hits

Catching Up

04.06.2017
20:50

For denne ukens spilleliste har jeg vært og søkt gjennom YouTube på nye musikkutgivelser. Det hjelper virkelig å abonnere på CJE&M, Genie Music og 1theK siden de er blant de største musikk distributører for koreansk musikk gjennom YouTube. Hver gang jeg leser 1theK må jeg le litt fordi jeg er alltid minnet om da Marcus Butler reacta til BTS og refererte dem som 1theK HAHA. 

Så ut av de mange nye musikkutgivelsene har jeg hørt på disse sangene mest! 

 

 

"Hug Me" - South Club

Selvom Taehyun er ikke med WINNER lengre, er jeg bare glad for at han kan fortsette å drive med musikk. For hva enn den årsaken måtte være pga han forlot gruppen, håper jeg bare at han trives med det han gjør nå. Denne sangen er veldig melankoli men bra. Skulle bare ønske at vi fikk sett til de andre bandmedlemmene enn bare Taehyun. Jeg synes det var også merkelig hvordan sangen fikk tittelen med han som artist også kom South Club til slutten.. Er det bandet hans eller ikke? Fortsatt forvirret, men det får vi se senere når de gir ut flere sanger. 


 

"Cactus" - A.C.E

Jeg er blant de som fant denne gruppen gjennom 1MILLION sin danse YouTube-kanal. Koreografien til sangen er bare topp, og det er vel noe selvsagt siden den kom fra 1MILLIONs Lia Kim og KooSung Jung. Sangen har virkelig grodd inn på meg. Jeg ble overrasket at de drev med mye busking før og jeg føler at jeg ble mer av en fan da jeg så på buskingen dems i tillegg. Ønsker denne gruppen lykke til i framtiden!!

 

 

"Puppet" - Marmello

Woohoooo en ny jente-band! Ettersom "originale AOA", Bebop og Wonder Girls har folatt meg, debuterte Marmello! Sangen er virkelig etter min smak! Den er veldig pop-rock, men det har vært en stund siden noen girl groups har kommet ut med slike sanger. Håper virkelig at Sør-Korea tar dem godt i mot siden de har nettopp talentet!


 

"Lovesick" - APRIL

Jeg husker jeg følgte med APRIL i deres Baby KARA-dager, men siden Somin forlot dem og de la til to nye medlemmer, har jeg vært litt skeptisk om å følge dem lengre. Jeg har vært DSP-biased for en lang stund grunnet av KARA, men siden de forlot A-JAX og Rainbow med nesten ingenting, ble jeg litt sur. Så for dem som et plateselskap, er det nok bare K.A.R.D. som holder dem oppe. K.A.R.D. redder DSP men ofc give some love for APRIL too pls. Jeg hører ikke på APRIL så mye som jeg gjorde før, men klart at i blant sjekker jeg de nye musikkutgivelsene fra gruppen. Utifra dette comebacket, likte jeg "Lovesick" mye mer enn "Mayday" for å være helt ærlig. 


 

"Baby" - ASTRO

DENNE SANGEN GAHH. JEG FANT MIN SOMMER SANG. Når jeg vet jeg liker sangen med en gang så sier jeg alltid "omg this is good, this is real good", sånn helt serriøst haha. Jeg er vel kanskje en person som man kan lett se og skjønne hvordan jeg føler på ting. Jeg elsker den tropical house-viben de prøvde å fremme her i bakgrunnen. De fikk blende det til med pop i tillegg og det var bare kjempe flott! Må si at ASTRO har lenge vært en gruppe som jeg har vært interessert i å følge siden jeg så på deres KCON Immigration video! De var så skjønne i de videoene der haha. Dette comebacket virkelig fikk meg til å bestemme at ja, jeg kommer til å følge med på dem senere! ^^


"Calling You" - HIGHLIGHT

Jeg synes at det er nesten umulig å ikke like HIGHLIGHT sine sanger. Akkurat denne sangen er jeg ganske imponert over. Musikkvideoen var også artig og søt! Sangen bare vil at jeg setter den som en ringetone til mobiltelefonen min haha. For hver gang Junhyung skriver og produserer en sang kan jeg ikke noe for det at jeg tenker på hans forhold med Goo Hara ;u; De var så søte sammen og jeg håper virkelig de er i det minste venner nå.


 

"Only You" - 24K

Det første inntrykket som jeg fikk av sangen synes jeg at det var greit. Så måtte jeg tilbake og gjenta sangen pga refrenget. Den electro/EDM-house beatdroppen var faktisk utrolig fengende. Tror nok at det var det som tiltrukket meg. Musikkvideoen er i tillegg veldig 'aesthetically-pleasing'.  


"Lonely" - SISTAR

SISTAR NOOOO. Kan ikke tro at denne sangen samt dette albumet er deres siste T_T Må si at de var den beste "quartet"-gruppen etter 2NE1. De toppet jo på music-charts, musikkprogrammer, hadde en stabil fanbase osv.. SO WHY. For å være helt ærlig var jeg litt skeptisk på denne nyheten. Siden teaser-bildet Starship ga ut på Twitter angående SISTARs comeback så jo ut som noe skikkelig pop og upbeat, men så fikk vi dette???? Er ikke det noe merkelig? Men eh, siden det er bestemt at alle skal gå til sine egne seperate vegner, ønsker jeg dem lykke til i fremtiden! 


 

"1 + 1 = 0" - Suran (Feat. DEAN)

Suran er også blant en av de få favoritt soloistene mine! Elsker stemmen hennes og sangene <3 Hun kollaber i tillegg med de beste artistene *host*. For denne sangen kollabet hun med Dean og det var han som komponerte og produserte denne sangen. Som forventet, Deanfluenza har smittet meg. Sangen er bare utrolig fengende og denne er blant de sangene fra hennes første mini-album, "Walkin'"! YES. Har planlagt å kjøpe den men venter til at jeg er i Indonesia for å kjøpe albumet haha.


"WE, First" - ELRIS

ELRIS har endelig debutert seg! De debuterte med sangen "WE, First" og den minnet meg om APink x Lovelyz faktisk. Egentlig så høres mange "innocent" pop musikkutgivelser det samme, men det har kanskje noe å gjøre med samme producer osv.? Uansett så var debutsangen dems ikke så verst og jeg har spilt denne en god del ^^


 

Det er vanskelig å følge med på hva som kommer ut og når den er utgitt. Uansett så kommer jeg til å høre på det som faller min interesse haha. Synes at boy groups i det siste har "stepped up their game" fordi de har gitt mange bra sanger. Gleder meg til flere musikkutgivelser, og siden sommeren nærmer seg kan jeg allerede se for meg tusenvis av sommer musikkutgivelser hehe.

 

Hvilke sanger har du spilt mest denne uka?

 

#kpop #kindie #khiphop #krnb #ukensspilleliste #uke22

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider