hits

Day 29. The MV with the best dying scene

07.06.2017
16:24

For dagens challenge blir jeg alltid minnet på om en spesifikk musikkvideo når det gjelder "noen som dør". I det siste har B.A.P hatt mørke, men viktige konsepter og de har utført hver en av dem utrolig bra. For å velge kun som passer for dagens challenge må den nok være denne:

 

"One Shot" - B.A.P


Gahh hvordan kan Youngjae fortsatt se så bra ut med mye blod? xD Må innrømme at alle var bra skuespillere for musikkvideoen! Det er nok en type musikkvideo som er verdt nesten 7 minutter. Produksjonen for dette var bare fantastisk!

 

#kpop #bap #30daysmvchallenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider