hits

En God Sommer

25.07.2017
12:47

Siden det er sommeren, og det nærmer seg slutten, har jeg lyst til å dele sanger som jeg har spilt ganske mye så langt! Håper alle nyter sommerferien sin/har hatt en fin sommerferie med sol, varme og flotte dager med familie og venner! ^^ Spillelisten min har for tiden vært mye av EDM/elektro/tropical house samt nu-disco av koreanske og ikke-koreanske sanger haha. Jeg har også hørt litt på andre sjangre, så for å holde innlegget variert vil jeg inkludere de også.

 

 
 
"Love My Life" (Feat. pH-1) - Jay Park (Prod. By Thurxday)

Jeg kom over en video hvor Jay Park forklarte hvordan han fokuserer på karrieren sin samt med å fremheve talentfulle 'gjemte' artister gjennom plateselskapene hans. Det er ikke nok med AOMG, men H1GHER i tillegg og jeg synes han gjør en utmerket jobb. Gjennom han fant vi jo Cha Cha Malone (den som sier "I need a cha cha beat boy" i begynnelsen av sangene "Solo", "All I Wanna Do", "You Know" osv.) og han produserer kjempe bra låter! Nå fant jeg også nye artister; blant annet pH-1 og Thurxday som produserte denne sangen. GAHH jeg er så stolt av Jay Park og hvor mye han har jobbet frem til nå! I tillegg til at han er nå under Jay Zs plateselskap for hans "amerikanske karriere/forfremmelse".
 
 
 
 
"Red Flavor" - Red Velvet
 
Helt siden denne sangen har kommet ut, har jeg ikke latt den være igjen på YouTube. Må nok si at den er ganske nærme til å være min aller favoritt Red Velvet sang. Måten den er bygd opp og fordelt er fantastisk. Den gir en virkelig sommer-følelse! 
 
 
 

"Fruity" - Hyolyn & Kisum (Prod. GroovyRoom)

Nok en gang har Hyolyn satt ut å være sommerens dronning! Jeg savner SISTAR, men det er hvertfall greit å vite at det er noen som kommer tilbake i musikkscenen med et par utgivelser. Denne gangen har hun kollabet med GroovyRoom igjen og jeg synes virkelig de passer bra sammen på lik måte som Sweetune og KARA og 9Muses! 

 
 
 
"Shining" - MADDY
 
Det tok meg en god stund for å skjønne at det jeg hørte var på engelsk. Tror det har blitt såpass vanlig for meg å høre på koreanske sanger er at når jeg flytter over til engelske sanger, må jeg ta meg en pause og tenke meg om haha. Maddy er hvertfall en koreansk artist, men hun ga ut to engelske singler, nemlig dette og "Moon Dance" (som er forresten like bra!). 
 

 

"Hi Hello" - DAY6

Jeg har nylig blitt helt hektet på DAY6 sine sanger. Det er ikke bare en sang, men flere ;u; Jeg har omtrent hørt hele "Sunrise"-albumet nesten fem ganger på rad uten å hoppe over en sang, siden det albumet er såpass bra! Virkelig vurderer å kjøpe det albumet, og jeg er en ganske pirkete person i tillegg når det gjelder kjøp av albumer, siden jeg selv ikke kjøper albumer som jeg ikke liker hvertfall 70% av xD Dette gjelder også til mine favoritt grupper haha.


 

"How Do You Think" - CHEEZE​

Jeg tror det har nemlig blitt en trend for koreanske indie MVer å inneholde engelske undertekster på selve videoen og ikke i CC-knappen. Det får musikkvideoen til å være forståelig og gir flere tumblr-brukere den fine aesthetic-screenshot muligheten aha. For en gangs skyld er ikke undertekster bare der for noen pynt og noe helt randome *host* "Pink Tape"-albumet *host* men gir faktisk direkte oversettelse av språket.


 

"Gettin' By" - ONE

Cha Cha Malone med nok en fin produsert sang til! Denne gangen hjelper han ONE sin debut med å produsere "Gettin' By". Må nok si at jeg var overrasket å høre 'I need a cha cha beat boy' i begynnelsen haha. Ut av de to debut singelene ONE har kommet ut med, må denne her være den som jeg har spilt mest. Alt jeg vet om ONE at han var tidligere fra 1PUNCH, og jeg husker jeg hørte en sang fra dem, men det har vært så lenge siden. Hvertfall, det er bra at han har endelig gjort sin debut med de talentfulle populære produsentere Cha Cha Malone og GroovyRoom! 


 

"Lemonade" - JAENEY

Sommer uten en fersk kald drikke er nesten umulig. For å være ærlig trykket jeg på musikkvideoen fordi den hadde limonade haha. Så fant jeg ut at sangen var retro og avslappende; noe som gir en perfekt beskrivelse på hvordan jeg pleier å drikke limonade. Når jeg tar meg en slurk av limonade ønsker jeg vel å være helt avslappet. *-*

 
 
 
"Ko Ko Bop" - EXO
 
Første gangen jeg hørte den var jeg ikke akkurat fan av sangen. Da jeg spilte den for fem ganger på rad, fikk jeg helt dilla på sangen haha. Jeg tror nok at det som "fikk meg tilbake" var dance-breaken. Dansen og den reggae/elektro/pop følelsen av sangen kombinert var bare bra! Når de synger "Shimmie Shimmie Ko Ko Bop" minnet det meg om en YouTuber som het Shimmycocopuffsss(?) XD I alle fall, Ko Ko Bop is a bop! kk gbye.
 

 
 
"Hola Hola" - KARD
 
AHHHHH KARD HAR ENDELIG DEBUTERT! Det føltes som om det var bare i går de avslørte teaser bildene for "Oh NaNa" :') Må si at debut sangen er 'lackluster' og "Oh NaNa" kommer alltid til å være min aller favoritt KARD sang. Selvom de debuterte med en meh-sang, tror jeg nok hvis de ikke hadde utgitt "Oh NaNa" først, ville de ikke fått den anerkjennelsen/oppmerksomheten som de har fått så langt. Dessuten har "Hola Hola" blitt ganske fengende for meg nå! ^^
 
 
 
 
Utenom disse sangene som jeg har nevnt ovenfor, hører jeg også på andre sanger, så min YouTube-spilleliste blir stadig oppdatert. Det er bare disse sangene som jeg har hørt på mest gjennom sommeren.
 
 
Hvilke sanger har du spilt mest gjennom sommeren?
 
 

4 kommentarer

Linda Breivik 25.07.2017 18:26
Fruity og Ko Ko Bop er på min sommer spilleliste også. Har helt hekta på Ko Ko Bop ^^,

Red Flavor er ikke så ille heller, men den rare stemmen i bakgrunnen irriterer meg litt. Haha.
K-Pop Fanatic 26.07.2017 22:07
Linda Breivik: Jeg også! Jeg trodde at jeg ikke kom til å bli så hekta på Ko Ko Bop, men det ble jeg ??

Åhh den mannen eller hvem/hva det nå er? Den er merkelig ja, men jeg har visst blitt vant til den etter et par ganger haha
Linda Breivik 27.07.2017 15:14
Det trodde ikke jeg heller. Er generelt lite fan av musikken til EXO, men ja. Ko Ko Bop er veldig bra ^^,

Ja den mannen ja. Haha.
Maria Victoria 30.07.2017 18:53
Omg! Nå ble jeg glad! Siden Sistar har oppløst var jeg redd jeg aldri skulle få se noe til Hyorin igjen. Så dette var positivt :D

Flott innlegg forresten!

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider