hits

Andre Halvår K-Musikk Favoritter 2017

31.12.2017
20:17

Hmm, det føltes ut som det var bare i går jeg la ut innlegget om det første halvåret, og nå er vi snart feridg med 2017! Tiden går så lynraskt, og av og til skulle jeg bare ønske jeg hadde mer tid og at de gode tingene jeg har opplevd, varte mye lengre. Slik som jeg gjorde for det første halvåret, kommer jeg til å legge ut mine topp 15 k-musikk sanger som jeg har spilt andre halvåret! ^^

 

"Gashina" - Sunmi

Første i listen min må nok være denne sangen fra Sunmi. Selvom jeg fant den ganske sent etter den ble utgitt. har jeg spilt denne sangen utrolig mange ganger at jeg har mistet tellingen. Frem til den dag i dag er jeg ikke lei av sangen! 

 

"Ko Ko Bop" - EXO

En av mine sommerfavoritter og generelt av andre halvåret! Denne sangen er det beste EXO har kommet ut på lenge etter min mening. Alt med dette comebacket å gjøre er helt fantastisk!

 

"Mic Drop" (Steve Aoki Remix) - BTS

Ok, selvom remixen ble utgitt på Spotify, klarer jeg ikke å unngå første delen av Jhope og ikke minst musikkvideoen for sangen. Jeg har hørt på sangen såpass mye, og enda mer da jeg fikk høre noen venninner fikk dilla på den etter at de fant dem ut på American Music Awards haha. 

 

"Home Is Far Away" (Feat. Ohhyuk) - Epik High

Hvert Epik High album er imponerende. Hvor mye av følelser som går inn i et album er det kun Epik High som er flink til å formidle inn til sanger. Hele "We've Done Something Wonderful" albumet er bare helt sinnsykt. Ut av alle de sangene, vil jeg si "Home Is Far Away" er min favoritt. Jeg føler at den uttrykker min situasjon foreløpig, i og med at i år er det andre året jeg bor alene og måtte sortert livet mitt selv på egenhånd. Av og til ønsker jeg å være liten igjen, men tiden går bare fremover. Jeg får bare gjøre mitt beste.

 

"What Can I Do" - DAY6

Det er trist at mange har oversett DAY6 når de har lansert en prosjekt med å utgi noe hver eneste måned, og deres full-lengde album kom endelig i tidlig Desember med alle disse sangene. Jeg gleder meg til å komme hjem fra ferien og få albumet i posten! Jeg har nytet hver eneste sang de har kommet ut med i år!

 

"Fly High" - DREAMCATCHER

Min favoritt k-pop girl group på lenge! Alle mine favoritt jente grupper har sviktet meg siden de har enten oppløst seg eller blitt fære i antall medlemmer. Med den nye generasjonen av jente grupper, finnes det få som faller i min smak for tiden. Helt til jeg fant Dreamcatcher! Unike konsepter og fantastiske stemmer i tillegg. Jeg håper de virkelig når langt!

 

"Blue Moon" (Live) - O.O.O.

Deres nyeste albumet, "Garden", har flotte sanger, men for en eller annen grunn hører jeg mest på live videoene dems. Er det fordi jeg har en gang lyst til å dra på konserten dems, og dette føler som at jeg er faktisk er der? Ehe, ja. Ahh de har vært min favoritt band for en stund nå og jeg håper å se dem en gang!!

 

"Move" - Taemin

Er det bare meg eller passer Taemin dette mørke mysteriøse konseptet bedre enn noen andre der ute? Stemmen hans er bare til å dø for med slike konsepter. Nok en gang imponerer han meg med dette solo albumet. 

 

"Shall We Dance" - Block B

Ah jadda, et blockbuster (pun intended) comeback. Sangen er akkurat passelig fengende til å kunne få deg til å danse, og samtidig få deg til å slappe av. Det har vært en stund siden de kom ut med "røffe" konsepter som ligner på det de hadde tidligere, og akkurat denne sangen fikk de det tilbake!

 

"Crazy Sexy Cool" - ASTRO

Jeg har ikke ord for denne gruppen, siden jeg har begynt å like dem helt siden de kom ut med "Baby". Virker som at de har blitt mer moden, så ser man på musikkvideoen er at de fortsatt er disse dorky guttene haha. 

 

"To My Youth" - Bolbbalgan4

YES til flere meningsfulle dype tekster som slår deg rett inn i hjertet. For alle som går gjennom en tøff periode, ønsker jeg dere det beste. Jeg vet at det er lettere sagt enn gjort, men bare husk at ingen i verden er alene. Det vil bli bedre - nei - det skal bli bedre!

 

"I Wander" (Feat. Gaeko) - HAT:FELT

Jeg har ingen ord. Teksten til sangen, samt den triste vidunderlig fin musikkvideoen er bare topp. Man vet aldri hvor livet kommer til å ta deg. Men, det er også viktig at du er selv bevisst på de valgene du tar. Det er livet ditt, du er din egen sjef. Det er greit å prøve nye ting. Det er greit å gjøre noe feil. Det er greit at du ikke velger å gjøre noe fordi du føler deg ukomfortabel. Vi alle er mennesker. 

 

"Wish" - Hayana

Jeg vil alltid være forever salty med at EvoL ikke ble stor enn de burde ha vært. Uansett, så følger jeg fortsatt på alle medlemmene gjennom instagram for å finne ut hva de driver med for tiden. De er jo fortsatt aktiv i musikkscenen, og takk lov for det. Hayana og Saay har gått mer på en r&b rute, og sangene de publiserer er bare himmelsk å høre på. 

 

"Tomorrow, Today" - JJ Project

Jeg kan ikke tro at JJ Project kom endelig tilbake, for jeg hadde lengtet etter duoens comeback selvom begge var aktiv med gruppepromosjoner med GOT7. Denne sangen virkelig uttrykker hvordan man vokser opp og er forventet til å gjøre beslutninger selv, men er fortsatt usikker. Kan ikke finne en bedre sang for en slik 'coming of age'-konsept.

 

"Hands Up" - B.A.P

For å være helt ærlig har jeg glemt meg helt bort med B.A.Ps utgivelser. Det var ikke før en som jeg kjenner viste meg hvordan B.A.P sine sanger er veldig motiverende for hans treningsspilleliste, at jeg kom for å sjekke deres nye utgivelser. Jeg angrer med at jeg ikke ga B.A.P en sjanse, for utgivelsene dems siden de kom tilbake fra den rettsaken med selskapet er så meningsfull og positivtladet. Jeg ønsker B.A.P en suksessfull og lang karriere! De fortjener det!


 

Jeg innser at jeg har hørt på mange sanger som skal være oppmuntrende. Vel, andre halvåret var ikke akkurat lettvint heller ehe. Det er bare så inmari trist at i år har det skjedd mye fæle ting i den koreanske industrien. Så klart, det var noen gode stunder, men jeg vet ikke. Angående dette året spesielt for korea, personlig sett synes jeg det har det gått tregt og sent. Mange eldre grupper har sluttet og mange uskyldige mennesker har forlatt verden. 

Uansett, så håper jeg at alle har hatt et fint år så langt! Let's go 2018! Drit i med å tenke at det er klisjè og lage nyttår resolusjoner. Gjør det for å begynne et sted. Deretter er det bare å prøve i å utføre det.

Jeg som akkurat nå holder på å sitte i et fly og flyr over til det nye året, håper at alle får et bedre år i 2018! Lykke til allesammen! 

 

#kpop #2017

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider