jeg har spilt sangen såpass mye og har greid og fått mange dilla på denne sangen haha. 


 

2. "Driving" - A.CIAN

En virkelig 'underrated' gruppe og sang! Sangen handler om å kjøre jenta rundt, som tittelen til sangen beskriver. Alt det til side, rytmen til sangen er pop men samtidig sommerlig. Du kan lett forbinde deg med solskinn og varme gjennom denne sangen. Jeg fant denne sangen for et par måneder siden og den har vært min go-to for å hype meg selv til sommeren! Eneste som jeg lurer på er hvor gruppen ble av T_T 


 

3. "Oasis" - Crush (Feat. Zico)

Den 'smooth'este r&b/hiphop sommer sang noensinne. Beaten av sangen er bare til å dø av. Den er såpass bra laget at det er umulig å hate denne sangen. 


 

4. "Lemon Pie" - Standing Egg

En perfekt sang som jeg har spilt i mine late dager på stranda. Bare sol deg og nyt dagen din på stranda, mens du slapper av med en bok i hånda eller gjør ingenting enn å se på andre ved stranda. Ukulelen her er bare helt idyllisk å høre på. Selvom jeg er på stranda i Norge, føles det som jeg er et sted hvor det er tropisk når jeg hører på denne sangen.


 

5. "Why So Lonely" - Wonder Girls

Den reggae retro-konseptet fra denne sangen får meg til å føle at jeg hører på dem live i et restaurant/bar ute på stranda. De type live-bandene som spiller sent på kvelden mens du hører på bølgene komme sakte inn landet. Sangen har jeg spilt mest i skikkelig varme dager og sent på ettermiddag. 


 

6. "Love&Girls" - Girls' Generation

Ok selv jeg trenger noe veldig pop. Denne sangen tar seg for å være det. De fløytene(? jeg kan ikke norsk) i sangen gir meg et bilde for sommer, og det er kanskje derfor jeg forbinder denne sangen til sommer. For livvakter har jo fløyter også haha. Sangen er ikke akkurat koreansk, men japansk i stedenfor. Jeg synes faktisk når det gjelder skikkelig pop-sanger høres det bedre ut på japansk. Hmmmm... tror jeg må begynne å høre mer på j-pop da.


 

7. "A Glass Of Water" - B1A4

"Solo Day" var greit, men denne her var mye bedre! Da de samler seg og lager den lille 'chant'en med alle medlemmene, er bare gøy! Du får joine dem i tillegg og sangen i seg selv er morsom. Alle trenger vel et glass vann hver dag! Drikk vann sånn at du slipper å bli svimmel!


 

8. "All Mine" - f(x)

I fjor var det stort av elektro/EDM utgivelser. Følte virkelig at det var mer om sommeren også. Ut ifra alle EDM-inspirerte sommer musikkutgivelser, må jeg si at denne har vært min mest-spilt og go-to. Sangen er veldig fresh for sommer dager!  

 

 

9. "We Like 2 Party" - Big Bang

Jeg er ikke akkurat en festløve, men denne sangen er avslappende på en oppmuntrede måte. I tillegg er musikkvideoen ganske skjønn! På lik måte som B1A4s "A Glass Of Water" har denne sangen også en liten bit av "chant" med alle medlemmene og som kan også få deg til å være med. Det synes jeg er bare et pluss for sanger! 


 

10. "See You" - Primary (Feat. BSK, Gaeko)

Jeg pleier alltid å sette denne sangen når jeg begynner dagen eller når været er fint og det er på tide å grille. Sangen gir meg en grilling-stemning og wooh de antall gangene jeg har hørt på denne sangen og at den faktisk har ført meg til å grille er nesten uendelig. ... Nå fikk jeg lyst på grillmat...


 

Selvom disse var mine topp 10 sanger som jeg spiller på Sommeren, har jeg også en del andre sanger. Utover de årene har jeg samlet sanger og lagd en spilleliste. For en eller annen merkelig grunn får jeg ikke linket den inn på innlegget så du får bare besøke linken HER om du har lyst til å sjekke det ^^

Jeg gleder meg til varmen og de dagene jeg ikke tenker på arbeidsoppgaver!

 

Til en varm og solfylt sommer!!!

 

Har du noen favoritt koreanske sanger som du spiller ofte på sommeren?

 

#kpop #kindie #khiphop #sommer #kpopspilleliste

4 kommentarer

Linda Breivik 02.06.2017 14:09
Av disse så hører jeg vel bare på SISTAR's Loving U og F(x) - All Mine, men de spilles ikke så ofte igrunn ^^,
K-Pop Fanatic 02.06.2017 20:10
Linda Breivik: Jeg er egentlig det samme, men jeg hører de mest på sommeren egentlig haha ^^
Maria Victoria 02.06.2017 15:36
Jeg synes det er enormt trist at Sistar har disbandet... Kom til å tenke på det når jeg leste innlegget.

Er selv glad i mange av disse sangene, og hører ofte på Bigbang Like to party året rundt, b1a4 solo day og f(x) hot summer (Hot summer spesielt på sommeren når det er varmt. Syns den passer så perfekt til det XD)
K-Pop Fanatic 02.06.2017 20:11
Maria Victoria: Ikke sant!! T_T Det er trist at de ikke kommer tilbake lengre, men de ser ut som at de slo opp med greie betingelser ;u;

Hot Summer, hvordan kan jeg glemme det!! Haha den er en klassiker ja! :D

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider