hits

Day 26. The best MV with backstage footage

04.06.2017
14:49

Jeg tror det var en periode da mange grupper kom med selv-filmet musikkvideoer. Det var bare utrolig skjønn for dem å gjøre, og selvsagt A+ fanservice. Selvom det finnes en del jeg kommer på med, må jeg si at jeg har en softspot for B.A.P. I de tidlige dagene så de så liten ut haha. Vel hvem gjør ikke det? Man blir eldre, og ikke yngre. Så ja, for dagens challenge valgte jeg denne musikkvideoen:

 

"Crash" - B.A.P


Det var noen klipper backstage, men også fra ferien dems i Malaysia. Uansett, er denne musikkvideoen veldig skjønn. Kan ikke tro hvor langt de har kommet. Jeg håper bare at de kommer til å fortsette å lage musikk! TS BETTER TREAT THEM RIGHT. 

 

Har du noen favoritt MV med noe som inneholder "backstage-clips"?

 

#kpop #bap #30daysmvchallenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider