hits

Koreanske YouTube-Kanaler Som Jeg Ser På

16.06.2017
21:25

Hvis ikke jeg blogger og gjør noe viktig, så er jeg mest innom YouTube. Tror det ligger ganske nærme som min mest besøkte nettside bortsett fra online streaming-nettsider for koreanske serier/filmer og anime haha. Tenkte derfor at jeg skal skrive litt om de fem YouTube-kanalene som handler om koreansk kultur, mote/beauty, matlaging og gaming. Disse kanalene er jeg abonnert på grunnet av mine interesser og preferanser. ^^ Jeg må alltid se på dem dersom de legger ut en ny video hver gang. Team notification squad ofc :D

 

 

1. Hanbyul

Hanbyul er en koreansk jente som driver med en YouTube-kanal hvor hun snakker om mye ulike ting men hovedsakelig mote og sminke. Jeg er ikke abonnert på særlig mange koreanske personer som snakker om mote/sminke, siden jeg er ikke akkurat en person som er helt interessert i mote/sminke (begynner å bli gradvis da men haha).

Jeg tror jeg er ganske pirkete i tillegg. En ting som jeg har merket på mange koreanske YouTube-kanaler når de har mote/sminke som hovedtema, er at de liker å snakke høyt (enn deres vanlige stemme) og litt overdrevet. Klart at det er sikkert på grunn av det skal underholde alle de som ser på, men for mye og for lenge kan være litt irriterendes. Hanbyul derimot snakker på en formell måte, men også gir publikumet en personlig tilnærmelse. I tillegg så legger hun ut mye bra! Hun liker veldig godt å eksperimentere på stil uansett hva det er; bohemian, vintage, casual osv.. Hun får det til!

Generelt sett er YouTube-kanalen hennes en stor inspirasjon og jeg er utrolig takknemlig for at hun tar tiden å legge engelske undertekster (selvom kanskje det er en annen person som gjør det, takk til den personen!). Jeg anbefaler YouTuben hennes og spesielt til dem som er interessert i sminke + mote (vintage, bohemian, casual osv.) 

Legger to videoer fra henne:

Spring/Summer Haul (2017)

 

Vintage Lookbook 

2. EJ Recipe

Det kan hende at mange ikke er abonnert på YouTube-kanaler som legger ut matoppskrifter og matlaging generelt, men alle har sikkert sett på en slik video en gang for å finne ut hvordan noe skal bli laget. For matlaging YouTube-kanaler er jeg litt variert med siden jeg har noen for kun baking, en annen for hovedretter osv.. 

Ut av alle de som jeg ser oftest på så må det nok være EJ Recipe. Hun lager mye varierende fra baking til det generelle hovedretter. Også driver hun med mukbang (spise-show) i blant noe som jeg synes var tøft ^^ Jeg ser ikke på mukbang-delen så mye siden jeg blir bare sulten og klarer ikke å se på en som spiser uten å få lyst til å spise. Jeg kommer aldri til å skjønne de som ser på det og er på en diett og sier at mukbang-folkene får deg til å være "mett". lkjdlkjfsdlkjg?

I tillegg har hun engelske undertekster, noe som er et stort pluss! Hun overdriver heller ikke så mye med musikken i bakgrunnen og holder det ganske rolig med noen type "ASMR" i mellom. Av ASMR så er det litt ASMR fra hvordan hun blander ingrediensene og på slutten hvor hun smaker maten haha. En ting i tillegg at nå for tiden så har hun sluttet å legge ut hvor mye (g) man skal legge til av ingrediensene i videoen, men hun skriver det heller detaljert under i description box. 
 

Baked Curry Rice

 

Green tea Latte Chocolate Pie3. Cooking Tree

Siden jeg nevnte at jeg har noen YouTube-kanaler som jeg abonnerer for ulike grunn/kategorier når det gjelder matlaging, slenger jeg også en annen som jeg ser ofte på. Cooking Tree er også en matlaging YouTube men hun driver med stort sett dessert og baking. Det jeg liker med denne YouTube-kanalen er hvor tydelig, rolig og faktisk avslappende videoene blir. I tillegg så er bare alt hun lager nesten umenneskelig siden det er så vidunderlig fint! 

Moren min sier alltid til meg at de som er flinke til å lage vanlig mate (altså type lunsj/middags-retter) er ikke helt flinke når det gjelder baking for dessert og sånt. Jeg tror på dette siden jeg faller i denne kategorien haha. Jeg kan lage vanlig mat, men når det gjelder baking vil jeg si at jeg er elendig på det. Derfor så baker jeg sjeldent og holder meg til ferdigpakker fra TORO hvor jeg bare legger vann/smør/egg haha. Hvis jeg virkelig hadde tatt baking serriøst så har jeg lyst til å bli like flink som Cooking Tree og til og med EJ Recipe som klarer begge fint.

Hvis du liker type ASMR, ryddig og minimalistic matlaging YouTubere, så må du abonnere på Cooking Tree! ^^ Jeg slenger på et navn til, men som ikke er Koreansk. Vil allikevl nevne han siden han går under disse trekkene som minimalistic og ASMR type matlaging; Japanske YouTuber ved navnet Peaceful Cuisine.

 

Strawberry Oreo Parfait


 

Chocolate Marble Cube Bread


 

4. 2Hearts1Seoul

YouTube-kanalen handler om et ektepar (Sarah og Kyuho) som bor i Sør-Korea og de legger ut mye om hverdagene sine og da de snakker om ulike tema fra det koreanske perspektivet. Vi får et innblikk av type mat, etikkene osv.. gjennom disse to herlige menneskene. De er veldig profesjonelle i det de driver med, men selvfølgelig får vi en litt personlig tilnærmelse når det gjelder visse temaer. 

Jeg anbefaler virkelig denne YouTube-kanalen for dem interessert i å lære mer om koreansk kultur generelt og se hva Sør-Korea har å tilby! De snakker hovedsakelig på engelsk men de har faktisk koreanske undertekster slik at man kan jo lese det og øve litt koreansk også ^^

 

Greenhouse Cafe In Korea & Cat Fair

 
 
 
Korea's "Give Up" Generation
 


 

5. Today on the Korean Server

Hvis man skal gå videre utenom blogging og se på YouTube, så finner man nok meg på Steam eller League of Legends (LoL) og spiller haha. Det er nemlig dette YouTube-kanalen går ut på. Today on the Korean Server følger stort sett koreanske lag innenfor spill, spesielt League of Legends. Videoene dems inneholder bare om disse spillerne som spiller. Vel, jeg synes det er gøy å se på dem siden jeg har mye mindre erfaring og de er jo profesjonelle i det de driver med. De har jo sine egne championships hvor de spiller i mot andre lag over hele verden osv.

Det laget denne YouTube-kanalen fokuserer mest på er nok SKTT1. SKTT1 er den største (og beste *host*) i Sør-Korea når det gjelder LoL. De har vunnet World Championships for dette spillet i tre år allerede. Fortsatt undefeatable, og etter min mening så synes jeg koreanske lag burde være kategorisert for seg selv siden de er altfor flinke i forhold til Amerikanske lag f.eks.. 

Anbefaler egentlig denne kanalen kun for de som driver med spillet, vil forbedre seg i spillet og liker det koreanske laget! I tillegg så synes jeg det er ganske morsomt at denne kanalen bruker mye k-pop og det har skjedd at flere har begynt å like k-pop pga dem. Nye fans er alltid velkomne! ^^

 

Slenger på en video av de gærne talentfulle menneskene haha;

 Har også noe som er relatert med spillet; GOT7 og FTISLAND var med å spille dette mot hverandre en gang haha.
Denne lille serien på YouTube synes jeg forklarte spillet bra for de som ikke skjønner hva det går ut på! ^^

Den har engelske undertekster og her er del 2, del 3, del 4, del 5 ^^ Senere inviterte dette 'showet' VIXX og Monsta X for et annet spill, Overwatch.


 


Det var nok de koreanske youtubere som jeg følger ofte hver gang de legger ut noe. Det har nesten vært en dalig rutine haha. Klart ser jeg på andre koreanske youtubere, men ikke like mye som de jeg nevnte i dette innlegget. Som en helhet beskriver alle disse personene mine interesser og preferanser godt haha :D

 

Har du noen favoritt koreanske YouTubere?

 

#koreansk #korea #kpop #kultur #youtubers #hanbyul #cookingtree #ejrecipe #2hearts1seoul #todayonthekoreanserver

8TRACKS

21.09.2014
11:42... er det beste jeg vet!

Hvordan kunne jeg ha gått glipp av denne fine nettsiden? ;u;
Hvorfor fant jeg den bare nå?! 

8tracks er en musikk nettside som du kan dele dine spillelister helt offentlig.
 Det er bare å lage en spilleliste, lage en overskrift, lage/finne et cover til spillelisten,
beskrive den og tagge den slik at andre brukere kan lett finne din spilleliste.

Jeg har blitt helt hekta på denne siden, at jeg ikke kan la laptopen min være lengre ><
Det er så lett å finne helt vidunderlige fantastiske spillelister etter din egen smak.
GAHHH. Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig for at denne nettsiden eksisterer haha.

Jeg fikk også lastet appen på tabben min og spilt sove-spillelister inn på den~
I tillegg har den en sleep timer dersom du vil spille spillelisten i 15 min, 30 min, 45 min osv., kan du bestemme selv.
Noe som jeg synes er helt grei, fordi jeg vil ikke ha timesvis spilleliste eller ikke en gang en time spilleliste kjørende i bakgrunnen.
Selv om øynene mine er lukket, reagerer fortsatt ørene/hjernen min på sangene og da sover jeg ikke så godt allikevel.

Jeg anbefaler denne nettsiden stort til alle dere! K-pop elskere, J-Pop elskere, eller hva dere nå måtte være. ^^
Du kommer til å nesten bare finne nye sanger hele tiden, haha.
Nettsiden har vel samme funksjonen som Spotify kanskje, men jeg må si at 8tracks er den som har fått min oppmerksomhet mest.

Jeg deler min top 3 spilleliste som jeg har hatt om og om igjen for tiden;

 

Jeg har også fått laget min egen bruker som du kan finne HER.

#8tracks #musikk #spillelister #j_indie #kpop #instrumental

New Girl Groups: Red Velvet, 4TEN, LABOUM & MINX

20.09.2014
09:58

Flere jente grupper har gjort sin debut i år,
men jeg har lagt merke til de som debuterte August-September tiden.
Det er nemlig disse gruppene, som beskrevet av overskriften :)

 
Red Velvet - Happiness


Pga håret og makeupen dems, klarer jeg ikke å se forskjellen på dem >_<" Jeg kjenner bare til Irene og Seulgi mest XD

For å være helt ærlig så har jeg ikke gitt Red Velvet så mye av en sjanse pga deres 'controversies'.
Jeg angrer det egentlig, pga "Happiness" sitter bare veldig fast i hjernen min akkurat nå ;~;
Jeg er så sent med å finne sanger som er fengende, haha. 

Red Velvet kommer fra "powerhouse" SM Entertainment og gjorde deres debut med "Happiness" tidlig August~
Gruppen består av medlemmene Irene, Seulgi, Wendy og Joy. Les mer om dem HER

Adrienn Horváth kommenterte videoen:

There are rumours that SM's new girlgroup actually consists of 12 people.
Red Velvet part of a 3 unit girl group! Blue & Yellow Subunits to debut in following months.
The subgroups are devided by country, Korea, Japan & China.
Each will be revealed before SMTOWN held in respective country,
and the Grand Debut of the group as whole is in November.
The release of the "BLUE" group in Sept, the release of the "YELLOW" group in Oct.
During Nov, it will add up to form a 12 member group.
The 3 different units would have their activities in korea, japan, china respectively.

Hvis dette er ikke bare rykter og at det er faktisk sant... så wow... gleder meg til å se hvordan det blir!

 

 

 

4TEN - Tornado


Navnet minner meg om 4MEN egentlig. >,<
4TEN er Jungle Entertainments (hjem til M.I.B, Tiger JK osv.)
nye jente gruppe som består av medlemmene TEM, Hyeji, Eujin og Hyejin.
Det er da ikke rart at de rappene var veldig flinke haha.
Les mer om gruppens profil HER

Når man hører nøye etter sangen, viser det seg at de har faktisk fine vokaler. Sangen er også nydelig~
Musikkvideoen ble filmet i New York(?) også. Ikke dårlig for en debut MV og sang faktisk!
Jeg kommer til å se frem til denne gruppen, spesielt da de er fra samme selskapet som M.I.B <333 ^^;;

 

 

 

 

LABOUM - Pit-a-Pat


 Gruppen ga meg en virkelig A-Pink-stil~ Men de er skjønne.
LABOUM er under NH Media (hjem til UKiss) og Nega Networks (hjem til LUNAFLY, LC9, Brown Eyed Girls osv).
Det vil da si at gruppen er deres prosjekt for en 'collaboration' gruppe.
Du kan lese mer om dem HER.

Sangen synes jeg hadde litt for mye autotune, men den var faktisk fengende.
Du kan høre hele singel albumet dems, "Petit Macaron", HER.

 

 

 

 

MINX - Why Did You Come To My Home?


 That high note though~~~ *-*)b

MINX er et 5-medlems gruppe som kommer fra Happy Entertainment, hjem til Dalshabet.
De gjorde deres første debut 18. september med tittelsporet "Why Are You Coming To My Home?"
Litt for en interessant konsept å debut med, hehe. Jeg likte MVen skikkelig godt lksajdklsajd. Farger<3 og pastel i tillegg XD

 Du kan finne ut hvem er hvem HER.

 

#kpop #debut #rookies #2014 #redvelvet #laboum #minx #4ten

Comebacks: 2PM & T-ARA

13.09.2014
17:59

Jeg ville legge begge av disse gruppene i samme innlegg.
Bare pga deres sanger virket veldig 'club'-worthy. Disse sangene bør spilles i klubben, haha.
I tillegg til at deres MVer hadde de samme fargene omtrent. XD 

 

 

2PM kom tilbake med sangen "Go Crazy!" for ikke så lenge siden.
Hele albumet dems vil bli utgitt den 15. september, men de har allerede begynt deres promosjoner for tittelsangen.

Man kan se fra MVen at 2PM hadde det virkelig gøy med å filme denne MVen.
Klart at sangen er mer annerledes enn det de har utgitt før. Man skulle også tro at de skulle drikke seg full eller noe
for et party-konsept, men å se at MVen ble slik til slutt er bare helt gøy å se på, haha.
Koreografien var også litt spesiell i forhold til "I'm Your Man".

Sjekk ut "Go Crazy!" MVen nedenfor;

 Sangen er faktisk fengende og jeg kunne se for meg selv spille denne sangen hver gang jeg føler meg glad,
eller en friday night haha. Klar for å sprenge høytaleren med denne sangen!

 

2PM hadde deres comeback stage i dag på Music Core og fremførte "I'm Your Man" & "Go Crazy!" ~

 All that.... hip thrust in "I'm Your Man"... *cough*

 

 


 T-ARA kom tilbake med deres mini-album, "Sugar Free" for noen dager siden.
3 forskjellige MVer har blitt avslørt for tittelsporet som fikk også navnet "Sugar Free"~

Sjekk den ut nedenfor;

 3 forskjellige MVer for denne sangen virket litt unødvendig.. Spesielt hvis det bare var ekstra effekter å legge over videoen.

Jeg hadde forventet noe funky igjen fra T-ARA.
"Sugar Free" er ikke så funky som "Roly Poly", "Lovey Dovey" eller "Sexy Love" osv..
Det var mer dubstep enn funky.
Men det er jo interessant hvordan de kommer ut med en ny sjanger for sangene dems.
Jeg tror sangen kommer til å sitte fast i hjernen min en eller annen gang XD

 

T-ARA hadde også deres comeback stage i dag på Music Core for å fremføre tittelsporet!

 

#kpop #koreansk #tara #2pm #comeback #2014 #gocrazy #sugarfree

Top 5 Girl Groups With Amazing Vocals

13.09.2014
16:57

Dette innlegget blir nok til de gruppene som jeg synes har utrolig fantastiske vokaler.

Listen er basert på de gruppene jeg har hørt så langt med vokaler som fanget min oppmerksomhet.
Jeg mener ikke at de andre gruppene som ikke er inkludert i denne listen, har ikke fine vokaler, nei nei.
Gruppene nedenfor som jeg skal gi dere, vil jeg si, fokuserer seg mest om vokalene.

Vocalists need to shine aswell ~

 

 


1. MAMAMOOMamamoo har egentlig vært i musikkindustrien for en stund siden med å samarbeide med andre artister.

Deres selve offisiell debut var ikke for noen måneder siden i Juni med "Mr. Ambiguous".
Jeg falt for gruppen med en gang jeg hørte denne sangen. Den sitter bestandig fast i hjernen min! 

Sjekk ut debut sangen/MVen nedenfor;

 MVen er genial og inneholder mange kjente artister! Det var stilig å se dem i MVen med hver sin rolle, haha.
Deres første mini-album, "Hello" inneholder mange andre fengende sanger som dere bør sjekke ut! :)

 

 


2. SPICASPICA! Hvor skal jeg begynne. De er well-rounded, kan man si.
Flink til å danse og synge. Har desverre ikke sett dem prøve på et skuespill da men.

Uansett, denne gruppen, har kommet med mange sanger som viser deres fine vokaler.
Min aller favoritt må nok være "Painkiller".

 Man ville ha trodd at de skulle komme ut med en typisk dans sang. Hvertfall med antrekket dems.
Men nei da. Sangen er helt annerledes enn noe upbeat og glad.


For over en måned siden, gjorde gruppen deres US debut med "I Did It". Og wow, jeg ble imponert.
Det er ikke mange koreanske grupper som kan gi ut en bra singel for deres amerikansk debut,
men Spica gjorde det! Her er MVen av den;

 

1. september, viste det seg at SPICA har dannet deres sub-unit, Spica.S (Spica Special) av de fire medlemmene:
Juhyun, Narae, Jiwon og Bohyung. BoA skal gjøre klar for hennes solo debut senere.

Spica.S kom ut med deres debut singel, "Give Your Luv", den 11. september~

 Sangen er fengende og MVen var veldig sophisticated haha. Å dra inn kontorarbeid-konseptet i MVen, wow.

 

 


3. TaeTiSeo (TTS)TTS er en sub-unit av Girls' Generation. Sub-uniten består av medlemmene Taeyeon, Tiffany og Seohyun.
De debuterte med mini-albumet, "Twinkle" i 2012. Etter over 2 år, kom sub-uniten tilbake med "Holler"~

Min favoritt sang av dem er fortsatt "Library".
"Twinkle" liker jeg, men ikke mer enn "Library", haha.
Selv om kanskje "Baby Steps" eller "Twinkle" er sangen dere kan høre deres vokaler mest.

 

På forhånd av deres comeback i år, ble sangen "Whisper" utgitt.
Sangen klarte å komme 1. plass på forskjellige musikkportaler.
As expected of SNSD ~

 Jeg likte sangen bedre enn jeg hadde forventet, egentlig.
Sangen passer for deres kjærester *winks*.. hvertfall for Taeyeon og Tiffany.

 

 


4. Kiss&CryGruppen gjorde deres debut i år med "Domino Game", men for en eller annen grunn,
har det kommet rykter at gruppen har gått fra hverandre.

Jeg hadde forventet så mye og lengtet mer etter deres nye utgivelser siden de hadde fine vokaler.
"Domino Game" var hvertfall en stor hit for internasjonal fans... WHY.

Sjekk ut debut sangen "Domino Game" om du ikke har;Kontrakten til Haena i gruppen/selskapet var ferdig, og derfor var hun på audition for Superstar K6 for ikke så lenge siden, og forklarte,
"Det var ikke så mye respons på Kiss & Cry i forhold til våre forventninger, så gruppen ble plutselig oppløst mot våre intensjoner.
Jeg prøver ikke å være trist. Selv om vi ikke var i stand til å bli berømt, og vi ble oppløst,
håper jeg at vi vil komme sammen igjen som en gruppe."

*Senere fant jeg ut Kiss&Cry sine schedules er lagt til pause for en stund.. så, en hiatus vil det mest sannsynlig bli. 

De hadde til og med utgitt en digital singel ved navnet "Bad Girl" eller "Revenge".

 Jeg håper de virkelig kan fortsette som en gruppe ;_;
Jeg likte denne gruppen. De føltes ikke ut som rookies i det hele tatt jo! 

 


5. InTheGirls

Navnet er vel litt spesiell da men...

Jeg er usikker på om InTheGirls er sub-uniten til InTheSoul?
Men jeg så på MVen "Losing You" av InTheSoul, og det var bare en jente i MVen...
Så jeg tror det er helt annerledes .-.

Jeg har ikke peiling på det, men det jeg har peiling på, er at de har også vist seg til å fine vokaler.
Hvertfall i sangen "Just Play"~

 Jeg skulle ønske jeg kunne finne litt mer informasjon om dem ><

#kpop #korean #koreansk #pop #musikk #2014 #vocals #girlgroups
#mamamoo #spica #kissncry #inthegirls #taetiseo #tts

John Park - U

13.09.2014
15:19John Park som deltok i American Idol S9 og Superstar K2 har kommet tilbake
med en ny singel ved tittelen "U"~

Sangen høres definitivt ikke "k-pop"-aktig ut, men pop generelt.
Jeg kan jo ikke sette k-pop i en spesifikk sjanger(-kategori) siden det er en stor variasjon innenfor k-pop,
men jeg kan si at sangen er mer 'western' av det jeg har hørt hittil med k-pop.

Sjekk ut sangen og MVen nedenfor;

 Jeg er enig med de fleste som kommenterte; sangen hørtes mer som en Pop sang fra Storbritannia.
Eller hvertfall samme melodi som Coldplay & One Republic.
Jeg er en fan av begge band og jeg har ikke ord for å si hvor fantastisk denne sangen er.
Den er bare perfekt!

Selvfølgelig har John Park prøvd på andre type sjanger.
Du kan blant annet sjekke ut "Falling" og "Baby"~  

#pop #musikk #johnpark #u ..
selv om det hørtes ikke veldig k-pop, setter jeg det inn i #kpop #koreansk hashtaggene XD

[UPDATE!] R.I.P EunB & RiSe

03.09.2014
16:41

I dag på morgen ble jeg sendt noen kakaotalk meldinger av en vennine.
Hun sendte utrolig triste meldinger om at et medlem av gruppen Ladies' Code døde.
EunB var kun 22 år da hun mistet sitt liv i en bilulykke.
Jeg så bildene, leste alle artiklene jeg kunne finne midt i friminuttet på skolen og jeg kunne ikke la være med å gråte.
Tårene bare rant nedover da jeg leste mer og mer dypt inni det. 

OBS: Dette innlegget skal bli litt av et rant-innlegg!

DET ER URETTFERDIG!
HVORFOR ER VERDEN SÅ URETTFERDIG?! 
HUN VAR SÅ UNG!
NEI! HVORFOR!

Det var ikke lenge siden jeg så deres promosjoner, og nå får jeg høre dette.
Jeg var en fan av dem, men jeg følgte ikke så veldig godt med på deres timeplan osv.
Allikevel, det er bare forferdelig å lese slike nyheter.
Ingen fortjener dette i det hele tatt! 

Hun var så ung! Hun har mistet den vakre fremtiden hennes!
Hun mistet sjansen med å bli enda mer kjent som en artist, gifte seg osv. WHY. Alt jeg har bare lyst til å skrike er WHY!
Det var sju personer i bilen. Sjåføren også døde i ulykken. Hvil i fred.
De resterende seks er to andre medlemmer, Kwon Ri Se og Lee So Jung, samt fire stylister. 
Politiet avdekket at det er svært sannsynlig at ulykken skjedde på grunn av glatte veier fra regnet. 

Det var et annet medlems bursdag (Sojungs) akkurat den dagen i tillegg!
Ulykken skjedde rundt klokka ett på kvelden/tidlig morgenen 3. september.
Tenk hver gang hun skal ha bursdag, hvor trist den dagen egentlig er for henne.
Det kommer til å minne henne om den ulykken.

"She was excited about her birthday the next day, so I promised to surprise her with a cake.
The image of her walking to the car is constantly popping into my mind, and it is so heart-wrenching.
Some members are already out of surgery, and looking at the news, I see that Sojung has returned to a conscious state.
Please pray once more for their recovery." - Block Bs Jaehyo

 

Jeg må nesten bare legge ut det Eru nevnte også.

"If scheduled must be pushed to the limit, you should also pay extra attention to them.
The safety of those driving the company is more important than schedules.
No matter how annoying it can be, it is necessary to check the driver and the car?s condition whenever driving.
This is to the managers working in the Korean entertainment industry." - ERU

JA TIL ALT SOM BLE VELDIG BRA SKREVET OG FORKLART AV ERU!
Alle andre selskaper burde høre på Eru fra nå av. Hvis det blir flere ulykker som dette bare pga deres "tight-schedule"..
Wah.... Jeg vil ikke tenke på det en gang.
Til sjåføren som også døde, hvil i fred!

Det er ikke sikkert om de andre medlemmene vet om EunBs situasjon engang.
Helt til de våkner fra deres kritiske situasjoner. Sojung og RiSe er fortsatt i kritisk kondisjon.
De to andre medlemmene, Ashley og Zuny, fikk ikke så seriøse skader. Men tanken på å miste et medlem,
en person man hilser til hver dag, en person man har opplevd trainee-dagene med, og en person man har alltid snakket med,
er bare så ughhhhhhhhh. 

Jeg kan fortsatt ikke tro det. NEI. HVORFOR DET. Det er alt jeg kan si.
Hvil i fred kjære EunB. Du vil aldri bli glemt!
Håper at EunB har funnet et bedre sted der oppe.Til de andre medlemmene, jeg håper at alt går bedre og det er bare fine dager å se frem til!
Det er bare sinnsykt trist å tenke på hvordan de elskede følte da de hørte alt dette T____T"

-----------------------------

UPDATE!!!Etter mange timers operasjon for RiSe, kom det nyheter at hun ikke klarte å våkne og døde i dag, 7. september 2014.

NEIIIIII. HVORFOR MÅ DETTE SKJE IGJEN. Gruppen har mistet to medlemmer og det er utrolig trist for alle rundt dem.
Jeg håper at begge finner seg et bedre sted i himmelen og de kan oppnå hva slags drømmer/ønsker de har lyst til der oppe. 
Hvil i fred kjære EunB og RiSe! Dere vil aldri bli glemt! 

#ladiescode #eunb #rise #kpop #bilulykke #hvilifred

Les mer om bilulykken (1, 2, 3, 4, 5, 6)

Up And Down

27.08.2014
17:06EXID har kommet tilbake etter 2 år med å være hiatus~
Nå er de under Yedang Ent. og med det, har de kommet ut med deres nye singel, "Up And Down".

Sangen handler jo rett og slett om et forhold der gutten ikke klarer å bestemme seg.
For å si det rett ut, så lurer jenta på om gutten virkelig elsker henne. 
Hun vil at gutten skal være klarere om følelsene sine istedenfor å gjøre det helt komplisert for jenta. 
 Du kan lese mer om oversettelesen av singelen, HER.

Sjekk ut MVen nedenfor;

 Jeg liker sangen utrolig godt egentlig haha.
Den var fengende, og spesielt i 위아래 delen som LE gjentar hele tiden.
Melodien er fengende~
Instrumentalen av sangen er faktisk fin også~

MVen var fargerikt og kreativ! Skjønte ikke med beltet(?) eller hva det nå var som hang rundt livet dems...
Jeg er fan av sånne fargerike 3d MVer XD Det kan være så rart, morsomt og samtidig (kanskje) meningfull.

#kpop #exid #upanddown

Most Played Songs (Jan - Early May Edition)

11.05.2014
00:35

Ayyyy, lenge siden jeg har blogget noe i det siste.
Man skulle ha trodd at jeg hadde lagt flere innlegg på tidsinnstilt, men nei da. Var visst lat for det.
Men mye har skjedd i k-pop egentlig, eller ikke mellom siden Sewol ferga som synket og flere hundre mennesker ble funnet død.
Jeg sverger jeg kunne ha skrevet 10 lange sider og argumentere for Sewol-saken. 
Jeg har gått altså dypt inn i det at jeg blir bare så forbanna hvis jeg leser 'Sewol' ordet, men det er en annen sak.

Her er noen sanger som har vært mine mest spilte ;3;
Det er bare tilfeldig rekkefølge ~
Den listen er kun basert på de sangene som jeg har hørt mest på.

 

Block B - Jackpot


Orange Caramel - Catallena


EXO-K/M - Overdose


Akdong Musician - Path/Anyway(?)

 

Super Junior-M - Swing (Korean ver.)

 

M.I.B - Chisa Bounce

 

BTS - Boy In Luv


4minute - Whatcha Doin' Today

 

Girl's Day - Whistle


Rain - LA Song

 

NS Yoon-G - Yasisi

 

AOA - Miniskirt

 

CNBLUE - Can't Stop

 

BESTie - Thank U Very Much

 

Spica - Witch's Diary (A Witch's Romance OST)

 

Crayon Pop - Uh-ee

 

TROY - Green Light

 

ToppDogg - Arario

 

B.A.P - Spy

 

Crush - Sometimes

 

Swings - Victorious 2 (Feat. Gray)

 

Loco - No Manners (Feat. Gray)

 

SPEED - Why I'm Not

 

Sunmi - Full Moon

 

Kiss&Cry - Domino Game

 

TVXQ - Spellbound

 

Gary (LeeSSang) - Zotto Mola

 

27 sanger til sammen. 28 hvis man deler "Overdose" inn i M og K ;3
Jeg kan nok si at mine top 3 spilte sanger er ja, "Jackpot", "Catallena" og "Overdose".
Selvom "Overdose" ble ikke utgitt før om noen dager siden,
føles det som om jeg har spilt sangen like mange ganger som jeg gjorde da jeg først hørte "Catallena". Haha. 

Akkurat nå er jeg bare spent på Cross Gene sitt koreansk comeback etter 2 år!
"La Di Da Di" var bra og jeg er glad for at "Starlight" var heller for deres japanske promosjoner. x'D
Jeg trenger også f(x), EXID, EvoL og Hello Venus sine comeback blant annet. *3*

Gleder meg til Block Bs comeback kljsdfkljsdlkfj.
Solo debutene til Hyosung og Jiyeon omg. Også kommer G.Na tilbake! Gahhh.
Så mye som skal skje men skolen hindrer meg og Mai er eksamensmåneden....

Blir ikke noen blogging før om Mai er slutt. >< Kommer kanskje innom i blant, så vi får se! ^^ 

#kpop

Something

04.01.2014
23:23

Etter 6 måneder siden deres comeback med "Female President",
har Girl's Day kommet tilbake i år med et sexy konsept til.
For et sexy kickoff for 2014 må jeg si.

Denne gangen er tittelsporet "Something".

Først og fremst, her er teaser bildene;
Minah


Yura
Hyeri


Sojin

Teaser videoen ble også avslørt;

 Første inntrykk jeg fikk av teaser videoen var dette sexy konseptet var en blanding av expectation og female president.
Hvordan skal jeg forklare det da. En mer moden sexy konsept?
Expectation viste de typiske sexy konseptene for jente grupper.
Female President var en slags 'female warrior' sexy konsept.
Til slutt er det 'Something' som tar over en mer moden sexy konsept. Litt mer følelser også siden sangen er rolig osv.


Til slutt ble MVen avslørt.
Sjekk den ut nedenfor om du ikke har;

 Hvis Girl's Day går for flere sexy konsepter fremover, vil jeg legge dem inn i samme gruppe som Sistar.
Etter år vil deres sexy konsept være naturlig for fans å akseptere, sånn at det blir mindre antall folk som klager over at de har forandret osv.
Jeg er jo også enig med at grupper må jo forandre litt for å få oppmerksomheten til publikumet.

Sangen synes jeg er utrolig fengende og fin.
'Bounce'-delen midt i refrenget var litt rart å se på.. ;___;
Men ellers er koreografien bra. Hvis jeg måtte velge deres beste koreografi, hadde det vært 'Expectation'.
Det vil en eller annen gang skje at de viser en mye bedre (sexy) koreografi, så jeg lar det være om den saken.


Du kan høre på de andre sangene fra deres mini-album, nedenfor;

Tracklist

01. G.D.P Intro
02. Something
03. 휘파람
04. Show You
05. Something (Inst.)

*husk å sette videoen på playlist mode*

#girlsday

2013 Rookie Groups

03.01.2014
16:38

Yes! Soompi har laget enda en video over alle de rookie gruppene/artistene som debuterte i år. Gjelder også for sub-units osv.
Man vet ikke om gruppene/artistene man har gått glipp av før soompi opplaster denne videoen, hehe.

Sjekk dem ut nedenfor;

Jente Grupper

Jemte gruppene var kun de vanlige.
De som tok oppmerksomheten min var Wa$$up da de skulle debutere med twerking .-.
Er fortsatt ikke dratt inn i deres sanger, så de er ikke noe for meg.

Fra videoen så kjente jeg bare: Ladies Code, Delight, GI (Global Icon), PungDung-E, TINT, Pascol, Odd Eye, BP POP, Wa$$up, og BESTie.
Sub-unitene var 2YOON, T-ARAN4, Dasoni, M&N og Bom & Hi.

 Mine Top 5 jente rookie grupper i år (hvis man ikke teller med sub-unitene) blir;

1. Global Icon
2. Ladies Code
3.
PungDung-E
4. Delight
5. BESTie

 

Gutte Grupper

Jeg kjente igjen en del fra videoen.
Kjente nok bare BTS, Topp Dogg, History, LC9, M4M, Airplane, M.Pire, Pure, Royal Pirates, Nevermind, Iconize, AlphaBAT og Pro C.
Så er det de sub-unitene INFINITE-H, ZE:A5 og 100%V.

Mine Top 5 gutte rookie grupper i år (hvis man ikke teller med sub-unitene) blir;

1. Topp Dogg
2. BTS
3. Nevermind
4. History
5. AlphaBAT


Gleder meg til 2014 rookie gruppene!
Jeg ser frem til GOT7 og N.Flying aller mest akkurat nå. :)

For å se videoen med 2012 sine rookies, trykk HER.

2013 RECAP

02.01.2014
21:20

Må bare ta en liten recap av det som har skjedd i 2013.
Klart at det har vært flere nedturer, skandaler osv..
Men det var også noen suksessfulle tider for noen.

Med dette innlegget kommer jeg til å snakke om musikk, dramaer og kjendisene som JEG synes har fått 'spotlight'en' i 2013.
Det blir ikke noe snakk om skandaler, siden jeg leser ikke ofte om skandaler uansett.
Jeg bare lar de tingene går. Men men. Here goes~

 

Jeg kan bare begynne med at Rain og Kim Tae Hee var 2013s golden star couple.
Følgende var de ulike gruppene/artistene sine comebacks.
Og dramaer som 'varmet' alle i den kalde vinteren da de kikket på tv-skjermen.
Her er noen punkter for hva jeg syntes 2013 var;

- 'The Infiltration Of Soloists'
- 'K-Pop's Sexy Year'
- 'Underrated Songs/Groups'
- 'The Rise Of....'

 

Dramaene er for eksempel den romantiske That Winter The Wind Blows.
Det er en nokså mellow love story, og jeg er ikke så veldig fan av slike sjangrer.
Den ble jo populær og scener derfra ble gjort om av ulike kjendiser på TV.
Jeg var nok en av de som ikke så på det dramaet fordi det ikke var noe helt meg.
Jeg så noen episoder, men jeg ga opp siden jeg fant ut Level 7th Civil Servant kom ut.
Men alle likte Jo In Sung x Song Hye Kyo paret. Til og med jeg som ikke var interessert i dramaet, likte dette paret.
De utførte rollene bra, og det er det som telles.

Andre dramaer som ble godt tatt imot fra seere rundt Korea er;
School 2013, Good Doctor, Marry Him If You Dare, Iris 2, Gu Family Book, When  A Man Loves,
I Hear Your Voice, The Heirs, The Master's Sun, Flower Boy Next Door, Monstar, Who Are You osv.

 

Gruppene/Artistene som gjorde en stor suksess med comebacket i år var blant annet;

- Girls' Generation med 'I Got A Boy'
- Psy med 'Gentleman'
- G-Dragon sitt album 'Coup D'Etat'
- Sistar19 med 'Gone Not Around Any Longer'
- 4Minute med 'What's Your Name?'
- Trouble Maker sitt comeback etter 2 år med 'Now'
- Lee Hi med både 'It's Over' og 'Rose'
- IU med 'Red Shoes'
- Block B med 'Very Good'
- B1A4 med 'What's Going On?'
- APink med 'No No No'
- EXO med 'Growl' osv.

 

I 2013 var det også en del av sub-units;

Dasoni, AOA Black, ZE:AFIVE, Romantic J, Trouble Maker,
M&N, B&H, INFINITE-H, 2YOON, Sistar19, T-ARAN4, 100%V, uBeat.

 

Men for det meste, kom artistene ut fra gruppene sine, for sine solo promosjoner.

De som 'representerte jente soloister';

BoA, Lee Hi, G.NA, IU, Ailee, Yoo Ji Ae, Lee Hyo Ri, Hyorin, Kahi,
 Seo In Young, CL, Lim Kim, Lee Jung Hyun,  Song Ji Eun, Juniel, Sunmi osv.

Guttene gjorde det også bra med solo promosjoner fra;

Henry, Yong Jun Hyung, G-Dragon, Seungri, Taeyang, Roy Kim, Jay Park, Jung Joon Young, Kim Jae Joong, San E,
Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kang Seung Yoon, XIA (Junsu), Park Jin Young, K.Will, Yoo Seung Woo osv.

 

Jeg må også si at i år har det vært et veldig sexy år. Skal ikke klage, men det har vel vært det.
Konseptene i år var mer sexy enn i fjor hvertfall.
Grunnene til konseptene kan være forskjellige fra gruppe til gruppe,
men det var for det meste jente gruppene som tok sjansene med å komme tilbake som en sexy gruppe.

Jeg kan si at det er en blanding fra typisk sexy konsept, til naturlig sexy konsepter og koreografier.
Grupper som blant annet brukte et sexy konsept finner man i;

Give It To Me - SISTAR
Gone Not Around Any Longer - SISTAR19
Expectation - Girl's Day
Female President - Girl's Day
Confused - AOA
Hush - miss A
Kill Bill - Brown Eyed Girls
First Love - After School
Wild - Nine Muses
Glue - Nine Muses
Just Go - Rania
Oops - G.Na
24 Hours - Sunmi
Bad Girls - Lee Hyori
Pitapat - BESTie
Love Sick - Tahiti
Black Tinkerbell - Chocolat
Be Ambitious - Dalshabet
Hot & Cold - Jewelry
Get Up - EvoL
Wa$$up - Wa$$up

 

Her kommer de underrated sangene/gruppene jeg synes folk burde ta en sjans og høre på;

Tarzan - Wonder Boyz
Ghost Of The Wind - ZE:A
Cigarette - Topp Dogg
Get Up - EvoL
Gun - Nine Muses
Giyeuk - GI
Miss You - Tiny-G
Sunshine - Rainbow
Tonight - Spica
Give Me A Chance - Airplane
Pretty Pretty - Ladies Code
Waiting For You - Mr.Mr
We Can't Be Friends - M-Pire
In Front Of The Mirror - GLAM
Important Impression (Feat. Hanhae of Phantom) - Juniel
Break Up For You, Not Yet For Me - Park Shin Hye & Standing Egg
Standing Alone - BIGSTAR
Worry About Yourself First (Feat. Bomi of APink) - M.I.B
It's Okay - Younha
With The Wind - LEDApple
MaMa Beat - LC9
Dreamer - History
What Am I To You? - History
You Are Special - Boys Republic
Party Rock - Boys Republic
osv.

Listen er altfor lang, så jeg stopper der. x')

 

Til slutt de som virkelig tok spotlighten i 2013 er følgende;

BTS
Lee Hi
EXO
VIXX
Girl's Day
APink
Ailee
Lee Hyo Ri
Kim Woo Bin
Crayon Pop
Lim Kim og hele MYSTIC89 Ent.
Rain & Kim Tae Hee viste seg å være i et forhold
Lee Byung Hun & Lee Min Jung som giftet seg

Lee Bo Young og Jisung som giftet seg
og en haugvis til!


Tror nok det var alt med poenget av dette innlegget, haha.
Nokså stort og mye innhold, men takk til dere som klarte å lese gjennom alt *-*)b

2013 Christmas K-Pop Songs

23.12.2013
21:50

Først må vi ha litt Jonghyun for å komme i julestemningen.

JEG HATER DEG JONGHYUN. :(

Hadde bestemt meg å lage en liste for over de jule sangene som ble utgitt.
Ikke alle, men de fleste. De som jeg synes virkelig fikk meg i en julestemning av å høre på den.
Så ja, her er min jule playlist for dere!
Rekkefølgen betyr ingenting. ^^


"Wish Me A Merry Christmas (I Need Somebody Part 2)" - Ra.D


"Mistletoe" - Geeks, Phantom & Esna


"Christmas Day" - EXO


"Love Falls" - Romantic J


"Perfect Christmas" - Big Hit Ent. Artists (JoKwon, Jungkook, Rap Monster, Lim Jeong Hee, Joo Hee)


"Santa Claus Is Coming To Town"/"You Can't Cry" - A-JAX ver.
Skulle ønske det var en studie ver. istedenfor~


"French Kiss" - KARA
Jeg slenger inn denne sangen selvom den er ikke K-pop men J-pop.
De gjør sjelden promosjoner i Korea.. også nå som Nicole skal forlate gruppen i Januar.
NEI. MIN FAVORITT JENTE GRUPPE. T___________T


"I Do I Do" - Secret


"Colorful" - SHINee


"Snow Candy" - Starship Planet


"Christmas Wishes" - Mystic Holidays 2013


"Christmas Song" - Cube Artists


"Winter Propose" - Jellyfish Ent. Artists (Sung Si Kyung, Park Hyo Shin, Seo In Guk, VIXX & Yeo Deong Saeng)


"Winter Play Song" - Bubble Sisters (Feat. Soulman)


"OkCat Song" (X-Mas Ver.) - Taecyeon OkCat

 
"Hug You" - Koyote


"Christmas Request" - Verbal Jint Feat. Shin Seung Hoon


"Surprise Party" - AlphaBAT


"All I Want For Christmas Is You" - Bom And Hi ver.


"ZZang Christmas" - BESTie

 
"A Common Trainee's Christmas" - BTS


Det finnes også ballad julesanger men jeg tar de ikke med.
Ra.D sin julesang er nok den nærmeste jeg kommer med juleballader.
Kanskje litt av EXO når det gjelder 'Miracles Of December'.. men jeg valgte jo 'Christmas Story' siden jeg likte den bedre.

Det finnes ikke bare juleballader, finnes det også funky julesanger. Litt for mye for meg.
Det nærmeste jeg kommer med funky julesanger er Koyote.
Koyote er jo en legende i musikk industrien der nede og jeg må nok si at sangene dems har alltid vært fengende.
Kanskje de kan virke litt teit i begynnelsen også, men sangene er verdt å høre på hvis du får bare lyst til å danse rundt omkring.
Man trenger ikke å være en god danser når man hører på sangene dems, siden dansene dems er såpass lette å følge etter. ^^

Andre funky julesanger er for eksempel "Lonely Christmas" av Crayon Pop,
"Jingle Bells" av Wa$$up osv.

Nå er det ikke lenge til før det blir jul!
Ønsker allesammen en god jul og godt nyttår! ^^Santa Jonghyun is coming to town~

Glue

08.12.2013
12:15

Yes~ Nine Muses comeback!
Har gledet meg siden teaser bildene ble sluppet ut.
Denne gangen kom de tilbake med et sexy konsept for tittelsporet, "Glue"~
Den er 25+ rated.. and I didn't see that coming.
Man kan alltid like godt være veldig sikker enn det motsatte.

Sjekk ut teaser bildene nedenfor;


Lee Sem


SungAh


Sera


Kyungri


Euaerin


Minha


Hyuna


Eunji


HyemiBildene er fantastiske. De ser utrolig vakker ut.
Spesielt Hyuna. *-*)/

Hvis man sammenligner dette konseptet med Wild sitt konsept, er det omtrent 1000 ganger enda mer av et sexy konsept.
Altså, aldersgrensen ble jo satt til 25 år, og tallet kan vel snakke for seg selv.

Men så er teaser videoen sin aldersgrense... 15 år. Ok.. a bit of an improvement.

 
Endelig kom MVen, men hvorfor ble den ikke opplastet i Nine Muses sin offisielle Youtube kanal?
Aldersgrensen er satt til 15 år.
Ellers, yay! Den kom endelig ut ;;u;;
Sjekk den ut nedenfor om du ikke har;

 Jeg elsker sangen og MVen!
Simple og sexy.
Sangen er utrolig fengende, og det er Nine Muses sine sanger generelt.
Jeg håper bare at for en gangs skyld klarer de å vinne i et musikk program!

VIXX vant for første gang igår, og det er jeg utrolig glad for. Gratulerer til dem!
Så husket jeg Ken og Kyungri for en eller annen grunn.
Bare pga Nine Muses skulle ha deres comeback, og de var et par i All The Kpop for en stund siden. XD

#ninemuses #kpop

Let's Talk About You

08.12.2013
10:22M.I.B kom tilbake for noen dager siden og jeg elsker sangen som vanlig ;;u;;
Sist gang kom de tilbake med en upbeat sang, "Dash", men denne gangen er det en rolig sang feat. Bomi av Apink.
Sangen har fått tittelen "Let's Talk About You"~ Den engelske tittelen heter det,
men direkte oversettet av den koreanske tittelen, så er tittelen, "Worry About Yourself".

Sjekk ut teaser bildene nedenfor;

 


5Zic
Cream
Kangnam
Sims

Men In Black konsept igjen, tihi. ^^

Her er teaser videoen og making of videoene;

 Jeg kunne virkelig ikke kjenne stemmen til den som sang, men den virket kjent.
Jeg var ikke godt kjent med APink.
Også viste det seg at det var Bomi. ^^

Endelig kom MVen~
Sjekk den ut nedenfor om du ikke har;

 Jeg elsker sangen og MVen. ;;__;;
Den er så nydelig.
Jeg skulle ønske Bomi var jenta i MVen,
men det er modellen Lee Yojung.

Nedenfor kan du se making of videoene;

 Så nå holder de på med deres live promosjoner med Bomi :D
Du kan sjekke ut deres første comeback stage nedenfor;

 Så skjønne de er.
De går frem og tilbake sammen for de ulike musikk programmene ;A;

Voodoo Doll

22.11.2013
11:55

Før jeg legger ut 'Voodoo Doll',
slenger jeg inn MVene for 'Girls, Why Feat. Okdal' og 'Only You'~
Det blir vel litt leit å bare glemme disse MVene?! *-*

 Ooh ooh ooh saranghae ~ :')
Sangen er så søt og har en flytende melodi som passer til høsten.
Silhouette-ideen var også fint laget, hihi.

Etter å ha sett MVen til "Only You", føler jeg virkelig at Stockholm ser tusen ganger bedre ut enn Oslo.
Det bare overrasker meg hvordan de kan få byen til å se tusen ganger bedre enn det den er!
Sangen er nydelig og den mest fengende jeg har hørt opp til nå.
Den har jeg hørt på konstant før 'Voodoo Doll' kom ut.
Gratulerer til VIXX som bare stiger og stiger!


Senere fikk vi vite at VIXX skulle komme tilbake med et mørkt konsept igjen.
TAKK GUD! Jeg kommer til å si dette hele tiden, men det får bare gå.
Det er ingen... ja, absolutt ingen (foreløpig) som har tatt min oppmerksomhet når det gjelder geniale konsepter.
Nå har jeg begynt å elske mørke konsepter takket være VIXX.
Nå som hip-hop, emosjonelle og 'sexy' sanger har blitt det vanlige i k-pop, så vil jeg ikke si nei til flere mørke konsepter!

Her er teaser bildene til Voodoo Doll~

Love at first sight med disse teaser bildene. * u *
Også kom MV teaserne noe som var veldig overraskende.

Haha, da Rated R versjonen av MV teaseren kom ut var den ikke blokkert for meg pga aldersgrensen.
Men nå er den det. Vel, jeg løy ikke for alderen min for å kunne bruke YouTube. XD
Jeg er ikke en stor skrekk fan, men omg, dette kan regnes som en av de beste skrekk MVer noen gang(?!).

Til slutt avslørte VIXX MVen til "Voodoo Doll" for noen dager siden~
Sjekk den ut nedenfor om du ikke har:

 Da jeg kom inn til 30 sekunder av sangen, følte jeg at refrenget ville bli climaxen.
Som vanlig, av mine forventninger. Og det var den!
Fra koreografien til refrenget... alt var perfekt!
Jeg er så glad for at de kom tilbake med et mørkt konsept! :')
Det er ikke en eneste ting jeg misliker fra MVen.
Bortsett fra de ekle nålene som stakk gjennom den fake huden (vil jeg anta) osv., hehe.
Jeg får tåle vel litt for VIXX! ^^

Å nei.. jeg tror at jeg virkelig blir en Starlight.
Jeg nektet alltid før.. fordi mine favoritt grupper-liste ville bli ødelagt, haha.

Den 20. november hadde VIXX utført en av deres første comeback stage!
Sjekk den ut nedenfor:

 VIXX bare blir bedre og bedre at det er helt utrolig!
De utførte begge sangene så sykt bra!
Fanchantsene <3

Jeg sparer VIXX Diary til vinterferien, så jeg har noe å se på til da. Haha.
Hadde også tenkt å bli ferdig med BTOB Diary.
Da er det også EXO sitt nye variety show. AHHHH.

#vixx

Tonight

16.11.2013
06:18

Jeg ble så overlykkelig da jeg leste at Brown Eyed Girls ville komme ut med en sub-unit..
og det viste seg å være Miryo og Narsha sin sub-unit. Deres sub-unit fikk en enkel og grei gruppenavn; M&N.
Så de har 'debutert' med singel albumet "Tonight"!
Det som er ufattelig dumt, er at de ikke skal holde sine promosjoner av denne sangen på ulike musikk programmer. T_T
Bedre enn ingenting da.

Definitivt en definisjon av 'classic sexy'.

For en eller annen grunn.. kom jeg til en slik konklusjon da de brukte godteri for dette konseptet.
Sub-unit navnet dems er jo 'M&N'.. det er ikke langt fra selve de smågodtene 'M&M'. Ha Ha. Nei.
Unnskyld.


Enda en ting som jeg ikke fatter heller..
hvorfor ikke en ordentlig MV for hele sangen selvom man ikke skal holde promosjoner for den?! T_T
Kunne ha hjulpet i det siste.
Så slipper jeg å gå tilbake til en MV som bare varer litt over et minutt.

 
Hvis du vil høre på hele sangen og oversettelsen av sangen, her er videon:

 
Og det finnes en engelsk versjon av sangen!

 Engelsken er utrolig bra og flytende!
Men det er noen deler som går litt for fort og ikke er klart.
Uansett så liker jeg begge versjonene ^^

#mandn #kpop

Top 10 Favourite K-Pop Groups/Soloists

01.09.2013
16:32

Har bestemt meg å lage en liste over mine topp 10 #kpop grupper/soloister.
Dette blir et vanskelig valg, men jeg tror jeg vet hvem er mine favoritter akkurat nå,
og de jeg hører på mest til vanlig.

Det er en blanding med gutte grupper og jente grupper. ^^;;
Denne listen er bare lagd over tanken på musikken/sangene dems. Ikke ellers.

De andre som ikke klarte å komme inn på listen min,
det er ikke sånn at jeg hater dem eller noe, men de hører jeg ikke på til vanlig,
eller like mye som de jeg hører på i denne listen. ><

 

1. BTS

Bias: JHope


2. DEAN


3. K.A.R.D

Bias: B.M./Jiwoo


4. BLACKPINK

Bias: Rosè


5. Block B

Bias: Park Kyung


6. SEVENTEEN

Bias: Mingyu


7. KARA (mest da de var 5 med Jiyoung & Nicole)

Bias: Gyuri
 


8. INFINITE

Bias: Dongwoo


9. SHINee

Bias: Key


10. 9MUSES (mest den originale lineup med Sera, Lee Sem, Eunji, Euaerin, Minah og Hyuna)

Bias: Hyuna
 


 

Listen fra 01.09.2013 - 29.05.2017:

1. Block B
2. B.A.P
3. KARA
4. CNBLUE
5. INFINITE
6. TEEN TOP
7. EvoL
8. MBLAQ
9. JUNIEL
10. SHINee/EXO

 

sist oppdatert: 29.05.2017

Miura Haruma & Park Shin Hye For CeCi's September Issue

31.08.2013
14:26Først, omg, genius idè.
For å legge disse to sammen i en freakings fotoshoot.
A new born otp! :')

Park Shin Hye nevnte Miura Haruma som skuespilleren hun alltid har likt.
Den japanske
skuespilleren avslørte også at han var en fan, og sa at han likte å se
Park Shin Hye i seriene "You're Beautiful" og "Flower Boy Next Door".

Gjennom fotoshooten og intervjuet, overkom de to skuespillerne, av deres 'awkwardness' og ble sett å tulle med hverandre.
Miura
Haruma ga Park Shin Hye et kompliment og sa, "Jeg kan se lidenskapen og styrke i øynene hennes jo mer jeg snakker med henne."
Park
Shin Hye sa, "Miura Haruma er definitivt en skuespiller som kan ta over ulike roller."

Park Shin Hye skal tilbake med dramaet, "The Heirs", som er satt for Oktober.
Miura
Haruma var nylig ferdig med serien "Last Cinderella" og ser mot premieren av filmen hans "The Eternal Zero" på slutten av året.

Så overskriften forteller egentlig alt,
så jeg gir dere bare videoen og bildene fra fotoshooten.

Jeg skulle bare ønske de hadde mer 'interaction' i selve videoen.. JKDKJFHD.

Jeg fant noen som var scans, og noen fra Tumblr. x'DI DEFINITELY SHIP THEM!

Hørte også at den 3. september skal "The Heirs" filme i L.A. ~!!! *-*
Håper jeg ser en del fantaken bilder. :3

"Wings" - Little Mix (Koreansk Ver.)

24.08.2013
08:15

Kom over denne sangen for noen dager siden da en vennine (som er en skikkelig Directioner og Little Mix fan),
linket meg til denne sangen fordi hun vet jeg liker k-pop og all slags korean musikk. (◡‿◡✿)

Takket være henne, har jeg fått utrolig dilla på denne sangen ;A;
Jeg har spilt den for over 20 ganger nå.
Det overrasker meg hvordan de gjorde en koreansk ver..
Hvorfor de gjør det?
Det må nok være for å blande seg litt inn med den populære k-pop sjangren.
K-Pop er jo selvfølgelig den mest kjente asiatisk pop sjangren i asia nå,
også skal de sikkert nå det asiatiske publikumet(?) om det er slik man sier det.

Sjekk ut deres koreansk ver. av "Wings" nedenfor;

Men det som gjør meg forbanna er å sammenligne dem med de originale koreanske artistene.
B please, de originale er alltid best no matter what -.-
Man må bare være stolt for at de klarte å synge i koreansk og gjør sikkert k-pop mer populær.

Elsker sangen! ;A;

"Importance Of Angle"

18.08.2013
20:14

Ok, jeg vet at jeg er for det meste en musikk blogg,
så jeg tar meg en tur innom en annen bane for noe annet.
Noe helt latterlig og som hadde 'wow'et meg skikkelig.
Selvom det her er helt pointless av meg å legge dette ut, hadde jeg bare lyst til det for gøy.

Trenden har vart litt over en uke akkurat nå.
Kanskje noen av dere har sett dette allerede og noen ikke.

Siden Gwiyomi Player har vært utrolig populært i Korea det siste (*host* pga Ilhoon.. c'mon admit it *host*),
har Korea tatt seg en del andre fever denne gangen.
Crayon Pop "Bar Bar Bar" sin sylinder dans(?) er blant en av dem,
Psy.. fortsatt - verdenstjernen vet du,
men nå er det "Importance Of Angle".

Ikke for å høres utrolig teit ut,
men de fleste der nede bryr seg om utseendet dems.
Jeg sier ikke at de som bryr seg om utseendet er absolutt alle innbyggerne der nede, nei nei.
Her er det bare snakk om en del prosent.

"Importance Of Angle" dreier seg om hvordan de tar selcas av seg selv i en viss vinkel.
Hvis man tar en selca fra nedenfor (altså legge kameraet og at du er bare ovenfor den), ser det ikke så bra ut
enn det man tar ovenfra eller fra siden av.

Jeg kom over denne videoen idag faktisk, så det var bare lol for meg.
Ellers idag har jeg spazzet over Live On Earth Wanted fanaccounts og bildene på twitter. *-*
Sjekk den ut nedenfor;

 Ikke at dette er noe nytt siden man vet hvordan man selv kan se fin ut på bilder,
men det er magisk og latterlig å se på forandringen. Hahaha.
Og for å tro at dette er en trend der nede nå?!

HEY. On the bright side, de guttene på den fjerde videoen lagde en veldig fin cover av Geeks sin "Officially Missing You". ^^;;

Alle vi er secretly ulzzangs. harharhar.

Nå venter jeg bare på Sunmis pre-debut, Teen Top sitt comeback, NU'EST sitt comeback, History sitt comeback,
KARA sitt comeback, IU sitt comeback, Seungri og G-Dragons solo comeback osv...
Jeg orker ikke å se på det survival programmet YG har planlagt -.-" Det er bare trist.
No offense YG fans.

Summer Playlist 2013

17.08.2013
11:45

Siden skole har begynt igjen og sommeren er over,
har jeg bare lyst til å legge ut min sommer playlist av de sommer-passende k-pop sanger som ble utgitt i år.
Noen upbeat sanger, noen rolige og noen som er ikke så sommerlig, men close-enough-for-at-jeg-slenger-dem-inn.
Noen som får meg avslappet, og noen som får meg til å danse
eller imitere stemmene dems med et veldig uvanlig ansiktsuttrykk. *-*

Random rekkefølge btw~

Akdong Musician - Bean Dduk Bing Soo
*de har også en remix ver. for sangen, men jeg liker denne her bedre. ^^;;*

 
Akdong Musician - I Love You


Juniel - Important Impression (Feat. Hanhae of Phantom)


Juniel - Pretty Boy


Lunafly - You Fox


EXO - 3.6.5


EXO - Growl


f(x) - Airplane


Secret - B.O.Y (Because Of You)


Secret - Yoohoo


4minute - Is It Poppin'?


2NE1 - Falling In Love


2NE1 - Do You Love Me


Juniels cover av Yoo Seung Woos "You & I"
*må virkelig ha en studio ver. av denne... >\\\<*


Roy Kim - Love Love Love
*hnghh... bye bye Roy Kim som skal til Amerika for å studere.
Kommer til å savne han veldig mye når jeg er så vant å følge med på Best Friend Radio Busking av han, Juniel, Seungwoo og Joon Young*


Park Ji Hoon - Flowers Bloom (Level 7th Civil Servant OST)


Loco - Take Care (Feat. Narae of Spica)


B.A.P - Bow Wow


B.A.P - Excuse Me


Miss $ - You Were Not The..


Swings - Would You? (Feat. Seo In Guk)


B1A4 - What's Happening?


G.NA - Oops (Feat. Ilhoon of BTOB)Jay Park - JOAH


ZE:A-FIVE - The Day We Broke Up


ZE:A - U're My Sweety


INFINITE - Man In Love


INFINITE - As Good As It Gets


INFINITE-H - Fly High (Feat. Babysoul)


INFINITE-H - Special Girl (Feat. Bumkey)


2PM - Today Marks The 1st Day


2PM - Come Back When You Hear This Song


SHINee - Dream Girl


SHINee - Excuse Me Miss


Teen Top - So Sweet


Teen Top - Miss Right


100% - Only U


SISTAR - Summer Time


SISTAR - The Way You Make Me Melt (Feat. Geeks)


Henry - 1-4-3 (I Love You)


Henry - 1-4-3 (I Love You) *Acoustic Ver. Feat. EXOs Chanyeol*

 
MBLAQ - R U Ok?


MBLAQ - Smoky Girl


Rainbow - Sunshine


Dal Shabet - Summer Break


A Pink - No No No


J Rabbit - Light Sleep (Monstar OST)


Yoon Shi Yoon - I Want To Date You (Flower Boy Next Door OST)


Standing Egg - Miss Flower

 
Ukulele Picnic - Morning

* jeg slenger inn denne sangen selvom den er ikke fra 2013, men siden jeg fant den i år,
har jeg hørt på den flere ganger nå. *-* *


KARA - Thank You Summer Love

 
SNSD - LOVE&GIRLS


LC9 - Skirmish


Airplane - So Pretty


Cross Gene - Crazy


Nine Muses - Paper Scraps


10cm - Earthling?


Geeks - How Are You? (Feat. Harim)


Ra.D - Thank You Thank You


Ga In, Hyungwoo - Brunch


VIXX - G.R.8.U


VIXX - What To Do?


AOA BLACK - MOYA


CNBLUE - Don't Care


FTISLAND - Eyes On Me


MBLAQ - No Love


Outsider - Memoride (Feat. San E, Tymee, Ven)


Crayon Pop - Bar Bar Bar
*gratulerer med at de stiger bare enda høyere i musikk industrien!
I tillegg til deres kontrakt med Sony!
Håper bare at ikke de (eller noen) ødelegger det barnslig men søte og full av aegyo-konseptet de har alltid hatt.*


Ailee - U&I


Lee Hi - It's Over


24K - U R So Cute


BTS - Like


BTS sitt cover av J.Coles "Born Singer"


LC9 sitt cover av "What Makes You Beautiful"
*dør av denne søte videoen. >< Engelsken dems er nesten helt perfekt. ;;w;;*

 
Park Kyung - Ogeul Ogeul


EvoL - Love


BoA - Disturbance


BTOB - Second Confession


EXO - XOXOBIGSTAR - Run & Run


Boys Republic - Party Rock


A-JAX - Insane


A-JAX - Come Back


A Prince - Mambo


BEAST - Encore


BEAST - Shadow


Baek A Yeon - A Good Boy


Lim Kim - All Right


Brown Eyed Girls - Recipe


Sunny Hill - Darling Of All Hearts (Feat. Hareem)


Lee Jung Hyun - V


G-Dragon - Michi GO


Ladies Code - Hate You


San E - Story Of Someone I Know


Phantom - Come As You Are


Verbal Jint - Walking In The Rain (Feat. Bumkey)


Untouchable - Call Me


Heo Young Saeng - The Art Of Seduction


Eric Nam - Heaven's Door


Kim Hyun Joong - Unbreakable (Feat. Jay Park)


Two X - Ring Ma Bell


Hello Venus - Would You Stay For Some Tea?


Shinhwa - I Gave You


Shinhwa - Laughing...


uBeat - Should Have Treated You Better


Odd Eye - Follow Me


Det er uendelig mange, så til og med de videoene ovenfor er ikke nok for meg. *-*
Jeg måtte slette noen videoer fordi jeg hadde overbelastet HTML med mer enn 32500(?) ord. XD
Uansett, så kommer flere album utgivelser i år, og noen av dem kan inneholde sommer-lignende sanger. ^^;;

De sangene ovenfor er hvertfall de jeg har hørt på mest i sommeren!

First Half Of 2013 Favourite Songs - Top 35

11.07.2013
19:41

Jeg er tilbake~~~~ mehe.
Har egentlig vært det siden den åttende, men vi kom hjem da klokken var ca. 4 på morgenen.
Orket ikke å blogge for noen dager, så jeg tok en litt lengre ferie av det.
Jeg har gått glipp av så mye flotte utgivelser av både MVer og teaser videoer/bilder. KJDJKFH.
Men men, jeg kommer til å ta det opp senere.. så det vil kanskje bli en del spams... e___e"
Men da lar jeg heller noen mellomrom av når jeg skal publisere det på bloggen.
Innleggene må sorteres etter kategoriene vettu. :P
Hvertfall noen av dem. ^^

Jeg bestemte meg å lage en liste over sangene som jeg har hørt på mest i dette halvåret. ^^;;
Topp 10 er tydeligvis ikke nok, heller ikke Topp 20... så det blir Topp 35. :3
Listen går i rekkefølge av det som jeg har hørt mest på og ikke det andre har hørt mest på, selvfølgelig.
Here goes~

NB: Det kommer til å bli mye 'perfekt', 'fengende', 'enkel', 'bra' og 'awesome' i de setningene.

1. SHINHWA - THIS LOVE

Selvom mange gjorde sine flotte comebacks og andre med en del av debuts,
har denne sangen av Shinhwa fanget meg helt av hvor fengende den er.
Dansen er utrolig awesome for noen i 30-årene.
De ser ikke ut som at de er på den alderen en gang.
Jeg elsker da de har 'chic'/'vogue' konsepter. Venus hadde på en måte det, men det var This Love som hadde det mest.2. B.A.P - ONE SHOT

B.A.P kom tilbake med deres 'powerful' konsept, nok en gang!
Til tross at engelsken virket litt rart, er sangen fortsatt utrolig bra og fengende!
Synd at ikke Himchan deltok hele promosjonen pga skadelsen. :'(
Ellers var sangen fra begynnelsen til slutten (og spesielt O-o-O-o-O-delen) var fengende! ^^
Koreografien var også awesome.
Jeg kan fortsatt ikke tilgi Youngjae i denne MVen...
Håper de kommer tilbake til de ulike musikk-programmer asap! Savner dem. ><3. GIRL'S DAY - EXPECTATION & FEMALE PRESIDENT

Girl's Day gjorde deres comeback med et sexy konsept for sangen "Expecation".
Sexy var den. Sangen gjorde selvfølgelig at de steg til sitt 'stardom'.
Jeg har ikke følgt noe særlig med på Girl's Day så jeg vet ikke hvordan det er og var med dem.
Men helt siden Girl's Day kom ut med "Expectation", kom det som en bombe for meg - en bra en.
Det finnes ulike måter å nå publikumet for å få ordet ut av gruppen.
En av måtene er jo dette med et sexy konsept.
Andre måter kan gå ut på hver individ sine konsepter i variety-shows eller annet.
Uansett, er denne sangen hvertfall en av mine favoritt sanger!
Har spilt Expectation og Female President like mange ganger nå, så jeg legger dem sammen bare. ^^
Dansen? Ikke tale om. Jeg er for innocent til det.4. VIXX - HYDE

Ok, helt siden VIXX kom tilbake med "On And On" har de fanget meg med sine mørke konsepter.
Det vil aldri finnes en annen gruppe som kommer til å passe mørke konsepter like bra som dem.
Helt siden "Hyde" kom ut, var denne sangen hvertfall en 'sky-rocket sang til stardom'.
Alle begynte å like den, uansett fandom. VIXX x EXO INTERACTIONS FTW. ;;w;;
Come on, man må jo selv innrømme for at den sangen er en av den mest fengende du har noen gang hørt.
Så jeg håper at VIXX kan fortsette med sine flotte mørke konsepter! ^^5. 2PM - A.D.T.O.Y

"Comeback When You Hear This Song" var bra, men ikke like bra som "A.D.T.O.Y".
Den smooth beat som gikk i bakgrunnen av sangen, gjorde den mer fengende og avslappende å høre på.
Dansen var ... LSDJKHFKJH unf. Jeg trodde virkelig de skulle komme tilbake med et 'macho' konsept, men nei da.
Bedre enn det jeg hadde forventet.


6. SISTAR - GIVE IT TO ME

SISTAR sine comebacks skuffer meg aldri.
SISTAR er jo ment for å være en gruppe for å ta over ulike sexy konsepter.
Å få litt mer av en 'burlesque' feel for denne, var awesome!
Sangen fra begynnelsen til slutten, var bare perfekt.
De 4 point-dansene der en av dem gjorde hver sine ting for deres solo var også smart.
Jeg synes at Soyu og Hyorin er de som på en måte 'bærer' på hele sangen og gjør den bra.
Jeg sier ikke at de andre var dårlige, men det er vel kanskje at de har fått mer lines og det er deres stemmer som passer til sangen best.7. B1A4 - WHAT'S HAPPENING?

B1A4 gjorde det dødsbra med comebacket i år!
Så bra at de vant for første gang i et musikk-program!
Jeg er stolt over dem at de endelig vant! ^^
Sangen, "What's Happening?" er en av de mest fengende som kommer med en fargerik og vittig MV.
Når jeg går og gjør litt av hvert, så fører det som regel til at jeg synger '이게 무슨 일이야 이렇게 좋은 날에'~ >\\<8. SHINEE - DREAM GIRL

Jeg må være ærlig med at jeg likte "Dream Girl" bedre enn "Why So Serious?".
Jeg bare følte at det manglet en del uten Jonghyun mellom promosjonene av "Why So Serious?"... men det er bare meg. ><
Koreografien er awesome som alltid. Denne sangen gikk også i flyt og var perfekt.9. INFINITE-H - FLY HIGH (FEAT. BABY SOUL)

Min favoritt sub-unit ved siden av Bang & Zelo + GD & T.O.P.
Denne sangen er en utrolig "modd-lift"ende sang.
En fin sang for Inspirits fra Infinites sub-unit også om hvordan Infinite er som en helhet!
Dongwoo og Hoya sine rap passer perfekt til Baby Soul sin fin stemme.
Old school hip-hop konsept/sanger... jeg elsker dem! *-*10. BTS - NO MORE DREAM

Selvom de er en rookie gruppe fra i år, har de kommet inn i min Topp 10 spilleliste.
Helt siden teaser videoen til deres debut kom ut, hadde jeg gledet meg sinnsykt!
Endelig gjorde de deres debut med "No More Dream".
B.A.P i fjor, BTS i år... wow.
Debut sangen dems er utrolig fengende.
Deres rap stemmer er bare too awesome to describe.
A.R.M.Y er det offisielle fandom navnet dems! Jeg er en del av deres A.R.M.Y.~~11. PARK KYUNG - OGEUL OGEUL

Selvom det er en mixtape, slenger jeg den inn på listen allikevel.
Det er jo en sang den også. > p <
Jeg vil alltid huske at denne sangen var en gave til oss BBCs når det var valentinsdag.
Den idioten. Hans greasy stemme. Hans greasy sang. Får jeg bare slå til ham?! u_u
12. TOPP DOGG - TOP

De har 3 mixtapes hittil, men den mest replay for meg må være denne.
Ikke så lang som en vanlig sang, heller ikke så kort som *host*Bang*host*.
Y U MAD var jo bare et cover.
Jeg hater at ikke de har debutert ennå, men har allerede gitt ut mixtapes under gruppenavnet.
Jeg håper at det er virkelig de 6 som debuterer under Topp Dogg.. Ikke mer eller mindre.
Men Stardom, vær litt grei med dem nå, huh? -.-
Det vil jo bli litt teit å miste talentfulle artister når man ikke behandler dem riktig.. tsk tsk.

 

13. CNBLUE - BLIND LOVE

CNBLUE sin siste japansk singel, "Blind Love" blir min favoritt av deres japansk singel.
Sangen ble komponert og produsert av selve Jonghyun og Vynil House.
Bravo til dem for å lage en utrolig fin sang!
Jonghyun sin fin stemme blir fremhevet her mest <3 *smelter*
I tillegg til en helt enkel MV. ^^
Gleder meg til "Lady" kommer ut!!14. KARA - BYE BYE HAPPY DAYS

KARA sin nyeste japansk singel synes jeg passet perfekt til slutten av skoleåret.
Teksten bare virket sånn. Selvom kanskje det blir fortsatt noe 'happy days' å se frem til.
KARA har alltid hatt energifulle japanske sanger.
Noen ble hit sanger, og noen fallt helt.
Selvom sangene har sine nedturer, hindrer det ikke meg for å høre på sangene dems hele tiden.
KARA er som et kick av starten på dagen for meg. xD
Jeg ser helt patetisk ut når jeg hører på sangen i bilen og prøver dansen mens jeg blir sittende, haha.
Jeg fant også ut at Jiyoung hadde slettet twitteret hennes... KJHDKJHF.. WAE. T_T
Nå må jeg bare vente til deres mini-series "Secret Love" kommer ut for å se Jiyoung igjen.15. SISTAR - CRYING

SISTAR har kommet igjen på lista mi med denne fine ballad sangen Hyorin selv skrevet.
Teksten og alt er bare helt nydelig. Refrenget får stemmen min til å sprekke hvis jeg prøver for hardt, ehehhee, oops.
Jeg er ikke noe ballad person med mindre jeg har følelsen for å høre på den,
men denne sangen har jeg hørt på omtrent hele tiden uansett når.16. B2ST - I'M SORRY & WILL YOU BE ALRIGHT?

Begge av BEAST sine pre-released sanger tatt denne plassen.
Kan ikke bestemme hvilken er finere enn de andre, når begge er nydelige.
Gleder meg til utgivelsen av hele albumet!17. RAINBOW - SUNSHINE

Rainbows andre tittelspor, "Sunshine" har blitt en av mine favoritt Rainbow sanger etter "A".
Denne sangen passer også til sommeren og kommer med en enkel koreografi.18. SNSD - LOVE&GIRLS

"I Got A Boy" var greit i begynnelsen, men jeg ble til slutt lei av den.
I stedenfor, har jeg hørt mye på deres nyeste japansk singel, "Love&Girls".
Noe som passer sommeren og er utrolig fengende når det er de plystrer går om igjen i bakgrunnen.19. M.I.B - NOD ALONG

M.I.B er en gruppe som har awesome 'stage presence', til tross for at de ikke kan danse.
Litt gynging her og der med koreografien er bedre enn ingenting.
Sangen med rap-delene er bare mind-blowing. Jeg kan bare ikke få nok av det. *-*)b20. ZE:A FIVE - THE DAY WE BROKE UP

Selvom teksten er litt småtrist, gjør det ingenting når selve sangen er så 'bright'.
Denne sangen er en av sangene som har en veldig upbeat refreng med sterke vokaler,
noe som gjør at sangen når høydepunktet av hvor det skal være mest fengende. Det skal være visst.21. MBLAQ - SMOKY GIRL

Som sagt, det Primary produserer, skuffer meg aldri.
Primary gjorde det for MBLAQs mini-album denne gangen.
Refrenget går igjen og igjen og er fengende!
Hele mini-albumet er det egentlig, så det er i min album wish list. *-*22. EXO - Let Out The Beast

Begge versjonene av "Wolf" er flotte.
Jeg lyver hvis jeg sier at den ikke er fengende i det hele tatt.
Den mest forventet sangen fra da jeg hørte at EXO skulle ha deres comeback, var "Let Out The Beast".
Før det så hørte jeg bare på Demoet.
Så kom den endelig og jeg elsker begge versjonene.. kanskje bedre enn tittelsporet.23. LC9 - Skirmish

LC9s debut sang "MaMa Beat" var så klart en av de beste debut sangene i år,
men man må ikke glemme de andre sangene av debut mini-albumet.
Så jeg hadde egentlig begynt å høre mest på "Skirmish" enn tittelsporet. x')

 

24. INFINITE - MAN IN LOVE

Koreografien dems skuffer meg aldri.
Denne sangen og dette konseptet var utrolig søt.
Elsker kostymene dems også. x'325. OFFROAD - HEAD BANGING

Skrevet av Zico, hvordan kan jeg ignorere denne sangen av min liste? x')
Sangen er virkelig Zico-like. Man kan høre med en gang at det er han som har produsert sangen ;)
Han er flink og det samme er OFFROAD som utførte sangen.
Utrolig fengende sang!26. EVOL - GET UP (WHITE DRESS REMIX)

Comeback sangen til EvoL virket litt mer av Jucy sin sang og
fikk ikke vise de andre så like bra som deres debut sang "We Are A Bit Different".
Det er vel kanskje bare sånn når det er hun som har selv laget sangen.
Så mye som jeg elsker den originale ver. av sangen, likte jeg remixen en del bedre.
Uansett er sangen bra!
Nå venter jeg bare på deres neste album som vil inneholde et par av Says produksjon~27. B.A.P - COFFEE SHOP

Perfekt sang for avslapping!
Nå får jeg bare lyst til å sitte ute på en kafè en dag solen skinner så sterkt og høre på denne.
B.A.P sitt comeback med en litt mer 'mature' konsept~
Dayum, de er Best.Absolute.Perfect uansett hva de gjør. Det kan jeg godt si/skrive flere ganger~
Venter bare på at de kommer på musikkscenen i de ulike musikk-programmer! ^^28. CRAYON POP - BAR BAR BAR

Nok en gruppe som jeg er ikke så godt kjent med, men denne sangen har fått min oppmerksomhet.
Jeg vet at fra det jeg har hørt, så er Crayon Pop virkelig en 'playful' og 'fun' gruppe.
Konseptene dems er ment for å være enkelt og lett å følge og ikke minst at man har det morro.
Kan faktisk si at det er litt barnslig, bare på en positiv måte.
Sangen minner meg også litt om gamle tider og det er jo bare fint å høre på det i blant!
Du kan også finne Minho, Onew og Jonghyun gjør dansen i deres konsert HER! XD

 

29. BTOB - SECOND CONFESSION

BTOBs skjønneste comeback. ><
I tillegg til at MVene er til å dø for.
Spesielt den PJ ver. ^^

 

30. G-DRAGON - MICHI GO

Typisk GD sang, men awesome for det.
MVen er ikke noe å klage på~~~~
Nå er det bare å vente på det neste solo-albumet hans som vil inneholde Missy Elliot KJHDFKJHSDKFJH.
Jeg kan huske at jeg alltid så opp til Missy Elliot når broren min likte henne så godt.
Tilbake til den tiden når Work It og Alyson Stoner danset i den MVen. XD
AHHHH.. GD SKAL JOBBE MED EN 'LEGEND' JO.

 

31. TEEN TOP - MISS RIGHT

LALALALALALA~ Jeg trenger ikke å si mer enn det.
Dansen og alt er utrolig fengende!
Trodde at konseptet til comebacket var noe badass
siden de hadde oransj/rød drakter/onepiece/jumpsuit (eller hva enn nå man kaller dem), pa seg.
Men nope! De kom tilbake mye søtere enn før x_x
LEMME BANG MIN SOO! <3
Shin Bora er utrolig pen!

 

32. WONDER BOYZ - TARZAN

Jeg er ikke godt kjent med dem, men denne sangen er fengende og jeg elsker den~
kdjfhkdjshfsjkdh tarzan!33. NINE MUSES - WILD

Nine Muses har blitt en av mine favoritt jente grupper helt siden de kom tilbake med "Dolls".
Sangene dems har blitt noe jeg elsker å høre på~
Jeg har ingen fast bias ennå, men Kyungri er det foreløpig pga All The KPop. XD
Jeg er en KenRi shipper btw. :334. HISTORY - DREAMER

Musikalsk debut sang fra LOENENT sin nyeste gutte gruppe.
De har veldig fine stemmer og personlighetene dems er skikkelig morsomme,
hvertfall av det jeg har sett av Tory Tory Bang Bang. Nokså bra sitcom! Jaeho sine ansiktsutrykker. XD35. LEO KEKOA - SO GOOD (FEAT. BEENZINO & YEEUN OF WONDER GIRLS)

En av de beste trio med en jente artist, også~!!
Sangen er utrolig fin!
We're living a damn good life!


Ikke akkurat mye sanger som dere ikke har hørt før,
og denne listen er ingenting i forhold til DJDigitalHI.
Han har jo charts og det er litt forskjellig, men allikevel,
man kan oppdage masse nytt fra han!
Han er så utrolig flink >\\\<

Ellers er det mye for meg å ta igjen!
Har sett på Weekly Idol for det meste egentlig.
DramaCrazy har blitt lagt ned, så jeg går tilbake til GoodDrama.. ><
Nå kan jeg slappe av litt når jeg har fri fra jobb.
Jobber 3 dager hver uke for regnskap (arkivering og avstemming greier). Sjefen er selvfølgelig moren min.
Må jo være en assistent når hun har mer enn 10 bedrifter å ordne. x')
I tillegg at det er bare henne som må jobbe med alle de bedriftene.
Nokså greit å få en sommerjobb.. så har jeg litt penger å bestille meg albumer,
og jeg har planer om å kjøpe Galaxy Note 8 siden både mobiltelefonen og laptopen funker ikke så bra nå lengre. ;/

Har også funnet ut at jeg kom inn på første valget mitt i vgs! GAHHH. JEG ER SÅ GLAD. *A*
Studiespesialisering med fokus på internasjonalisering tok jeg som det første valget mitt og jeg kom inn!
Har så lyst til å få engelsken min tilbake og det blir lettere for meg å uttrykke meg selv når alt blir sagt på engelsk.
Deretter må jeg få gode nok karakter til å offisielt begynne på I.B linjen, deretter tar jeg Science Package~
Jeg kan bare drømme for nå. Nå gjelder det bare for å jobbe hardt og godt.
I tillegg til at det er i Arendal - en by som jeg har blitt vant til nå.. siden jeg hadde ungdomsskolen i Arendal også.

Så ja, de dagene jeg har fri, må jeg bli ferdig med Nailshop Paris og se de siste episodene
av WGM, I Hear Your Voice & Itazura na Kiss Love In Tokyo.

Wahhhhh... INFINITEs "Destiny" comeback..
AOA sub-unit (AOA BLACK) debut snart... A-JAX, Jewelry, 2NE1 og A-Pink sine comebacks som var!! ~0~

Har du noen favoritt sanger fra det halvåret? ^___^

YG Ent. Latest Schedules

21.06.2013
08:54

I de siste dagene har YG Entertainment Yang Hyunsuk, vært å oppdatere fans om de siste planene for sine artister i kommende fremtid,
som startet med en oppdatering på 2NE1s comeback planer, YG nye jentegruppa sin forestående debut,
og Kang Seungyoon sin første debut singel utgivelse,
"WILD AND YOUNG."

21. juni, gjør Yang Hyunsuk sin fjerde oppdateringen, og avslører mer informasjon om YG Entertainments to kommende gutt grupper.
Foreløpig har de to gutt grupper som forbereder seg til debut under etaten har ingen offisielle navn, og derfor kalles Gruppe A og Gruppe B.

Gjennomsnittsalderen i Gruppe A er 20 år gammel og vil blant annet bestå av Kang Seungyoon, som forbereder seg på å utgi sin debut singel neste måned,
samt SBS "K-Pop Star" Lee Seunghoon, sammen med tre andre medlemmer, noe som gjør tellingen til
5 medlemmer.

På den annen side, har Gruppe B en litt yngre alder gjennomsnitt som er 17 år gammel, og vil inneholde en total av 6 medlemmer.
Daværende tretten år gamle rapperen B.I, som først ble introdusert for publikum gjennom MC Mong sin "Indian Boy" i 2009,
har blitt valgt som leder av gruppen.
B.I feiret sin 17-årsdag i år.

Men hvem mellom de to gruppene vil debutere først? Ifølge Yang Hyunsuk, det tok faktisk 7 år for Big Bang for å gjøre sin debut,
og derfor "det er umulig å debutere to gutt grupper på i en tilsvarende tidsperiode."

YG Entertainment vil lansere en Real Survival Program kalt "WIN" for "Who Is Next", en setning som YG har brukt tidligere til å antyde CL sin solodebut.
"WIN" vil ha gruppe A og gruppe B konkurrere mot hverandre,
og den som vant vil gjøre sin debut dagen etter den 10. episoden blir vist og tar på navnet på "WINNER".

Dessverre, mens ingenting kan forutsies hva som ville skje med den tapende gruppen,
Yang Hyunsuk advarer, "Gruppen som taper, kan deles opp eller gjør en medlem erstatning."

Men selvfølgelig, dette reiser spørsmålet: Hva om Kang Seungyoon, som ikke bare er i gruppe A, men forbereder også for en solo debut i juli?

Yang Hyunsuk svarer frimodig, "Jeg har vært og sett Kang Seung Yoon forberede sin debut intenst for de siste tre årene.
Og for å komme til saken, jeg bare tror han er "født til å være en kjendis." "Han har akkurat så mye talent.
"

"Så det var min ambisiøs plan om å gjøre ham til en multiplayer, som kan håndtere både solo og gruppe aktiviteter samtidig.
Kang Seung Yoon har forberedt med gruppe A-medlemmer for de siste tre årene.
Mens hans soloalbum har som mål å vise en
analog følelser han har,
hans deltakelse i gruppen vil satse på et bredere utvalg av sjangere. "

"Dersom Gruppe A vinner WIN overlevelsen, vil han gjennomføre både solo og gruppe aktiviteter samtidig som planlagt.
Og hvis Gruppe B vinner, vil han bare være i arbeid på sitt solo album."

Angående "WIN", YG Entertainment har planer om å vise den korte serien på nasjonal TV,
og samarbeider også med anerkjente utenlandske portal nettsteder, slik at selv internasjonale fans kan se.

Episodene vil være tekstet på engelsk, japansk og kinesisk også.

For å legge til spenningen, er YG Entertainment for tiden i forhandlinger med Kakao Talk, slik at fansen kan se gjennom sine mobile enheter.

På mandag neste uke, vil Yang Hyunsuk oppdatere bloggen, YG-LIFE, nok en gang, denne gangen angående soloplater av medlemmene i Big Bang.

----

Wow, harsh sier jeg.
Men det er et 'survival' program. D':
Tenk en medlem erstatning / delt bare pga de tapte. T^T

Uansett, så virker dette spennende! ^^

[MV Teasers] "Party Rock" - Boys Republic

30.05.2013
19:51

http://mwave.interest.me/data/enews/News/2013031/26424272.jpg

Det kommer en rookie gruppe til, ved navnet Boys Republic.
I forkant har de allerede avslørt 2 teaser videoer til deres tittelspor "Party Rock".

Sjekk dem ut nedenfor;


Su Woong ver.


Min Su ver.


Sung Jun ver.


Da Bin ver.


One Junn ver.

Vet ikke helt ennå.. men det var interessant.

MV settet minner meg om en blanding av Teen Tops "Be Ma Girl", Zion.Ts "Babay" (feat. Gaeko),
og SHINees "Dream Girl".. x')
Må nok være alle de fargene. :)

[TEASER PHOTOS] VIXX's Comeback With "Hyde"!

13.05.2013
21:35

VIXX skal snart ha deres comeback. omfg.
Det tok meg tid til å faktisk like VIXX i det hele tatt.
Selvom jeg befant meg selv som alltid gikk inn gjennom deres YouTube kanal for å se på Super Hero.
Hvertfall etter N hadde vært med på The Romantic & Idol 2. XD

Ja, tilbake til comeback nyhetene.VIXX hadde tidligere annonsert at de vil ha deres comeback med "Hyde" mini-albumet,
den samme dagen som deres første års jubileum.
For mer informasjon om det, trykk HER.

Tidligere idag avslørte de tracklisten og teaser bildene.

"HYDE" inneholder 6 sanger;

   01. " Light Up the Darkness"
    02. "Hyde"
    03. "Stop Resisting (ft. Minah of Girl?s Day)"
    04. "CHAOS"
    05. "Love Letter"
   06. "Hyde (Instrumental)"


Hyuk
Ken
Hongbin
N
Leo
RaviMini-albumet og deres jubileum er den 20. mai!

GAHH ~
Gleder meg!
De passer virkelig slike konsepter. *-*)b
Håper det blir bra!

[TEASER PHOTOS] Shinhwa Comeback With "The Classic"

13.05.2013
20:47

Etter at de avslørte Shinhwas "This Love" musikkvideo teaser,
kunngjorde
Mnet at de vil holde en spesiell "Shinhwa side" på nettstedet sitt og avsløre teaser bilder og videoer etter hverandre før 16. mai,
dagen for
Shinhwa "The Classic" sin utgivelse.

I dag, den 13. mai, har Mnet avslørt teaser bilder av Junjin og Andy.Sjekk også ut "Making Album Jacket" videoen HER.


Senere ble det Dongwan og Hyesung;Den samme dagen som teaser bildene av Dongwan og Hyesung ble utgitt, kom 'making recording' video.
Du kan finne den HER.


Til slutt ble det Eric og Minwoo!Den samme dagen som Eric og Minwoos teaser bilder ble avslørt, kom BTS videoen av selve MVen til deres comeback.
Sjekk den ut HER.

[TRAILER] "Holly" - Girl's Day Minah

13.05.2013
20:41

http://d1i45kki000yqu.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/05/Holly.png

Minah fra Girl's Day, skal ha hovedrollen i en film som heter "Holly".
Filmen
handler om en "high school ballerina student" som forfølger sine drømmer til tross for hennes vanskelige situasjon.
Traileren for filmen har endelig blitt sluppet.

"Holly" har også fått skuespilleren Shin Yi med, som spiller titulær karakter.
Hun er en danser på en klubb i den amerikanske militærleiren byen og har en datter som heter Wan Yi, spilt av Minah, som ønsker å bli en ballerina.
Wan
Yi vet ikke hvem faren hennes er og blir utstøtt av samfunnet. Til tross for sin tøffe miljøet, fortsetter Wan Yi å forfølge sin drøm om å bli ballerina.D
u kan
høre Wan Yi si i begynnelsen av traileren at hun ikke har en drøm, men læreren hennes forteller henne at en person blir sterkere når han eller hun har en drøm.
Senere
sier Wan Yi, "jeg bare liker ballett."

"Holly" er satt til premie i førstkommende juni.
I mellomtiden, sjekk ut traileren nedenfor;

Jeg er sikker på at Minah kommer til å gjøre det bra med denne filmen.
Hun er en av de idolene som er "easy-going"... jo mer "easy-going" man er,
så tror jeg det blir lettere å henge med på.. både på manuset, settet eller hva som helst.
Synes også det samme går for Suzy og IU. ^^

Fighting!
Handlingen var nokså greit.. men jeg er ikke en ballett person. :P

9Muses Comeback Showcase

10.05.2013
21:04

Den samme dagen Nine Muses avslørt MVen til "Wild",
hadde de også et comeback showcase.

Tidligere idag la LOENENT ut hele showcasen dems.
Sjekk dem ut nedenfor;

Intro + "Dolls"


"Ticket"


"Wild"


Intervju

Elsker comebacket dems!
Sangen har vært på replay bestanding. *-*)b

Sjekk også ut danse versjonen av "Wild", og BTS videoene (1, 2) for comebacket.

[TEASER PHOTOS] YG - Who's Next?

06.05.2013
23:24

YG som trolls'ene de er kjent for å være,
hadde tidligere avslørt et bilde med "Who's Next".
På bildet står det ulike navn av YG sine artister.

Kan det være et comeback?
Tour? Debut?
Hvem vet.
Siden YG elsker å trolle oss -.-Blir sikkert bra!
Det er jo YG! :)

I andre nyheter,
Will Smith og Jaden Smith var i YG byggningen tidligere idag
og traff CL, G-Dragon, T.O.P, Taeyang & selve CEOen YG.
Samt med andre YG crew, vil jeg anta.

http://distilleryimage5.s3.amazonaws.com/b6105abab65211e2882c22000a9e06a8_7.jpg

http://distilleryimage5.s3.amazonaws.com/6bada2b6b65211e2af5a22000a9f18fb_7.jpg

Nydelige bilder fra CLs instagram! *A*

Også skal Jaden Smith & Will Smith samarbeide med Jay Park..
+ deres 'red carpet premiere' av filmen "After Earth" i Yeongdeungpo Times Square Atrium.
Som da betyr at de vil blant annet møte opp med 'kid actors' Yeo Jin Goo og Kim Yoo Jung. ^^
Filmen er jo satt ut på kino den 31. mai.


Den 9. mai, ble teaser bildet nedsatt til noen artister.
Det var blant annet Taeyang, 2NE1, CL, Kang Yeun Soon og YG NEW ARTIST.
Den 12. mai ble det nedsatt igjen til bare 2.
Denne gangen var det bare 2NE1 og CL.
Hmmmm~
Til slutt så ble det avslørt at det vil bli CLs første solo singel den 28. mai!
Samt den siste teaser bildet;Hadde egentlig håpet på en 2NE1 comeback...
Men CL eller de andre artistene/gruppene går også fint!
Det er YG vi snakker om her, som sagt! ^^

GLEDER MEG!!!

DELIGHT

31.03.2013
10:22

Det kommer en ny jente gruppe til!
Ved navnet DELIGHT~~

DELIGHT er under Bros Media Entertainment.
Gruppen består av Eunsae ('93), Yeondu ('94), Taehee ('94) og Kelly ('92).
Gjennom deres offisielle YouTube kanal, har de avslørt deres live konsert av "Delight Time" og mer~

Mer informasjon om deres debut har ikke blitt avslørt.
For nå avslørte de bare medlemmene og musikkvideo teasere til deres debut singel, "Mega Yak"!
 

 
Jeg slenger inn deres live performance fra Lotte World. :')
De er så flinke. *A* 

Men selve ordet Delight, minner meg om Daesung.. x'D

Men jaja, gleder meg til deres debut! *A*
Håper de virkelig setter en debut dato snart ._. 

Oppsummering.. siden jeg var borte

29.03.2013
21:13

Helloooooo~~~~~~

Er tilbake etter min kort-varende påskeferie i utlandet.
Utlandet og utlandet da men.. det var bare til Danmark.
Sa ikke fra da jeg gikk, hihi.. sorry.

Ble i Århus og vi leide en leilighet litt utenfor byen.
Følte som om jeg var hjemme jo.. men jeg ble lei etter 4 dager. x'D
Lengtet hjem etter senga mi T^T

Jeg hadde fått greit internett-kobling i leiligheten, men det gikk så treig noen ganger..
Så jeg bestemte meg for å ta en blogg pause..
Måtte bare slappe av litt..

Min definisjon for å slappe av (når det er kaldt ute)?
Spazz, fangirl, spise, sove, k-dramaer, se den samme musikkvideoen 5ever *host*INFINITE akkurat nå*host*,
tumblr, tumblr, tumblr, photoshop og twitter.
YouTube også selvfølgelig.
Yup, ikke noe spesielt.
Gjør jo de tingene når det ikke er kaldt ute heller. Haha. 

Jeg vet jeg har gått glipp av mye i de 6 dagene,
så derfor vil det bli en oppsummering på dette innlegget.

 ----------------------------------------------------------------------

OPPSUMMERING
*ikke i rekkefølge fordi jeg er for lat til det atm


- *RUMOR* SHINee Onew & After School JungAh er i et forhold.. 
noen kilder sier at de har vært sammen for over et år..
I tillegg til at han røykte sånn elektrisk sigarett... >\<

((la han være.. han er hvertfall gammel nok til å bestemme for seg selv..

Men jeg vet at det er SM som 'styrer' han med ditt og datt (noen ganger).))

- JunHara (Junhyung og Hara) slo opp etter over 1 år, men ble fortsatt gode venner,
og beholdt sin dongsaeng-sunbaenim forhold.

((Litt lei for at de slo opp.. og jeg tror ikke de slo opp bare fordi de var så opptatt med sine 'schedules'..

Det finnes noe som het long distance relationship. høhøhøh.
For det er så typisk å si om hvert kjendis sitt forhold. -.-" .. det må være mer enn det... ikke at jeg vet det.)) 

- 2PM avslørte teaser videoen til comebacket dems som er satt ut i Mai.
Video teaseren ble også vist i Piccadilly, London og New Yorks Time Square.

- LUNAFLY kommer tilbake med deres første full album, "Fly To Love" den 3. april!

- Lee Hi avslørte musikkvideoen til "Rose", som er det andre tittelsporet av "First Love" albumet.

- Topp Dogg avslørte deres kanskje første offisielle mixtape..
ved tittelen "Bang" på Stardom sin offisielle YouTube kanal.

((Stardom har virkelig talentfulle artister.. man kan nesten ikke kalle dem for idoler en gang..
Artister er jo de som faktisk lager noe selv. Men jeg skjønner bare ikke hvorfor Stardom ikke kan
behandle sine artister bedre! GAHHH. STARDOM WAKE THE FUDGE UP.)) 

- 15& kommer tilbake den 7. april!

KakaoTalk promosjoner med Big Bang.

Anna Kendrick og f(x) sitcom-aktig greie, lol.

- Myungsoo / L av INFINITE skal være med på K.Will sin "Love Blossom" MV!
K.Will kommer tilbake med den andre delen av hans tredje album, "Part 1"~
HER er et bilde fra settet.. og HER av kjære Myungsoo. ; w ;

- B.A.P Live On Earth Pacific Tour.

((Hvis jeg kunne bare hatt vinger... eller... et privat fly hadde kanskje vært bedre.. >\\\<))

- Phantom avslørte musikkvideoen til "Come As You Are" feat. Verbal Jint!

- Double A / AA har kommet tilbake med "Comeback" mini-album og avslørte MVen til tittelsporet!

- G-Dragon skal utgi en ny singel ved tittelen "Michi GO".
For mer info om det, trykk HER.

- Jay Park kommer tilbake med "JOAH" / "Like" den 10. april!
Det nye albumet vil bli utgitt den 10. april også.
Han har avslørt musikkvideo teaseren til "JOAH" allerede. 

- SEVENTEEN first profile sketch!

- OFFROAD sin "Head Banging" MV

- ZE:AFIVE sin debut med "Voulez Vouz" og MVen til tittelsporet, "The Day We Broke Up" ble avslørt

- T-ARA skal debutere deres første sub-unit som skal bestå av medlemmene Jiyeon, Eunjung, Hyomin og Areum.
Trykk HER for mer info. 

 ----------------------------------------------------------------------

Jeg kommer fortsatt til å legge ut innlegg om noen av de.. 
Så jaja, double posts ftw. 

Også andre..

* LU:KUS konsept teaser videoer
* GI (Global Icon) MV teaser videoer
* Ny jente gruppe ved navnet DELIGHT 

Var det alt det "viktige"? Hmmmm.
Hvis jeg gikk glipp av noe mer, si gjerne i fra. (*-*)v 

Takk for de som faktisk gadd å komme tilbake til bloggen min for å lese den når jeg var borte. ^^;;

[AUDIO PREVIEW] Mini-Album "Voulez-vous" - ZE:A FIVE

22.03.2013
22:57

ZE:A sin unit, ZE:A-FIVE, skal snart ha deres (koreanske) debut den 25. mars,
med det første mini-albumet, "Voulez-vous"~
Tidligere idag, avslørte de en album preview video.
Sjekk den ut nedenfor om du ikke har;

 Elsker sangene *A*
Så rolig og fint.  

[TEASER POSTER] The Huntresses

14.03.2013
17:23

Ser ut som jeg skal se en annen koreansk film for en gangs skyld...
og ikke bare dramaer. *A*
Den så hvertfall interessant ut.

Den kommende koreanske filmen "The Huntresses,"
tidligere kjent som "Three Joseon Angels" eller "Joseon Three Musketeers",
har gitt ut en teaser plakat med Ga In fra Brown Eyed Girls, Ha Ji Won og Kang Ye Won.Filmen vil inneholde en 'Charlie's Angels' motiv med en historisk vri. 

De tre skal ha en tomboy'ish-aktig side/personlighet.. da mener jeg kraftig og mektig..
vel lettere beskrevet... så er de som warriors. 
Men selvfølgelig har de fortsatt sin kvinnelig side.

Ha Ji Won spiller lederen for gruppen som kan lage unike våpen og har evnen til å skjule seg.
Kang Ye Won er dolkens ekspert,
mens Ga In er den yngste og også er den mest hissige, som da velger å bruke neven først.

"The Huntresses" er planlagt å bli vist i mai.

Håper virkelig noen kan subbe den. ;A;
Jeg er en som hater historiske dramaer/filmer.
Jeg synes bare at de er kjedelige...
også tar de nokså lang tid til å komme til den beste og morsomste delen.
Så blir jeg som regel skuffet.. >\\\<
Jeg er ikke en historisk person heller, hehe, sorry. 

 Gleder meg til å se den! ;A;
Selv om det vil kanskje ta utrolig lang tid... ;__; 

Boys Republic

12.03.2013
21:23Universal Korea skal snart debutere deres første gutte gruppe ved navnet Boys Republic.
Men i forkant av deres debut, ble de valgt som modeller av Jeju Air.

Jeju Air er et flyselskap som er basert på Jeju City, Sør-Korea.
Det tilbyr innenriks mellom Jeju og fastlandet, samt ulike fly til Japan og Hong Kong blant andre.
Boys Republic er satt til å samarbeide med flyselskapet for å fremme Kpop til hele Asia.

Universal Music har rettet mot det asiatiske markedet med deres kommende gutte gruppens debut. 
De avslørte at gruppen er i stand til å trekke av forskjellige sjangre som hip-hop, ballade til acapella, samt en rekke andre.
Det ble sagt at Boys Republic er et ambisiøst rookie idol gruppe, med fine 'visuals' og ytelse ferdigheter.

En nøyaktig debut dato for Boys Republic, samt mer informasjon om medlemmene, har ikke blitt avslørt ennå.

Da jeg hørte først om hva gruppen het, ble jeg litt overrasket.
Hvorfor de ikke kunne finne noe bedre navn osv. Men jeg har jo sett verre. >\\\<
Så gikk det over etter et minutt da jeg studerte nøyaktig på bildet ovenfor. høhø.
De var litt skjønne da... >3< 
Håper bare alt de sier er sant.
Om jeg skal forvente mye... hmmm.. kanskje?
De får jo såpass mye støtte av et flyselskap og Universal Korea... 

New Girl Group; GI (Global Icon) To Debut In April

11.03.2013
21:22
Simtong Entertainment (hjem til Tritops),
skal debutere deres første jente gruppe ved navnet GI (Global Icon) i April.
En av medlemmene, Eunji, hadde hovedrollen i Tritops sin musikkvideo, "Love Addiction".

I følge tri-topsforever, hadde gruppen et 'cool-rocker-chic' konsept.
Spennende! Håper det virkelig vil bli det. ^^v

Mer informasjon om medlemmene kommer senere!

Så for nå har de bare avslørt fancafeen og twitteren dems. ^^;;

 

LU:KUS

11.03.2013
21:06

En ny gutte gruppe fra Box Entertainment ved navnet, LU:KUS (uttales 'look us'),
er satt for debut snart!
Det ble sagt at du skulle ha deres debut neste måned.
For å se de tidligere bildene av dem, trykk HER

I forkant har de avslørt flere bilder~
De hadde også avslørt fancafeen, offisielle nettsiden og twitteren dems.
Sjekk ut bildene av dem nedenfor;


Choi / Seokhoon ('93 | Main Vocalist)


Donghyun ('91 | Main Vocalist)


Haewon / J.One ('91 | Sub Vocalist)


Kyungjin ('92 | Sub Vocalist)


Jinwan ('95 | Rapper)Lurer på hvordan sangene dems kommer til å bli. *-*

[TEASER PHOTOS] GLAM Comeback!

09.03.2013
13:34

GLAM kommer snart tilbake med en ny singel ved tittelen, "In Front Of The Mirror" den 13. mars!

Sjekk ut teaser bildene dems nedenfor om du ikke har;

Wow, konseptet ser virkelig annerledes ut enn "I Like That".

Håper det blir bra! ^^ 

Top 10 Bias List Of (Almost) Everything

01.03.2013
23:13

Sitter og ramser opp min store og never-ending bias list.
Here goes for mine top 10 på all slags greier innenfor den koreanske industrien.
Prøver å høres smart ut. ;A;

Tiden går, og jeg vel... for å si det sånt...
har jeg 'betrayed' noen av gruppene, så jeg beklager for det.
Det blir jo mange grupper/artister som debuterer og har sine comeback for tiden,
og som får meg lyst til å kjenne litt mer om dem..
Så det er grunnen egentlig.

Det har vært et år siden jeg har begynt å blogge, så dette er min gave til dere. haha.
Skulle ønske jeg kunne ha en slags valgfritt CD giveaway, men jeg er jo helt blakk. Sorry. >\\\<
Håper jeg får gjort det for mitt toårsjubileum.. haha, eller litt før som en julegave..
Det får vi bare se. :)


Plateselskaper

1. DSP Media
2. FNC Entertainment
3. Jungle Entertainment
4. Brand New Stardom
*de falt ned litt fra lista pga Block B saken... >.<*
5. JYP Entertainment
6.
Woollim Entertainment
7. Cube Entertainment
8. YG Entertainment
9. SM Entertainment
10. Brave Entertainment


Gutte Grupper

1. Block B
2. B.A.P
3. Big Bang
4.
CNBLUE
5.
INFINITE
6. SHINee
7. Nevermind
8. LEDApple
9. EXO
10. BTOB


Jente Grupper

1. KARA
2. EvoL
3. D-UNIT
4. miss A
5. Secret
6.
SNSD
7. 4minute
8. f(x)
9. Hello Venus
10. EXID


Ultimate Biaser (Gutter)

1. Kim Woo Bin
2. Zico
3. Jonghyun (CNBLUE)
4. Taemin
5. Dongwoo
6. G-Dragon
8. Jongup
9. L.Joe
10. Ilhoon


Ultimate Biaser (Jenter)

1. Gyuri
2. Yoon Mi Rae
3. Amber
4.
Park Shin Hye
5. CL
6. Hyosung
7. Min
8. Hyoyeon
9. Gayoon
10. LE


Soloister

1. Ailee
2. Rain
3. BoA
4.
Hwayobi
5.
Hwanhee
6. Seo In Guk
7. IU
8. Huh Gak
9. Eru
10. NS Yoon-G


Dansere

1. Taemin
2. Kai
3.
UKwon
4.
Jongup
5. Minhyuk
6. Min
7. Hyoyeon
8. Nicole
9. Hyosung
10. Mint


Vokaler

1. Ailee
2. BoA
3. Daehyun
4. IU
5. Woohyun
6. Jonghwa
(Litt stuck mellom Jonghyun & Yonghwa u__u)
7. Seo In Guk
8. Onew
9. Niel
10. J-Min


Rappere

1. Zico
2. Park Kyung
3. Yongguk
4. Zelo
5. Dongwoo
6. Hoya
7. T.O.P
8. TigerJK
9. Gaeko
10. Simon D


Visuals

1. Siwon
2.
Simon (DMTN)
3. L
4.
Gikwang
5. Ren
6. Himchan
7. Minhyuk (CNBLUE)
8. Gyuri
9. Hyosung
10. Tiffany


All Time Favoritt Sanger

1. Sorry Sorry - Super Junior
2.
Ring Ding Dong - SHINee
3.
Lovey Dovey - T-ARA
4. Mr. - KARA
5.
Gee - SNSD
6. Come Back Again - INFINITE
7.
I'm A Loner - CNBLUE
8. Supa Love - TEEN TOP
9. Rainism - Rain (Bi)
10. Goodbye Baby - miss A

 
Uforventet-At-De-Skulle-Bli-Mine-Favoritt-Sanger
lol, hadde bare lyst til å skvise inn denne listen også.

1. Elvis - AOA
2.
Vista - FIESTAR
3.
Hush - A Pink
4. Lipstick - Orange Caramel
5. Sexy Love - T-ARA
6. Super Hero - VIXX
7. I Wish - FTISLAND
8. Kiss Kiss - Chaos
9. Te Amo - UKISS
10. Janus - Boyfriend


Sub-Unit

1. GD & T.O.P
2. INFINITE-H
3. Yongguk & Zelo
4. Sistar19
5. Troublemaker
6. TaeTiSeo
7. 2YOON
8. Super Junior K.R.Y
9. Orange Caramel
10. DASONI


K-Indie(ish) Grupper/Artister

1. Busker Busker
2. Peppertones
3. Glen Check
4. Standing Egg
5. Coffee Boy
6. 10cm
7. Yozoh
8. J Rabbit
9. Taru
10. Morrie


Skuespillere

1. Lee Min Ho
2. Kim Woo Bin
3. Park Yoochun
4. Lee Jong Suk
5. Lee Seung Gi
6. Jang Geun Suk
7. Yoon Shi Yoon
8. Kim Soo Hyun
9. Siwon
10. Seo In Guk


Skuespillerinner

1. Yoon Eun Hye
2.
Park Shin Hye
3.
Ha Ji Won
4. Han Ji Min
5. Choi Kang Hee
6.
Jung So Min
7.
Song Ji Hyo
8. Eunji
9. Park Soo Jin
10. Moon Geun Young


K-Dramaer

1. School 2013
2. Secret Garden
3. You're Beautiful
4. Level 7 Civil Servant
5. Ghost
6. Rooftop Prince
7. To The Beautiful You
8. Nice Guy
9. Boys Over Flowers
10. Shut Up Flower Boy BandListen kan endres når som helst egentlig. *-*
Men det er sånn det ser ut for nå. :)

List Of All The Rookie Groups From 2012

23.02.2013
18:32

Ikke akkurat en liste,
men soompi har lagd videoer over alle gruppene som debuterte i fjor.
Både jente og gutte grupper~


Jente Grupper


Gutte Grupper

Når jeg så på begge videoene, jeg kjente kanskje ikke mer enn halvparten igjen.. *-*
Eller, jeg har aldri hørt om dem.

Gutte grupper kjente jeg de fleste, men de jente gruppene... >\\\<
Det virker som at de bare forsvinner eller noe, pga de er ikke så kjente.
Det er litt dumt siden noen av dem er faktisk flinke/har bra sanger.

Rookie boy group, Demion

25.01.2013
22:26

https://pbs.twimg.com/media/BADlSRyCUAAN_xb.jpg:large

Det kommer en rookie gruppe til. ^^
Nemlig ved navnet Demion, under Lions Bridge sitt selskap.
Dere kan følge twitteren dems, HER.

Gruppen består av 4 medlemmer;
Yoon Minhyuk (29. august '90), No Nakhun (12. August '90), Lee Sangbum (21. januar '92) og Park Haegeun (mars 25th, '93).

Nakhun var med på Mnet sin "Mydol" tidligere~
Det ble også sagt at Nakhun hadde prøvd å komme seg inn og bli et medlem av VIXX,
men på siste runden, ble det ikke noe av.
I tillegg ble det avslørt at han snakker flytende engelsk,
og har bodd i Australia før.
ANOTHER AUSSIE, OMG. *A*

Foreløpig,
holder gruppen å forberede seg for debuten,
med å fremføre de sangene "Rollercoaster" og "새벽거리" i Gangnam hver mandag, onsdag og fredag.

Her er noen fancams:

"Rollercoaster"


"새벽거리"

 Hvis jeg hadde bare bodd i Gangnam akkurat nå!
Så hadde jeg dratt og se på konsertene dems hver dag. *-*
Drømmer om å bli gode venner med dem, helt til de debuterer..
Deretter vil jeg føle som en stolt fan fordi jeg har tatt godt vare på dem. JKHSDKJFHDS. *spazz*

 Men de fleste områdene i Gangnam er jo dyrt e___e"
Jaja. Støtter dem helt herfra, så fighting! :D

De virker utrolig søte,
og jeg gleder meg til deres debut.
Håper de debuterer med Rollercoaster. :)

CNBLUE & FTISLAND "The FNC" teasers

21.01.2013
16:17

Jeg vet ikke hva FNC skal prøve seg på akkurat nå,
men de har avslørt teaser videoer til CNBLUE & FTISLAND,
av "The FNC"~
Hmmmm......
Collab? Family concert? Vet vel ikke jeg foreløpig.
Sikkert bare en reklame for selskapet(?) x')

Før mer informasjon blir avslørt,
sjekk ut teaserne nedenfor;


CNBLUE ver.


FTISLAND ver.

Utrolig søte~
DUH EFF EN SSHI.

Spennende å se hva FNC kommer til å gjøre :D

[Practice Video] JENNIE KIM

21.01.2013
14:05

http://i1201.photobucket.com/albums/bb355/kboostaff/ygnewgirl.jpg

Etter at YG avslørte Kim Jisoo sitt bilde for en stund siden,
har det kommet en video av Jennie Kim nok en gang!

Videoen viser at Jennie Kim synger til sangen "Lotus Flower Bomb" av Wale~
Hun var jo den 'female lead' i G-Dragon sin "THAT XX" MV også i fjor~

Sjekk ut videoen nedenfor;

 Er helt enig med en som kommenterte at hun 'follows Dara's footsteps'..
pga hun bodde i New Zealand og MBC lagde en dokumentar for det, rolle i en YG MV pre-debut,
og kanskje blir den 'visual' av gruppen.
Jeg kommer til å le hvis hun virkelig er det..
Blir sinnsykt daebak jo! *-*

Hun var flink til å synge ;A;

Another Female Added To YG's Upcoming Girl Group!

15.01.2013
08:00

YG Entertainment er endelig klar til å lansere sin nye jentegruppa etter mye venting!
Byrået
hadde tidligere avslørt noen bilder og videoklipp av de potensielle medlemmene av denne kommende jentegruppa i fjor,
og nå er de tilbake og avslører enda et medlem!

Bildet ble postet på YG-Life sin blogg sammen med tittelen "Kim Jisoo - YG nye artister".
Så det er ingen kjente planer om en kvinnelig soloartist som skal debutere kommer opp, og det med at det står "artister" i steden formen for entall,
er det sannsynligvis at Jisoo er medlem av den kommende jentegruppen! ^^;

Er det bare meg eller ligner hun litt på Moon Chae Won? x'3
Gleder meg allerede! *-*

Det var jo
Euna Kim, Jennie Kim, Kim Eunbi, og nå Kim Jinsoo. X'D
Alle med Kim.. hmmm~~
Kommer det flere med Kim i navnet?
I så fall blir det nokså tøft, haha.

xo.

TINY-G Comeback!

13.01.2013
09:05

http://www.mtviggy.com/wp-content/uploads/2012/08/Tiny-G_GNG-Productions_Debut.jpg

Tiny-G skal gjøre deres comeback snart, som nyheten om deres kommende singel ble avslørt.

Rookie gruppen vil komme tilbake med utgivelsen av "Meeny Miny Moe."
Tiny
-G offisielt debuterte med utgivelsen av deres "selftitled" singel i august i fjor, med en sportslige pop / hip-hop hybrid utseende.
Rett og slett med selve sangen, "Tiny-G"~

I mai samme år, ga de den digitale singelen "Polaris" som en del av TV-showet "Music And Lyrics".

For deres nyeste utgivelse, jobbet de sammen med stylist Habin, som har jobbet med Far East Movement, Justin Bieber og mange andre før.
Stylisten hadde sagt at de fire medlemmene er i stand til å forme sine egne stiler sammen og for å lage sine egne.

"Meeny Miny Moe" er satt til utgivelse den 21. januar.

Gleder meg! ^O^
Fikk et godt inntrykk av dem i fjor,
og hadde lengtet etter deres comeback... >.<
Men endelig kommer de snart tilbake!
Det blir spennende hva slags konsept de vil jobbe med denne gangen. ^^

xo

[TEASER PHOTOS] MYNAME Comeback

13.01.2013
08:56

Tidligere avslørt som Hwanhee Boys, med tittelen som så siden de ble veiledet av Hwanhee,
gjorde
MYNAME sin debut i oktober 2011 med sin debut digital singel, "Message".
Medlemmene
- Seyong, Insoo, JunQ, Gunwoo og Chaejin - gjordw sitt comeback i juni 2012 med sin første singel album, "Hello & Goodbye."

Siden den gangen, har MYNAME vært opptatt å utføre i Japan under selskapet, Yoshimoto Kogyo,
som den første koreanske gruppen å signere en kontrakt med det japanske underholdning selskapet. Siden deres japanske debut,
har
MYNAME vært konsekvent plassert i Oricon rangeringer med sine singler "Message" og "What's Up."

Siden de hadde avslørt at MYNAME skulle gjøre deres comeback i Desember 2012,
ble det ikke noe av allikevel, så det blir denne måned~
De har avslørt teaser bildene
~

Posted Image

Posted Image

Vet ikke akkurat så mye om MYNAME da men..
Har hørt noen sanger fra dem og de var jo fine. ^_^
Får se om jeg "faller" for dem mer etter comebacket. (:

xo.

Phantom To Make A Comeback!

09.01.2013
21:09

http://static.allkpop.com/wp-content/uploads/2012/11/201210291117281139_1_59_20121029111805.jpg

Det har blitt bekreftet at hip-hop gruppen, Phantom, skal gjøre deres comeback den 17. januar.
Gruppen
kommer tilbake til musikkscenen med sitt andre mini-album, ved tittelen "Phantom Theory"
som vil
bestå av syv spor og tittelsporet er "Hide & Chic".

I tillegg til "Hide & Chic", vil mini-albumet inneholde "Dutch Pay", "ㅎㅅㅇㄴㄱ", "ㅅㅌ", "ㅁㄴㅇㄱ",
og en ukjent sang,
sammen med en mystisk instrumental~

I forkant, har de allerede avslørt en video teaser gjennom deres offisielle Youtube-kanal.
Sjekk ut teaseren nedenfor;

Lmao de er så søte! XD
Spesielt Hanhae, lmao.
Sangen hørtes awesome ut, så jeg gleder meg!!

Blir så mange comebacks den 17. januar da...
Det er akkurat den dagen jeg har norsk tentamen.. -___-"

xo.

[AUDIO] "One Kiss" - Kim Jaejoong

09.01.2013
06:40

http://img252.imageshack.us/img252/4311/353777.jpg

I forkant av utgivelsen til hans solo album, "Mine",
avslørte han sangen "One Kiss" for to dager siden~
Sjekk ut sangen nedenfor om du ikke har;

 Likte den~~
Og gleder meg til solo albumet. ^^
xo.

[AUDIO] "When I Get Paid" (feat. Yoseob) - Prepix

09.01.2013
06:34

http://www.allkpop.com/wp-content/uploads/2013/01/20130108_prepix_looktolisten3rd.jpg

Selvom jeg er litt sent da men~ ^^

Prepix som tidligere avslørte en MV teaser til sangen, "When I Get Paid" (feat. Yoseob),
har endelig avslørt hele sangen for 2 dager siden~
Sjekk ut sangen nedenfor om du ikke har;

 Den er nydelig! *-*
xo.

My Top 10 Lists Of (Almost) Everything From 2012

28.12.2012
00:32

Siden 2012 nærmer seg mot slutten,
hvorfor ikke lage en nokså lang fritids liste over de top 10 som jeg falt for i år,
i nesten hver kategori~
Hadde bare lyst, så here you go ;p

TOP 10 ROOKIE GROUPS (MALE)

1. B.A.P

2. EXO

3. 100%

4. A-JAX

5. LUNAFLY

6. TASTY

7. BTOB

8. NU'EST

9. C-CLOWN

10. VIXX

----------------------------------


TOP 10 ROOKIE GROUPS (FEMALE)

1. Hello Venus

2. EvoL

3. EXID

4. Pandora

5. AOA

6. TINY-G

7. D-UNIT

8. Tahiti

9. SPICA

10. Gangkiz


----------------------------------

TOP 10 ROOKIE SONGS (Male)

1. No Mercy - B.A.P

2. History - EXO

3. Bad Boy - 100%

4. 2MYX - A-JAX

5. Clear Day, Cloudy Day - LUNAFLY

6. You Know Me - Tasty

7. WOW - BTOB

8. Action - NU'EST

9. Because You Might Grow Distant - C-CLOWN

10. Super Hero - VIXX

----------------------------------

TOP 10 ROOKIE SONGS (FEMALE)

1. What Are You Doing Today? - Hello Venus

2. Magnet - EvoL

3. Every Night - EXID

4. Bad Boy - Pandora

5. Love Is Only You - AOA

6. TINY-G - TINY-G

7. Luvin' Me - D-UNIT

8. Hasta Luego - Tahiti

9. Lonely - SPICA

10. Honey Honey - Gangkiz


----------------------------------

TOP 10 COMEBACKS

1. Blue - Big Bang

2. Nillili Mambo - Block B

3. Sherlock - SHINee

4. The Chaser - INFINITE

5. To You - TEEN TOP

6. Midnight Sun - B2ST

7. Bloom - Ga In

8. Pandora - KARA

9. Poison - Secret

10. Volume Up - 4minute

----------------------------------

TOP 10 MVs

1. Monster - BIG BANG

2. Sherlock - SHINee

3. Beautiful Night - B2ST

4. Nillili Mambo - Block B

5. The Chaser - INFINITE

6. Venus - Shinhwa

7. Be Ma Girl - TEEN TOP

8. Like This - Wonder Girls

 9. Loving U - SISTAR

10. Ice Cream - HyunA

----------------------------------

TOP 10 DANCE VER. MVs

1. The Chaser - INFINITE

2. Sherlock - SHINee

3. Catch Me - TVXQ

5. Venus - Shinhwa

6. To You - TEEN TOP

7. Bad Boy - 100%

8. Wow - BTOB

9. Pandora - KARA

10. Talk That - Secret

----------------------------------

 TOP 10 PERFORMANCES

1. 2012 Melon Music Awards - B.A.P (Intro + Warrior)

2. 2012 Mnet Asian Music Awards - Big Bang (Crayon)

3. 2012 Mnet Asian Music Awards - EXO & SHINee (MAMA & Lucifer)

4. 121220 Mnet M Countdown - INFINITE H (Hoya & Dongwoo) (Look At Her Go)

5. Music Bank Half Year Special - TEEN TOP & INFINITE (To You + The Chaser)

6. Music Bank Year End Special - 2012 Hot Rookie Dance Battle B.A.P vs BTOB

7. SBS KPOP Super Concert In America - 2NE1 (Intro + I Am The Best + I Love You)

8. SBS KPOP Super Concert In America - KARA (Intro + Pandora + Mr.)

9. Music Bank Year End Special - Chunji, Zelo, Sungjae & Donghyun (Loving U)

10. JTBC BaekSang Arts Award - CNBLUE (Hey You)


----------------------------------

TOP 10 "CHILLAX"/SLEEP K-POP SONGS

1. Battle Royal - Zico

2. Only One - BoA

3. Beautiful Day - G.NA & Sanchez

4. Close My Eyes - Block B

5. Clear Day, Cloudy Day - LUNAFLY

6. Cherry Blossom Ending - Busker Busker

7. Secret Love (feat. Song Ji Eun) - B.A.P

8. Fool (feat. Jung Yonghwa) - JUNIEL

9. Legacy (feat. Joosuc) - BIZNIZ

10. Mayday (feat. Kim Chang Youl) - Mario


----------------------------------

TOP 10 DANCE SONGS

1. Fantastic Baby - Big Bang

2. Beautiful Night - B2ST

3. Catch Me - TVXQ

4. MAXSTEP - Younique Unite

5. No Joke - Block B

6. Flashback - After School

7. Te Amo - UKISS

8. You Know Me - Tasty

9. Phoenix - ZE:A

10. Like This - Wonder Girls


----------------------------------

TOP 10 BALLAD(ISH)/ACOUSTIC/INDIE SONGS

1. Where Are You? - Taeil

2. Honesty - SHINee

3. Only Tears - INFINITE

4. Erase All Our Memories - 2AM

5. If... - B1A4

6. Blue Rain - Girl's Day

7. Return - Lee Seung Gi

8. Orange Revolution Festival - 10cm

9. Old Song - Standing Egg

10. Seaweed Soup - Phantom


----------------------------------

TOP 10 OSTs

1. Stand Up - J-Min (To The Beautiful You OST)

2. Burn Out - P.O, UKwon & Taeil (Ghost OST)

3. My Love - Lee Jonghyun (A Gentleman's Dignity OST)

4. Happy Ending - Jay Park (Rooftop Prince OST)

5. Welcome To The School - 4minute (School 2013 OST)

6. Wake Up - Seong Jun (Shut Up Flower Boy Band OST)

7.  All For You - Seo In Guk & Eunji (Reply 1997)

8. Can't Go On My Own (feat. Kim Jin Pyo) - Clazziquai (Can We Get Married? OST)

9. Tell Me Now - G.NA (The Thousandth Man OST)

10. Every Single Day - Shower (Cheongdamdong Alice OST)


----------------------------------

TOP 10 KDRAMAS OF 2012(/13)

1. School 2013 *ongoing*

2. Reply 1997

3. Rooftop Prince

4.To The Beautiful You

5. I Miss You *ongoing*

6. Shut Up Flower Boy Band

7. Ghost

8. Big

9. The King 2Hearts

10. Queen In Hyun's Man


----------------------------------

TOP 10 MINI-ALBUMS/FULL-LENGTH ALBUMS

1. Blockbuster Limited Edition - Block B

2. Special Edition Still Alive - Big Bang

3. One Of A Kind - G-Dragon

4. Midnight Sun - B2ST

5. In The Wind - B1A4

6. Stop Girl - UKISS

7. Another Me - Kim Sung Gyu

8. Melting - HyunA

9. Crash Repackage Album - B.A.P

10. Janus - Boyfriend


----------------------------------

TOP 10 ALL TIME FAVOURITE SONGS OF '12

1. Venus - Shinhwa 

2. Mental Breaker - Block B

3. Bad Boy - Big Bang

4. To You - TEEN TOP

5. Bloom - Ga In

6. 60 Sec - Kim Sung Gyu

7. Sherlock - SHINee

8. Like This - Wonder Girls

9. I Don't Need A Man - miss A

10. Talk That - Secret


Don't get offended though.

Selvom det er litt tidlig å si,
sier jeg det allikevel...
Ønsker dere et godt nyttår! ^O^

Asian Fan Fictions

03.12.2012
18:41

I'm not gonna lie..
jeg leser fan fictions omtrent hver dag. XD
For å både inspirere meg til å skrive noe nytt også..
I tillegg til når jeg ikke har noe å gjøre, og vil lese,
så er det der jeg går først til.

Har selv laget to av mine egne fanfictions.
I'm working hard! *not really*
Men jeg har ikke kommet til noen "gay" fanfictions ennå.. haha.

For de som vil sjekke ut hva jeg har laget, er det disse.


A LONER'S DRAMATIC LOVE STORY
*Status: ON-GOING*

Featuring;

Lee Kwang Soo
Park Gyu Ri
Lee Ho Won
Kim Sung Gyu
osv.

Mer finner du HER.


FATE CHOSE US, AND ONLY US...
*Status: ON-GOING*

Featuring;

Park Shin Hye
Jung Yong Hwa
Lee Hong Ki
* Andre CNBLUE & FT ISLAND medlemmer*

Mer finner du HER.

Jeg skriver mest fra guttene sine perspektiv, siden jeg fant det mye enklere, haha.
Så ja...

Noen fanfictions som du vil at jeg skal skrive, så bare si ifra~
Blir kjempe glad for å lage noen andre.
Men den tredje fanfiction er allerede "reservert" for min andre del av "Fate Chose Us, And Only Us"~~ ^^

Er det noen andre som tilbringer sin tid på AFF?
Kommenter brukeren din, eller lenken(e) til dine fanfictions~^^
I'd love to read them!

xo.

ZE:A's photo teasers for upcoming ballad, "Beautiful Girl"

03.12.2012
18:22

ZE: A vil gi ut en spesiell ballade den 7. desember med tittelen "Beautiful Girl".
En representant
sa, "De har forberedt en spesiell sang som en gave til fansen som støttet dem i år."

Men det er ikke helt sikkert om de skal gjøre deres promosjoner med denne balladen.
Siden
Dongjun er opptatt med "Catch Me If You Can" og forbereder seg på "I Love You Mister".
Siwan forbereder også for hans film, "The Boy Who Visited Wonderland".
Kwanghee er opptatt med ulike utvalg som "We Got Married", "Knee Drop Guru" og "Star King"
mens
Kevin og Hyungsik forbereder for deres musikaler.

Sjekk ut teaser bildene til singelen nedenfor;

http://static.allkpop.com/wp-content/uploads/2012/12/121203_zea_beautiful-460x323.jpg

Uansett, gleder jeg meg til å høre hele sangen. ^^
Jeg oppdaterer dette innlegget for hver teaser bilde som blir avslørt~
xo.

WEEKLY SINGLES/ALBUMS UPDATE - Week 48 '12

02.12.2012
23:57

Ukesoppdateringen før jeg legger meg!

http://img89.imageshack.us/img89/4387/349536mw.jpg

동방신기 (TVXQ/DBSK) - Humanoids [The 6th Album Repackage]
Release Date: 2012.11.26
Genre: Dance Pop, Electronic Pop
Language: Korean

Track List:

01. Humanoids
02. Catch Me
03. Here I Stand
04. 인생은 빛났다 (Viva)
05. Destiny
06. 비누처럼 (Like A Soap)
07. I Don?t Know (Korean ver.)
08. 꿈 (Dream)
09. How Are You
10. Getaway
11. I Swear
12. Gorgeous
13. Good Night


http://img10.imageshack.us/img10/8527/349538.jpg

[EP] 양요섭 [비스트] - The First Collage [1st Mini Album]
Release Date: 2012.11.26
Genre: Ballad, Dance Pop
Language: Korean

Track List:

01. Look At Me Now
02. 카페인 (feat. 용준형 Of Beast) [Caffeine (Ft. Junhyung)]
03. 하던 대로 해 (Just Do As You Always Did)
04. 그래도 나는 (Even Then, I)
05. 그대는 모르죠 (You Don?t Know)

http://img401.imageshack.us/img401/6849/ftisland2b2bpolar2bstar.jpg

FTIsland - Polar Star
Release Date : 2012.11.28
Genre: J-Pop
Language: Japanese

Track List:

01. Polar Star
02. Fallin' for you
03. Beautiful World
04. Polar Star (Instrumental)


http://3.bp.blogspot.com/-ZzVzffIY9dE/UKpPPZkdDDI/AAAAAAAAdAY/yt_6O197G1w/s1600/GIRLS%2527%2BGENERATION%2BII%2B%257EGirls%2B%2526%2BPeace%257E.jpg

少女時代 - GIRLS' GENERATION II ~Girls & Peace~
Release Date: 2012.11.28
Genre: J-Pop, Dance
Language: Japanese

Track List:

01. FLOWER POWER
02. Animal
03. I'm a Diamond
04. Reflection
05. Stay Girls
06. T.O.P
07. BOOMERANG
08. Oh!
09. ALL MY LOVE IS FOR YOU
10. PAPARAZZI
11. Girls & Peace
12. Not Alone


http://img217.imageshack.us/img217/3964/350066.jpg

케이윌 & 소유 & 정민 - Starship Planet 2012 (스타쉽플래닛)
Release Date: 2012.11.29
Genre: Dance Pop
Language: Korean

Track List:
01. 하얀 설레임 (White Love)
02. 하얀 설레임 (White Love) (inst.)

http://img267.imageshack.us/img267/8222/350186.jpg

가인 [브라운아이드걸스] ? 노스텔지아
Release Date: 2012.11.30
Genre: Ballad
Language: Korean

Track List:
01. 노스텔지아 (Nostalgia) (feat. 에릭)
02. 노스텔지아 (Nostalgia) (inst.)http://img713.imageshack.us/img713/9043/349955.jpg


카라 - KARA SoloCollection
Release Date: 2012.11.30
Genre: Ballad, Dance Pop
Language: Korean

Track List

01. 백일몽 (Daydream)
02. Guilty
03. Lost (feat. 정진운 Of 2AM)
04. Secret Love
05. Wanna Do
06. 백일몽 (Daydream) (inst.)
07. Guilty (inst.)
08. Lost (inst.)
09. Secret Love (inst.)
10. Wanna Do (inst.)


지코 Zico - ZICO ON THE BLOCK 1.5 *PRE-RELEASE SINGLE*
(Pre)Release Date: 2012.12.02
Genre: K-Hip-Hop
Language: Korean

Track List:

01. Cocks

De japanske var vanskelig å finne,
så jeg tok bare de som jeg fant. *-*

God natt~ C:

xo.

K-Pop Albums/Singles Update *WEEK 47 '12*

25.11.2012
12:26

I stedet for å skrive et helt innlegg for hvert album som har blitt utgitt,
tenkte jeg at jeg skulle gjøre det på slutten av hver uke.
*Hvorfor har ikke jeg tenkt på dette før.. ><*

Så ja, mitt "nye system", kan man si :p
Det blir et kjempe stort innlegg, men det er ikke akkurat mye å lese uansett.
Bare informasjon om CD'en og tracklist'en. ^^
I tillegg til lenker til hver av sangene. :)

Det finnes sikkert flere singler/albumer, men jeg tar de "mest populære"~
Og kanskje dere fleste vil høre mest på.

http://www.allkpop.com/wp-content/uploads/2012/11/infinite.jpg

Album : [Mini Album] Another Me
Song Artist : Kim Sung Gyu (김성규) [INFINITE]
Release Date : 2012.11.19
Genre: Rock, Pop, Dance

Track List:

01. Another Me
02. 60초 / 60 Seconds
03. I Need You
04. 눈물만 (Acoustic Ver.) / Only Tears (Acoustic Ver.)
05. Shine
06. 41일 / 41st


Posted Image


Album : [Mini Album] 원앤원 (1&1)
Song Artist : JUNIEL (주니엘)
Release Date : 2012.11.20
Genre: Pop, Ballad

Track List:

01. 나쁜 사람 / Bad Man
02. Oh! Happy Day
03. 소년 / Boy
04. 고양이의 하루 / Cat Day
05. 해피 엔딩 / Happy Ending


http://img59.imageshack.us/img59/4440/349059.jpg

Album : [Mini Album] Lonely
Song Artist : Spica (스피카)
Release Date : 2012.11.21
Genre: Pop, Ballad, Dance

Track List:

01. Lonely
02. With You
03. 그날 밤 / That Night
04. Since You're Out Of My Life
05. Lonely (Inst.)


http://img339.imageshack.us/img339/3386/349240.jpg

Album : [Digital Single] 허수아비
Song Artist : Lee Hi (이하이) / Lee Ha Yi
Release Date : 2012.11.22
Genre: R&B

Track List:

01. 허수아비 / Scarecrow


http://img16.imageshack.us/img16/627/349231.jpg

Album : [Mini Album] 5.5집 숲
Song Artist : Lee Seung Gi (이승기)
Release Date : 2012.11.22
Genre: Pop, Ballad

Track List:

01. Intro / 5.5
02. 되돌리다 / Return
03. 숲 / Forest
04. 사랑한다는 말 / Words That Says I Love You
05. 나에게 초대 / Invitation To Me


http://img191.imageshack.us/img191/7069/120001.jpg

Album : [Single] Dirty Boy
Song Artist : Goddess (가디스)
Release Date : 2012.11.23
Genre: Dance, Rap, Hiphop

Track List

01. Dirty Boy


xo.

M1k4chu

25.11.2012
09:48

Sorry for ingen blogging igår,
ble så trøtt etter vi hadde julemarked osv nesten hele dagen.. ><

Hva kan jeg begynne med?
Hun er sykt flink..
og er Svensk.
Hvem sa at Svensk var dumme og ikke kunne noen ting? >;o

Hun har lært seg Koreansk,
og lagd covers av forskjellige sanger,
i tillegg til at hun tegner også *-*

Hva skal jeg si... jeg har stalka henne. haha. :3
For tiden har jeg hørt på alle cover'ene hennes.. og de er bare så fantastisk.

Jeg tar noen eksampler;
*for mer kan du besøke YouTube kanalen hennes HER*

 og min favoritt, HER.

Gahh!
Jeg har ikke ord.
Hun har talent kan man hvertfall si~

Jeg har blitt en fangirl av henne \(^o^)/

Noen andre som har hørt om henne og sine covers?

 xo.

Korean version of "We are the World" to be made

23.11.2012
05:29

"Beautiful World" er den koreanske versjonen av "We are the world"~

"W-Foundation", et offentlig aksjeselskap som er under Koreas departement for kunnskap og økonomi,
viste at
SECRET og BAP var blant 60 andre stjerner som
representerte
Korea å synge sangen og å filme musikkvideoen den 22..

Kampanjen har som mål å spre kunnskap om global oppvarming, og inkluderer andre kjendiser som Insooni, The One, Jo Sung Mo,
Yoon
Il Sang, Yoon Si Yoon, Jo Yeo Jung, Min Hyo Rin, Um Ki Joon, Honey Lee, Lee Jin, Ji Chang Wook, og Baek Jin Hee.
I
USA, "We Are The World" hadde blitt gjenskapt med 80 verdensklasse stjerner i 2010, for folket i Haiti som lidet fra jordskjelvet.

Musikkvideoen og sangen for "Beautiful World" vil bli utgitt gratis på den 28. ~

Sjekk ut teaseren nedenfor;

Trykk også HER for en til teaser.

Wow, gleder meg sykt! *-*
xo.

Help Me Win?

22.11.2012
18:49

Jeg er en newbie til Gurupop...
Begynte for 2 dager siden, hehe.
Men siden det er lett å vinne seg signerte albumer osv..
så hvorfor ikke? tenkte jeg bare...

Ja.. om jeg kan be dere en stor hjelp.
Det er bare å trykke på linkene.
HER for 100% sin signerte CD osv.
i tillegg, HER for Block B fra Soompi. ^^

Tusen takk for dere som trykket på linken!
Det gjør ingenting om jeg ikke kommer på første plass i Gurupop..
bare at jeg kommer på Top 5 så blir jeg glad. >3<

Hvis noen har lyst til at jeg skal trykke på linken dems fra Gurupop,
kan du bare kommentere med linken! ^^

xo.

 

Rap Battle On Show Champion; Zico, FeelDog, Yongguk & CSP

13.11.2012
21:29

Omg.. jeg døde da jeg så dette.
I DEMAND A COLLAB. NOW.

Sjekk ut videoen nedenfor;

 Skjønte for det meste ingenting,
men det var sykt tøft.

I tillegg til at Shindong spurte om Yongguk og Zico hadde lyst til å jobbe sammen (med GD & TOP også),
også sa Shindong, "bare si ja eller nei.",
men så sa begge Ja~~~~ \(^o^)/
I ship BlockB.A.P men kan også legge til Big Bang,
slik at det blir BlockB.A.PBang x'D <33
My life would be complete om de hadde lagd en sang sammen. *-*

xo.

NS Yoon-G & Jay Park collab!

31.10.2012
21:36

NS Yoon-G og Jay Park kommer ut med en ny singel snart!
De skal samarbeide og singelen ser ut som å ha fått tittelen, "If You Love Me"~
NS Yoon-G opplastet bildet på Twitteren hennes med setningen, "If You Love Me",
og det viste til at det var tittelen til hennes kommende singel!

Sangen vil bli avslørt i morgen~
men for nå, sjekk ut musikkvideo teaseren;

 LIkte sangen allerede!
Jay Park <3 *-*

xo.

Gangnam Style to be performed on GLEE

31.10.2012
21:24

Holy shiz tenkte jeg da jeg så nyheten holdte på si.
Det kan både være fantastisk, rart og kanskje ødelegge det? -_-
De synger på koreansk!!! Koreansk!!! For sectionals?! Serriøst? ><
Det er awesome, men rart i tilegg..
nå er Glee bare et show som utfører sanger for å tjene inn noe penger osv. ><

Så den kjente tv serien, Glee, skal utføre Psy sin store hit sang, "Gangnam Style" på selve showet dems!
Episoden kommer ut den 1. november på FOX!

I forkant av episoden, ble en teaser/bts video avslørt. Sjekk den ut nedenfor;

 Jeg skjønner at de elsker alle "Gleeks"ene og vil gi dem en så kalt gave for å støtte dem osv..
men serriøst.. Gangnam Style?! Klart at det er populært med det nå for tiden..
men i tillegg til at de skal også synge på koreansk? what. the. hell.
Det passer ikke akkurat inn for sectionals..
Hvis dette var en real thing og ikke skuespill, også hadde de fremført foran publikum,
også skjønner publikumet absolutt ingenting.. det er litt kleint da.

De kan hvertfall ikke ødelegge en klassiker K-POP sang! u__u"
Jeg håper bare at folk søker opp Psy sin Gangnam Style og deretter finne flere K-POP grupper sine musikkvideoer!
Men dette fra Glee var jo helt sikkert noe å se på!
Så jeg gleder meg til å se hvordan det blir også..
så lenge jeg ikke blir skuffet så, haha.

Synes?
xo.

Farewell Leeteuk & Sangchu!

30.10.2012
19:23

Posted Image

Leeteuk fra Super Junior og Sangchu fra Mighty Mouth
offisielt startet
sin obligatoriske militær trening da de kom til Gyeonggi-do Uijeongbu 306 treningsleir i dag.

30. oktober inngikk Leeteuk og Sangchu treningsleiren og ble sendt ut av sine respektive gruppemedlemmene i Super Junior og Mighty Mouth.
Lokale
medier, sammen med fansen, var også til stede og uttrykte sin støtte til Leeteuk og Sangchu sin trening.
De to vil være under grunnleggende opplæring for de neste fem ukene, og vil fortsette å tjene som aktive soldater etterpå.

September i fjor, ble det rapportert at Leeteuk og Sangchu skulle til militære ble bekreftet, og de vil tjene som aktiv plikt soldater.
Til tross for at skader før de skal inn, valgte både Leeteuk og Sangchu å komme seg helt friskt og på nytt for aktiv tjeneste.

Til støtte for Leeteuk, begynte fans å trend "Jeg elsker Leeteuk forever" ( koreansk), samt "Teuk" senere på dagen.


Posted Image

Posted Image

Posted Image

Ønsker dem lykke til!
Og jeg håper de 2(?) årene går raskt som lyn! *-*
Kommer til å savne dem!

Det blir spennende å se hvem lederen av Super Junior er.. osv. XD
Selvom kanskje Eunhyuk ble valgt allerede? XD

xo.

 

BTS Photos Of Younique Unit On "Maxstep" MV set

30.10.2012
19:11

Kom hjem etter en nokså interessant foreldre-elev samtale stuff på skolen..
Fikk mye skryt fordi jeg er englebarn. Idk, jeg er bare en stille person egentlig.. ><

Ja men hvertfall..

http://2.bp.blogspot.com/-jXNHTefyD6M/UIL7nHvEHiI/AAAAAAAAEsQ/s8urKRDkcDU/s1600/01.jpg

SM Entertainment "Younique dance unit"som tidligere avslørt musikkvideo teaser til "MAXSTEP",
har nå avslørt "behind the scenes" bildene tatt fra MV settet til "MAXSTEP" på Twitter.


Etaten og Hyundai har inngått samarbeid for å frigjøre 'PYL Younique Album'.
Dette
er første gang et underholdningsbyrå har samarbeidet med et bil selskap til å lansere et album.

BoA, Jessica fra Girls' Generation, og en danse enhet som inneholder Eunhyuk fra Super Junior,
Hyoyeon fra Girls' Generation, Taemin fra SHINee, Henry fra Super Junior-M, Kai fra EXO-K og Luhan fra EXO-M,
er de som danner Younique Unit.

Hele sangen til danse Younique Unit ble avslørt for ikke så lenge siden HER.
I tillegg til BoA sin singel, "Lookin (Feat. The Quiett)" og Jessica sin singel, "My Lifestyle (Feat. Dok2)".

Mens vi venter for musikkvideoen som kommer i morgen, sjekk ut behind the scenes bildene nedenfor;

Eunhyuk

Posted Image


Luhan, Hyoyeon, Kai

Posted Image


Henry

Posted Image


Taemin

Posted Image

Gleder meg! Det ser utrolig tøft ut! *-*
Og gleder meg også til å se "making of" videoen osv.. ^^

xo.

Jackpot

30.10.2012
06:28

https://si0.twimg.com/profile_banners/766721082/1351450652/web

TS Family Entertainment har sagt til å debutere deres ny (gutte) gruppe, Jackpot!

Kommende gutt gruppe, Jackpot, har fått oppmerksomhet internasjonalt selv før debuten,
som de har tiltrukket seg oppmerksomheten til hendelsen planleggere i ulike land.
Etter
å ha gjort noen små kampanjer i japansk byer som Osaka og Tokyo,
har
Jackpot sin etat fått samtaler fra arrangørene,
inkludert land
som Japan, Usbekistan, Kina, Thailand og Indonesia og andre.

Jackpot er en syv medlem gruppe under TS Family Entertainment.
Tidligere i år,
debuterte selskapet fem medlemmer jentegruppa Pandora,
men akkurat nå er det å sette alt klart for debut av sin første gutte gruppe.

Selv om ikke mye informasjon om medlemmene ble gitt ut, avdukket deres navn og fødselsdato allerede.
.
Roci (@ KRoci_J), som egentlig heter Jung Kangrok, ble født 5. november '90, gjør ham til den eldste medlemmet i gruppen.

Nest eldste er Kim Jinsik (@ A2_Ks), som ble født 21. april, '92.

Medlem Kim Suhan (@ Suhan_J) ble avslørt å ha levd utenlands siden han var fortsatt en gutt.
B
-boy nevnt på twitter at han hadde bodd i Canada i syv år,
men også
bodd i New Zealand og et sted i Europa for ytterligere to år hver. Han ble født 8. januar '93.

Ytterligere to '93 født medlemmer hører hjemme i line-up, med Lee Donggon (@ DongGon_J),
og
Kim Jaeho (@ Jaeho1104) som har sine fødselsdager 13. oktober og 4 november hhv.

Ahn Jaewoo (@ AJW_J) ble født på den første av oktober 1994,
mens
maknae Song Hyunwoo ble født den 9. juni '95. Song Hyunwoo (@ VOW_J) er også kjent under kallenavnet hans "Vow",
og
var medlem av PASTAR, en dans crew under SMS Dance Academy.

Ved siden av forberedelsene til debuten, har medlemmene også vært engasjert i frivillig arbeid for å oppleve og lære forskjellene i samfunnet.
Selv forberedelsene til debuten har vært nevnt til er ferdig, må vi vente på en offisiell dato.
Det ble
opprinnelig planlagt for en mai 2013 debut.

|| Source: @Jackpotintl ||

Blir spennende å se dem debutere! *-*
Søte de var >3<

Da er det å bare vente da... e___e
xo.

CRAZYNO

26.10.2012
17:14

Glem Gangnam Style, Musiche er min nye favoritt sang.
CRAZYNO er bare sykt vittig, søt og morsom.
I tillegg til at han har en australsk accent. > 3 <
Hvem andre enn Jason fra LEDApple som har en australsk accent innenfor KPOP industrien egentlig?

Men jaja..
CRAZYNO har blitt min nye "obsession"~ * u * b
Har spilt "Musiche" på non-stop!

CRAZYNO sitt debut album "The Lunatic" er satt for utgivelse den 6. november.
Tittel
sangen "Musiche" har sin historie om følelsen klosset i Korea som en australsk.
Hans første
debut scenen vil være på denne ukens "Inkigayo"~

Sjekk ut musikkvideoen til sangen om du ikke har nedenfor;

 I tillegg har han også lagt til en veldig "reasonable" selv-intervju;

 DO THE CRANE DANCE *A*

Musiche kan både bety "Jeg lager musikk" eller "Jeg er en idiot"..
I sangen så synger/bruker han begge.
Du kan se flere videoer fra han på hans offisielle YouTube kanal, HER.

Hvis det er Lunatics som fandom til han heter, da er jeg en Lunatic! *-*
Hvorfor har jeg en god følelse at han kommer til å bli gode venner med Jay Park? lol.
Begge har noe tilfelles da.. både god i engelsk, gal, rar, morsom og søt. LOL.
Eller kanskje han har allerede blitt gode venner med han allerede? lol idk.

xo.

Korean-Indonesian Group, S4!

25.10.2012
20:46

Kan ikke tro at jeg hadde nettopp fått vite om dette.

Indonesisk gruppen 'S4' vil låne HyunA sin stemme for sitt kommende debut album.

'S4' ble vinneren av den første Korea-indonesisk audition prosjektet "Galaxy Superstar Season 1".
De får sin opplæring fra den koreanske byrået "Rainbow Bridge" i ni måneder,
og vil ha sin første debut scene i Jakarta med tittelen "Volume Up Party".

HyunA var kjennetegnet rapper i S4 sin tittel sang, "She Is My Girl",
en sang
med en sterk beat og vanedannende melodi laget av produsenten Kim Do Hoon.
4minute vil også delta i deres debut scenen.

For ikke så lenge siden har de også avslørt MV teaseren til tittelsporet, "She Is My Girl"!
Sjekk den ut nedenfor;

Jeg. ble. sjokkert.
Sykt.
Dette var jo sykt mye bedre enn det jeg hadde forventet.
Som en selve Indoneser, synes jeg noen "I-POP" sanger kan bare ikke sammenlignes med koreansk.
Jeg synes til og med at av og til så passer de ikke å synge det i det hele tatt..
Det går bare ikke av og til..
Kanskje det er fordi jeg skjønner hva de faktisk synger om? LOL.

Untatt Agnes Monica, kommer denne gruppen til å bli min favoritt.
Gleder meg til musikkvideoen.
Hørtes nokså bra ut! ^^

Synes?
xo.

2012 Mnet Asian Music Awards Video

24.10.2012
06:46

For noen timer siden hadde Mnet opplastet en video,
av deres kommende Mnet Asian Music Awards,
som blir da den 30. november 2012 i Hong Kong!

Sjekk ut videoen nedenfor, og stem HER!
Som sagt, skal jeg stemme på de HER. ^-^

Fighting!
xo.

Woollim Entertainment Teaser - The Next Big Thing

24.10.2012
06:42

Igår hadde visst Woollim opplastet en video med tittelen, "Woollim Entertainment Teaser"~
Det viste artistene fra Woollim, og til slutt kom spørsmålet, "What is the next big thing?",
Deretter, "2012 November"~

Sjekk ut videoen nedenfor;

 Alle Woollim biased vet jo at de er sykt trolls -_-
Det jeg tror kan nok være er,
en jente gruppe,
familie konsert (liksom allesammen i en konsert),
eller INFINITE H som kommer mye tidligere~
Hvis det gjelder noe om 3D filmen dems, kanskje det også.

Vet egentlig ikke..
Woollim liker bare å "troll" us.
Da får vi nok bare se.

xo.

Who I'm Voting For - 2012 Mnet Asian Music Awards (In Hong Kong)

23.10.2012
20:21

Så!
Det nærmer seg med Mnet Asian Music Awards~
D-38 ~!!!
Det er på tide å spamme ved å stemme de man har lyst til å vinne.
Klart må man lage en bruker først hvis man ikke har gjort det..
Så her er mine votes som jeg kommer til å spamme for. ^-^

De som har ikke stemt ennå kan gjøre det ved å trykke HER.Stemte du likt på noen som meg?
All the best! FIGHTING!
xo.

[BTS] Drifting scene with Daeil in "Hurry Up" MV

09.10.2012
19:19

http://i31.servimg.com/u/f31/16/21/84/37/daeil210.jpg

En "behind the scenes" video av den drifting scenen i musikkvideoen for "Hurry Up" som Daeil var med på,
har blitt opplastet av selve Choeun Entertainment~

Sjekk ut videoen nedenfor;

 At han tørr~

Sjåføren er så sykt profesjonell da selvfølgelig..
For å unngå crew'et som filmet, Daeil og alt rundt egentlig.. O_O"
Kjempe tøft!

xo.

BIGSTAR releases comeback teaser image

28.09.2012
06:23

BIGSTAR skal ha deres comeback snart ~!!!
Og teaser bildet kom idag~
Sjekk den ut nedenfor;

http://3.bp.blogspot.com/-0TLzjSI-H-A/UGURxx6VqsI/AAAAAAAAnlM/z2Rg4LCJCS8/s400/big+star.jpg

Omg, mye tøffere og kjekkere her enn Big Star bildene.. x'D
Men men, det er sangene som gjelder!
Men bare for å ta det opp igjen..
Der er den kjente tunnelen... ><

Når jeg kommer til Sør-Korea skal jeg dra og besøke den tunnelen, lol.
Siden alle driver å ha sine musikkvideoer osv der.. >o<"
Irriterer meg litt, men hvis det er det de vil, så er det greit for meg..
Jeg hører bare på dem pga sangene, ikke teaser bildene elns. ^^

Gleder meg!!
Jeg tok kanskje feil.. den MV teaseren til "Shut Up"~
Den er visst musikkvideoen til den.. altså "Shut Up" er introen på mini-albumet, vil jeg tro.
xo.

Oversettet SMTOWN in Jakarta - Press Conference

22.09.2012
22:14

Jeg skal være en snill indonesisk k-popper for dere. LOL.
Nei da, men jeg har selv lyst til å fortelle dere som skjedde idag..
Twitter var bare helt kaotisk *A*

Erm.. jeg sverger at de indonesiske folka på TV er så sykt bråkete..
men jeg skjønner at de fangirl'er like mye som meg da..
det var bare nokså irriterende på begynnelsen.. lol.

Ja, jeg har såpass mye fritids til å gjøre dette, hahaha.
It's for you guys though... +___+

Hvis du vil se press conference dems fra idag, trykk HER.
Ellers så skal jeg beskrive alt nedenfor;

http://edwinruser.files.wordpress.com/2012/08/smtown_jakarta_koreanupdates.jpeg


Press conference begynte før konserten selvfølgelig.
Kris kom først inn, deretter Suho, osv.
Inni salen/rommet ble det Onew, BoA, Kangta, Taeyeon, Victoria, Yunho, Changmin, Suho & Kris.

MCene spurte Kangta hvordan det var å delta i en stor konsert sammen med andre artistene.
Kangta begynte med, "selamat malam. saya Kangta." som betyr, "god kveld/natt. jeg (er) Kangta."
MCene sa ikke hva Kangta sa en gang.. O_O"
Men de sa hva Taeyeon sa, holdte på si.
Taeyeon svarte, "Fordi dette er første gangen i Indonesia for SMTown, er vi kjempe glade,
også kan vi i tillegg utføre med andre artister/grupper (fra samme selskapet). Derfor er vi glade og kan nyte det."

De spurte deretter BoA om den sangen hun selv skrevet, "Only One", at de skal utføre den på scenen senere (i kveld)
og det derre couple dansen...
Og BoA svarte at ja hun skulle danse den couple dansen sammen med en eller annen senere.

MCene deretter spurte TVXQ at de hadde hørt rykter om at de skulle komme med et nytt album.
Også spurte de TVXQ om å liksom, "introdusere" eller gi et lite inntrykk av albumet til Indonesiske fans.
TVXQ hadde lyst til å introdusere dem selv først så de begynte med, "selamat malam. kami dong bang shin ki (DBSK)."
som betyr, "god kveld/natt. vi er dong bang shin ki (DBSK)" ~
Changmin svarte med at de har jobbet hardt med dette albumet, og albumet kommer til å være annerledes enn den forrige,
så vær så snill å gi mye støtte til DBSK.

MCene nevnte at TVXQ ikke var bare populær i Asia osv. men worldwide.
"Så hva er hemmeligheten til populæriteten?"
I følge hun dama MCen, Yunho nevnte at de utførte på scenen med mye energi, så fansene likte det så godt,
derfor kan vi gi lykke til fansene og det var der de fikk populæriteten fra.

Nå ble det Leeteuk sin tur. Det var sykt mange ELFs i konserten! *A*
Oversvømmelse av the sapphire blue ocean~~ *-*
Leeteuk begynte med, "Selamat sore. Kami Super Junior. Assalamulaikum, nama saya Leeteuk.
Saya suka Indonesia kadir."
Han nevnte, "God ettermiddag. Vi (er) Super Junior. (Assalammualaikum er egentlig ikke indonesisk, men arabisk,
men siden Indonesia er for det meste et muslimsk land, bruker de dette nokså ofte for å formelt si hei.) Hei, jeg heter Leeteuk.
Jeg liker Indonesiske jenter."
Han bommet litt der ved å si kadir når det egentlig skal være gadis, hahaha.
Også bommet han litt på Selamat sore siden det ikke var på ettermiddag, men heller på kvelden/natten..

MCen sa at han hadde tidligere vært i Indonesia for SS4 og nå for SMTown. De spurte hva var forskjellen.
Leeteuk svarte at hvis det var bare SS4 så var det kun selve Super Junior som så hele greia,
men for SMTown blir det en hel familie.

MCen spurte om Taeyeon og de andre SNSD medlemmene om de hadde noen planer for dette andre del av året.
Taeyeon svarte at de skal lage et album for både Korea og Japan.

Deretter ble det Onew sin tur, og spørsmål til SHINee.
Siden SHINee holder på med deres SHINee World Tour 2,
hadde noen spurt om hvis de skulle stoppe i Indonesia for å ha konserten også.
Onew svarte hvis de hadde noen mulighet, hadde de lyst til å ha konsert i Indonesia.

Siden det var f(x) sin første gang i Indonesia,
hadde MCen lyst til å vite hva de synes om Indonesia og de indonesiske fansene.
Victoria begynte med, "Kami f(x) Victoria." som betyr, "Vi (er) f(x) Victoria."
Det skulle egentlig vært "Saya f(x) Victoria" sånn at det ble "jeg (er) Victoria."
Hun hadde bommet litt der men, det var så skjønn da hun smilte etterpå, haha.
Victoria nevnte at det var første gangen i Indonesia og de var kjempe glade.
De visste ikke at det var så mange fans i hotellet,
og at de fansene ikke forstyrret dem i det hele tatt, og var liksom "touched" for å se sånne fans.

Spørsmål til EXO om hvordan det føltes å fremføre SMTown sammen med sunbaes'ene~
Så begge leaders'ene (Suho og Kris) introduserte først ved å si, "We are one! Selamat malam. Kami EXO."
Som betyr, "Vi er en! God kveld/natt. Vi (er) EXO."
LOL. Hørtes rart ut å si det på norsk, bare, "VI ER EN!" lol.
Men dere skjønner poenget mitt.

Suho svarte at det har vært lenge siden for at de hadde lyst til å fremføre sammen i SMTown,
og kan også lære mye fra deres sunbaenims.
Deretter, Kris svarte på engelsk.. omg.. engelsken hans er bare til å dø for!
Den må du nesten se selv! *A*
Jeg skal allikevel oversette den.
Kris, "Hei. Jeg er EXO-Ms leder Kris. Jeg tror jeg må snakke på engelsk.
Siden jeg kan ikke Koreansk så godt og ikke er godt nok.
Det vil allikevel være vanskelig for dere å forstå hvis jeg begynner å snakke kinesisk...
så ja.. jeg tror jeg må snakke på engelsk.
Først av alt siden vi så alltid opp mot våre sunbaenims og andre artister i vår selskap..
Vi setter alltid et mål å nå hva de har oppnådd,
og for oss som rookies, prøver vi virkelig å følge deres fotspor,
men på samme tid hvis det er mulig utvikle og etablere en stil av vår egen som EXO i framtiden.
Også hvis det er mulig, for at EXO blir ikke bare kjent i Kina, Korea, Asia men også hele verden.
 Takk."

Hvis du så videoen da Leeteuk prøvde liksom å herme Kris ved å ja, "lip synch" av det han sa..
Sa MCen, tusen takk Leeteuk for at du hadde "lip synch",
og Leeteuk bare, "eh... terima kasih." som da betyr, "eh... tusen takk." ... hahaha lol.
Han er så sykt skjønn.

Det var det!
Jeg oversatt ikke ord for ord, men av hva de mente..
ord for ord blir jo.. rart.. O_O"

Noen fanaccounts fra SMTOWN In Jakarta kommer senere..
senere i natt eller i morgen vet jeg ikke egentlig, haha.
Rart at jeg nesten bare gjør oversettelse osv når det skjer noe K-Pop greier i hjemmelandet mitt..
I'm just a proud Indonesian, lol.


*OVERSETTET AV K-POP FANATIC*
xo.

TVXQ releases Highlight Medley for "Catch Me"

22.09.2012
20:28

http://static.allkpop.com/wp-content/uploads/2012/09/20120921_tvxq_catchme-600x600.jpg

Blogget ingenting i dag~ ><
Så ja, var opptatt med å se fanaccounts fra SMTOWN Jakarta i Indonesia..
Omfg.. de bildene og alt *A*
Andre ting også da.

Så igår ble den "highlight medley" til TVXQ sitt kommende album, "Catch Me", avslørt~
Sjekk den ut nedenfor om du ikke har.

 Gleder meg! omg. >o<"
xo.

24K show up at the Jewelry Street

21.09.2012
20:49

http://2.bp.blogspot.com/-NOq0KfUQdWE/UFcIKD8CgjI/AAAAAAAAj2w/DciV7hi2XuU/s1600/24k.jpg

Jeg har geeka 24K for en god stund~
og har nok sett på videoene dems over 10 ganger minst idag *Q*
Kan si at jeg har blitt en stor fan av dem!

Elsker når de danser i gatene~
Så idag ble det foran en smykke butikk da ^o^
Sjekk den ut nedenfor;

 Gamle mannen bak dem, hahaha.
De er så søte når de forklarer til de folka som går forbi..
Også på slutten han mannen med gitaren, og Daeil, omg, stopp. *A*

xo.

24K Releases Making Film Of Their Profiles

14.09.2012
23:08

For noen timer siden hadde 24K avslørt
"making film"en av da de skulle lage deres eget profil for deres debut~
Sjekk ut videoen nedenfor!
Cory sitt engelsk! omg!

 Daeil, forever being the camwhore. Stop it boy *O*

Daeil <3 Byungho. ^^
Die hard shipper for disse to.
xo.

24K Releases Recording Film Of "Hurry Up"

13.09.2012
20:31

Venstre til høyre: Daeil, Cory, Seokjune, Kisu, Byungho og Sungoh.

Idag hadde Choeun Entertainment sin offisielle YouTube kanal opplastet recording film/of debut sangen, "Hurry Up"~
Ikke på settet til musikkvideoen men heller i studioen.
Sjekk den ut nedenfor;

 Daeil you camwhore. *A* You're forever ruining my bias list. Gtfo please.

Søte de er. ^^
Dette var jo før musikkvideoen selvfølgelig.
Med deres pre-debut sveiser elns. haha.

Shipping Byungho og Daeil~ rapper paret *-*
Men også Daeil med Seokjune. ><

xo.

KCON's Staring Contest With VIXX

12.09.2012
23:18

http://static.allkpop.com/wp-content/uploads/2012/06/20120610_vixx.jpg

Som sagt var det jo KCON i USA.
Eller holder på?
Vet vel egentlig ikke det.. siden jeg ikke skal dit.
Wahh, forever taking a decade to meet my biases. *sobs*

Så KCON sin offisielle YouTube kanal hadde opplastet en video igår,
da de hadde stirre konkurransen med VIXX!
Sjekk den ut nedenfor;
*den har engelske undertekster btw*

 Jeg har egentlig ikke følgt med på VIXX så mye..
så jeg vet ikke hvem som er hvem ennå. ><

xo.

Psy On The Ellen DeGrenes Show

11.09.2012
16:54

Overskriften forteller alt.
Psy ga Britney Spears og Ellen en liten danse tutorial for dansen, "Gangnam Style"~
Ikke bare det, hadde Psy også møtt Simon Cowell.

Sjekk ut videoen nedenfor da Psy lærer Britney Spears og Ellen, gangnam style dansen;

 I saw this coming og jeg visste det bare.
Selvom Psy er en stor og kjent artist i Korea osv.
har han allikevel blitt introdusert som den "gale fyren" som danser, den dansen.
What's up with that?
Han måtte nesten introdusere seg selv.
Come on.
Selvom kanskje noen av dere ikke synes det men.. for meg synes jeg det. ><

Simon Cowell kunne også ha kommet opp da.. men nei da.
Flau, sjenert eller bare "rude"? Vet vel ikke jeg.

Psy har gjort det sykt bra i Amerika nå!
Stolt av han!
Stolt av at en koreansk artist greide å komme så langt som dette.
VMA, Island Records contract, Ellen DeGrenes Show osv.
Bravo.

xo.

ZE:A releases Kwanghee's (Ghost) Version of "Phoenix"

10.09.2012
16:00

Overskriften forteller alt, og videoen er bare hysterisk!
Kwanghee er jo så sykt morsom som vanlig, haha.
Sjekk ut videoen nedenfor;

 Er det Siwan som filmer?
Hvis du kjenner stemmen til den som sier, "omo" eller noe sånt.. da er du god. XD
Eller, en fan av ZE:A lettere sagt kanskje.

Awesome video!
ZE:A er bare awesome *A*
xo.

Take me to the KCON 2012 Concert!

08.09.2012
20:57

Omg!
Traileren av den kommende KCON i USA ble opplastet!
EXO-M, B.A.P, 4Minute, og alle de andre.. OMFG.
WHY! WHY MUST USA HAVE ALL THE AWESOME CONCERTS.
JUST WHY.

Jeg dør av hvor forferdelig det er for å være en fangirl som bor langt i fra dem..
og kommer til å ta åresvis å se dem i det hele tatt.
Fml er det bare.

Sjekk ut traileren nedenfor;

 Hvis du er en sykt stor fangirl som meg, vet du hvordan jeg har det.. FORFERDELIG. lol.
Men sånn er det bare.. uheldigvis.

Frister ikke å være med da? Tenk på alt de skal gjøre!
Fansene, sammen.. med dem! Omfg.
Da vet jeg hva jeg skal finne. Fancams og fanaccounts!
Selvom jeg er langt i fra dem, kan nok noen fansene gi oss det som skjer osv.
Da føler jeg som at jeg er der jo, haha.
I'm a crazy fangirl.

Kos dere til alle som skal dit.. ><
xo.

[BTS] SM artists filming for 'S.M.ART Exhibition'

04.09.2012
13:59

SM Entertainment sin 'S.M.ART Exhibition' fant sted fra august 10. til 19. Coex i Seoul,
utstillingen
tilbrakt 15000 internasjonale fans alene i et show av teknologisk utvikling og digital strøm.
Utstillingen
vakte mye oppmerksomhet som den første av sitt slag til å kombinere elementer fra både underholdning og IT-bransjen.
SM Entertainment samarbeidet med en rekke globale selskaper for å skape nytt innhold spesielt for arrangementet.

Høydepunktet av utstillingen var Genie 3D og holografiske boder
der fans kunne danse sammen med de holografiske avatarene av deres favoritt stjerner i SM.

Sjekk ut behind the scenes/making of film videoen nedenfor;

Sykt!
Hadde vært awesome å prøvd det der.. ><
xo.

Oppa Jaebum Style

03.09.2012
13:01

Det blir bare flere og flere k-pop idoler som danser til dette!
Sykt morsomt å se allesammen gjøre dansen på sine egne måter~
Dette her var mer av swag, jo. haha.

Sjekk ut videoen nedenfor;

 xo.

Top 25 Favourite K-Pop Summer Songs

01.09.2012
07:26

Høsten har kommet.. eller kommer.. Men jeg synes høsten begynner rundt September.. haha.
Så ja, jeg hadde tenkt å dele min top 20 k-pop sanger som jeg har hørt non-stop i sommeren!


1. "Beautiful Night" - B2ST


2. "Gangnam Style" - Psy
*gratulerer! musikkvideoen har nådd 1. plassen for YouTube Top 100 videoer~~ ^^*


3. "Loving U" - SISTAR


4. "Mayday" (feat. Kim Chang Youl) - Mario


5. "Legacy" (feat. Joosuc) - BIZNIZ


6. "Anymore" - Seo In Young


7. "Fool" (feat. CNBLUE's Yonghwa) - Juniel


8. "Peach" - IU


9. "Together" - FREAKX & As One


10. "In The Summer" - INFINITE


11. "Be Ma Girl" - TEEN TOP


12. "Crash" - B.A.P


13. "Electric Shock" - f(x)


14. "Like This" - Wonder Girls


15. "I Love You" - 2NE1


16. "Volume Up" - 4minute


17. "Not Over You" - NU'EST


18. "You Know Me" - Tasty


19. "Pandora" - KARA


20. "Spy" - Super Junior


21. "Stand Up" - J-Min


22. "Heaven" - Ailee


23. "Close My Eyes" - Block B


24. "We Are A Bit Different" - EvoL


25. "Venus" - Hello Venus

Welcome September & Autumn~~ ^o^
xo.

YG Reveals Video Teaser for Jenny Kim

30.08.2012
15:36

Posted Image

Som de hadde tidligere avslørt i år,
var at det skulle komme en ny YG (jente) gruppe~
Altså som skal debuteres snart.

Og den første teaseren, ble nemlig av Jenny Kim~
For mer informasjon av hennes teaser tidligere i år, klikk HER.

sjekk ut hennes teaser nedenfor!

Typisk YG stemme holdte på si..
men jeg klager ikke..
også er hun fortsatt en rookie.. hun har vel tid til å forbedre seg~
Er helt enig med at hun hørtes litt ut som Jiyong (GD) og Chaerin (CL),
men hun kan jo ikke gjøre noe for det at hun hørtes ut som dem..
Jeez. Gleder meg til denne gruppen! ^^
Håper også at de skal debutere en gutte gruppe.. TT____TT

I tillegg, har det også blitt sagt at hun kommer inn i Jiyong sin nye musikkvideo! *o*

Synes om henne?
xo.

[MAKING OF] "PHOENIX" - ZE:A

28.08.2012
19:39

http://images.kpopstarz.com/data/images/full/2012/08/27/29814-ze-a-officially-releases-new-phoenix-album.jpg

Etter å ha opplastet musikkvideoen for "Phoenix" 2 dager siden, med 2 forskjellige versjoner (japanske og koreanske),
har de opplastet making of videoen~~
Sjekk dem ut nedenfor ^^

 Hahahhaa, så søte.
Jeg må fortsatt lære meg hvem som er hvem..
siden jeg husker bare Siwan og Kwanghee. XD
xo.

Regarding T-ARA's Hwayoung + Hwayoung To Leave T-ARA?

29.07.2012
17:18

Okeei.
Jeg har fått nok av alt det der med Hwayoung å gjøre.
Som om det om Nickhun ikke var nok.. kom det en konflikt til.

Du bestemmer selv om du vil lese dette, siden det kommer til å bli et kjempe langt innlegg.

Så ja, hvor begynte  alle de konfliktene å begynne?
Det kommer stadig flere rykter om det som skjedde med henne..
og det som alltid har skjedd.
Så jeg skal forklare nok alt fra de ryktene.
Hvorfor jeg gjør dette her er kanskje fordi jeg har lyst..
og at jeg har virkelig fått nok av dette her! =.=

Hwayoung har en skadet ankel som er i en støpt og er ute av stand til å utføre konserten deres.
Grunnen til det var at hun datt på scenen, og ikke kunne være på Inkigayo.
Det har gått rykter at Inspirits (fansene til INFINITE) heiet bare navnet hennes..
men hvordan kan de det når INFINITE ikke var der? o_O"
Og at hun grein på grunn av det.

På Twitter skrev hun dette sammen med et bilde nedenfor~
"Hwayoung: Noen ganger engasjement alene er ikke nok. I tider som disse, kan det være skuffende,
men jeg tror fortsatt at Gud har en god grunn for at dette skjer ... Gud, du vet alt ~ gjør du ikke? hoot ~"

http://i.imgur.com/HmOp9.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deretter skrev twitret noen andre medlemmer av T-ARA;


Hyomin: Det er en forskjell mellom nivåer av engasjement ^ ^ La oss alle være dedikert og hwaiting!!

Soyeon: Det er en forskjell i dedikasjon + manerer + uselviskhet.
La oss være sterk igjen i dag.

Jiyeon: Forskjell mellom nivåer av engasjement ^ ^ ha manerer ^ ^ Alltid bor høflig ^ ^ Jeg applauderer deg, fungerende geni ^ ^
RT Hyomin: Det er en forskjell mellom nivåer av engasjement ^ ^ La oss alle være dedikert og hwaiting!!

Boram: klapper ... klappklappklapp!
RT Jiyeon: Forskjell mellom nivåer av engasjement ^ ^ ha manerer ^ ^ Alltid bør være høflig ^ ^ Jeg applauderer deg, fungerende geni ^ ^

Eunjung: Akkurat som en posisjon kan gjøre en person, kan dedikasjon gjøre en person også ... sukk ... så synd.
Du bør vite utseende etter folk rundt deg.
RT Hyomin:
Det er en forskjell mellom nivåer av engasjement ^ ^ La oss alle være dedikert og hwaiting!!

     De andre T-ara jenter twitret ovenfor først, og den første tweet ved Hwayoung kom etter dem.
Hwayoung hadde beklaget overfor medlemmene når de snakker
til journalister for å tvinge alle til å endre sine rutiner fordi hun ble skadet.


     Det tok en dag eller så før nettbrukere merke og publisert screencaps av samtalene.
Og så Boram sin tweet ble slettet.

Hyoyoung (Hwayoung sin tvillingsøster): Mitt andre halvparten går gjennom lidelse.
Det gjør vondt å se på. Uansett hva andre sier, Ryu, kan kjempe seg gjennom det.

Hwayoung (som svar på Hyoyoung): ...... det er ingen andre enn deg ... ah ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så fikk jeg vite en nettside..
som hadde overskriften, "Compalition of T-ARA's bullying history revisited" ~

1. Qri til nå har ikke noe med å gjøre det som skjer blant medlemmene med Hwayoung.
Om hun prøver å gå vekk fra det av å ta flere selcas med henne.. vet jeg akkurat ikke.

2. Jiyeon som klart har gjort flere ting mot Hwayoung.. blant annet;
Da Hwayoung leste en bok, sa kameraet mannen:
"Hwayoung-ssi, det ser ut som du liker å lese bøker."
Så kom Jiyeon og sa;
"Hun er bare sånn fordi hun er foran kameraet."
"Dette er serriøst min første gang jeg har sett hun lese selvom vi er i den samme gruppen."

3. Jiyeon som unngår Hwayoung sitt High-5 men som man kan klart se!
Til og med jeg hadde snudd meg for å se det..
er hun blind eller? =.=
+ at man ser hvor serriøst hun slår Hwayoung.. når hun kunne bare lo senere.

http://1.bp.blogspot.com/-SgYUVFIS_Mw/UBQu57vYfQI/AAAAAAAAAKo/4wzHUlZItqI/s1600/cccabrf227.gif

http://1.bp.blogspot.com/-2hOzyojRnJ8/UBQvMAan28I/AAAAAAAAAK4/EHaYpLOwu64/s1600/jiyeonhitting.gif

4. T-ARA med på Idol Star Olympics..
og ignorerer Hwayoung totalt.
Slik at Hwayoung ble mest med INFINITE og Sistar.
Man kunne se det fra broadcast'en også~~ =.=
Det virker  som hun er kjempe gode venner med Sungjong~
TAKK SUNGJONG! ^^

http://2.bp.blogspot.com/-l6OvWJ9etWo/UBQvDMgkL0I/AAAAAAAAAKw/LEGOovgJ9kQ/s1600/infinite.png

Hwayoung, Infinite, sistar where&#039;s T-ara other members??? They left Hwayoung alone o_O

 5. På Hello Baby, Hwayoung nevnte at det var hennes 100. dayversary siden hennes
debut og Soyeon avbrytet henne ved å si det er bare henne personlig jubileum.

6. Boram benekter angivelig Hwayoung posisjon i gruppen ved å la en bursdag tweet til Hyomin kalle henne "andre maknae".
I en annen tweet, nevner hun Jiyeon som deres "evig maknae".
Med Hwayoung i gruppen, bør Hyomin være den tredje maknae vurderer hun er en 89er og Jiyeon og Hwayoung er både 93ers.
Bare hvis Hwayoung er borte kan Hyomin være den andre maknae som Boram nevnte ..

7. Boram som ødelegger paraplyet til Hwayoung, og Infinite L/Myungsoo så dette til og med.
Var også rykter om at Boram hadde "unfollowed" Hwayoung på Twitter..
men så sier noen andre at Boram har aldri fulgt Hwayoung.. =.=

8. Fra en fanclub nevnte de; Jiyeon spurte Infinite L/Myungsoo for å få nummeret hans..
men så nektet han og satt seg ved siden av Hwayoung i stedet for og var ved siden av henne
for det meste parten av tiden.
HELL YEAHHH!!! TAKE THAT B*TCH! =.=

 Mer får du vite her , her eller/og her !

Jeg liker T-ARA sine sanger..
men etter at jeg har fått vite at Hwayoung har blitt en total "outcast" helt siden hun begynte..
var jo bare bullsh*t.
Har mistet interessen for T-ARA nå. =.=

Men hvertfall så har Hwayoung, SISTAR og INFINITE og tvillingsøstra hennes fra 5Dolls! ^^

Det har blitt sagt at Hwayoung skal forlate T-ARA,
og skal være med på Cube Entertainment (hjem til B2ST, BTOB & 4Minute)~!!
Bra for henne!
Hun fortjener en MYE bedre gruppe enn T-ARA..
og hvertfall de fra Cube Entertaint..
håper jeg da.. at de behandler henne bra~~ ^^

CEO til T-ARA vil nevne noe viktig om T-ARA i morgen, så jeg er kjempe nysgjerrig på hva han har å si~
Til og med rapper traineren til Hwayoung skrev mye bullsh*t på Twitter om dem..
At han ville ikke blande seg inn.. og at han fikk sykt mange anti-fans nå..
Så ble han j*vlig sur. >\\\<

Jeg sprenger snart selvom det er mitt valg å blande meg inn i ~_~

HWAYOUNG HWAITING!!!
Forever en fan av ho.

Hva synes du om dette?

xo.

IT'S NEW

23.07.2012
19:36

Fikk alle sett videoen woolliment opplastet på deres offisielle YouTube kanal?
Are you trolling us woolliment?

Vet ikke hva jeg skal tro på da overskriften er "It's New" ~
Har det noe å gjøre med iNFINITE eller.. ?
eller skal dere endelig debutere en jente gruppe?

I så fall er jeg enig med en som kommenterte!
VÆR SÅ SNILL, og ikke debutere sånn søte ægyo jente gruppe..
en som er som Infinite.. en som danser like flink og ja.. "powerful" som dem..
Da blir det mindblowing action for meg O_O
Det er jo kjempe lite jente k-pop grupper som danser så powerful :p

Sjekk ut videoen nedenfor og hva tror du woolliment mener?

 xo.

"Be My Girl" - JYJ

23.07.2012
01:07

Har fått en annen sang på hodet~
nemlig fra JYJ ;')
Hører ikke på de så mye men akkurat den sangen likte jeg sykt godt ^^

Videoen nedenfor er ikke den offisielle musikkvideoen,
men bare en video som en fan lagde~
Synes at ho gjorde en bra jobb, og det var nice av ho!
Respekt Homin (Yunho & Changmin) & JYJ individuelt folkens >\\\<

Bare nyt sangen :)

 Synes om sangen?
xo.

[MAKING OF + MV] "Win The Day" - Team SIII (2PM, Miss A,Sistar, 4minute, MBLAQ, ZE:A, B1A4)

05.07.2012
17:40

Team SIII som består av 2PM, Miss A,Sistar, 4minute, MBLAQ, ZE:A, B1A4 hadde utgitt,
deres sang for å støtte '2012 Olympics of Team SIII (Samsung Galaxy S3)' ved tittelen, "Win The Day"~
Etter at sangen ble opplastet igår,
ble det nå også musikkvideoen og making of videoen! ^^
Check it out nedenfor ^^

MV


MAKING OF VIDEO

Synes? ^O^
xo.

K-POP SURVEY

26.06.2012
11:02

Ta dette også om du vil! ^____^


1. First KPOP Group?
BIG BANG

2. First KPOP Song? Love Song

3. Top 5 Favorite Male KPOP Groups?  BIG BANG, SHINee, CNBLUE, INFINITE, B.A.P.

4. Top 5 Favorite Female KPOP Groups? SNSD, 2NE1, Wonder Girls, 4Minute, KARA.

5. Favorite Solo Artists?  JAY PARK & IU.

6. Favorite KPOP Song atm? Monster

7. Favorite KPOP Music Video? Warrior - B.A.P

8. Favorite Ballad? You Were Mine - 2AM.

9. Catchiest Tunes? "Like This" - Wonder Girls & "Fantastic Baby" - BIG BANG

10. Best Male Dancers? Kai, Taemin, Hoya, Eunhyuk.

11. Best Female Dancers? Kahi & Hyoyeon.

12. Best Male Vocalist? Changmin

13. Best Female Vocalist? Tiffany

14. Top 3 Best Male Rappers? Zico, Zelo, Yongguk.

15. Best Female Rapper? Yoon Mirae (Tasha)

16. Top 5 Best Male Leaders?  Yonghwa, G-Dragon, Seungho, Onew, Zico.

17. Top 5 Best Female Leadesr? CL, Taeyeon, Gyuri, Jihyun, Eunjung.

18. Current song you're listening to? "Paparazzi" - SNSD

19. Previous song you were listening to? "Burn Out" - Block B (GHOST OST)

20. Next song you will be listening to? "Rip Off" - After School

21. Current KPOP Group addictions? Infinite & Teen Top

22. Current KPOP Song addiction? "Let's Try" - f(x)

23. Top 5 Female KPOP Idol biases? Sunny, Amber, Gyuri, Yubin, Park Bom.

24. Top 5 Male KPOP Idol biases? Taemin, Kai, Dongwoo, L.Joe, Gikwang.

26. Hottest Male Idol? Jay Park.

27. Hottest Female Idol? Hyomin.

28. Cutest Male Idol? Dongwoo.

29. Prettiest Female Idol? Gyuri.

30. Cutest maknae? Zelo.

31. MBC, KBS or SBS? SBS.

32. Are you active on AllKPop? Yes

33. Favorite Couples on WGM? Dog Poopie Couple & Goguma Couple.

34. Which Fandoms are you apart of? Inspirit, Angel, Shawol, Boice, BABY, EXOtic, BBC, B2UTY,
Sone, Blackjack, V.I.P, ELF, A+, 4NIA, Kamilia, QUEEN'S, BANA.


35. Which KPOP Group forum are you most active on? Teen Top.

36. Top 5 Favorite Korean Dramas? BOF, Secret Garden, Rooftop Prince, Queen In Hyun's Man, Big.
*jeg tok Big fordi jeg vet at jeg kommer til å elske den. lol*


37. Favorite Korean Variety shows? Running Man, We Got Married, Strong Heart.


xo.

DSP Media To Debut "PURETTY" + Preview + Introducing Members

18.06.2012
20:21

I år ble det sagt om at DSP Media skulle debutere en ny jente gruppe.
Og det skal de.. ved navnet "PURETTY" (men uttales som pretty)~

De har sagt å debutere både i Japan og Korea, men det blir Japan først~
De skal debuteres til høsten. ^^
Her er medlemmene ;

  

  

  


Her er også en liten preview til deres debut sang, "Cheki ☆ Love"~

 || Source & Images: Tumblr & Allkpop.com ||

Omo *-*
Neomu neomu kyeopta~~ ^^

Synes?
Gleder du deg til deres debut?
xo.

North Korea's Version of Girls' Generation?

31.05.2012
07:10

For sørkoreanere, er medlemmene av Girls' Generation ofte referert til som "Gudinner av soldater" og er sagt å forbedre den moralske av dem tjenestegjør i militæret.
Nord-Korea har besluttet å gi denne taktikken en virvel, og på 25. mai introduserte de sin egen "skjønnhet trupp/gruppe."

Enheten innenfor den nordkoreanske militæret består av elite underholdere og som Girls' Generation,
ble mange av jentene plukket i løpet av barndommen og hadde trent mye.
Deres jobb vil ikke bare være å utføre og øke moralen i militæret, men også for å utføre for de privilegerte klassen for sitt land.

|| Source & Image: koreaboo.com ||

OMO! DAEBAK! X'D
Synes?
xo.

I'm Looking Forward To Tiny-G!

29.05.2012
21:03

GAHH. Serriøst!
Jeg klarer ikke å slutte å se på danse øvelsen dems!
De er bare sykt råtøffe!
Endelig, en litt mer K-Hip Hop jente gruppe, som kan faktisk gjør litt mer hip-hop danse bevegelser! *-*
Jeg ser meg sykt frem til denne jente gruppen!

Så for dere som har gått glipp av informasjonen (ikke at jeg har ikke glemt det.. selvfølgelig gjorde jeg det),
skal jeg si noe om Tiny-G.

TINY-G er i plateselskapet, GNG Production.
Av det jeg så, var det de ble kjente fra Jay Park og Lee Siyoung.
Gruppen består av 4 råtøffe medlemmer~
Navnet og mer om de har ikke blitt sagt noe om ennå.
Men hva som har blitt avslørt; deres danse øvelse video!
Et ord, DAEBAK!

Tror meg ikke? Se for deg selv, så kommer du til å elske de med en gang :3

 || Source & Image: koreaboo.com ||

Synes?
xo.

Dal Shabet Reveals Tracklist For First Full Length Album

27.05.2012
20:13

Dal Shabet er på vei med å komme tilbake~
Etter å ha erstattet en medlem,
var de da klare for deres comeback.

Deres track list for deres første "full-lengde" album "BANG BANG" ble avslørt i dag~
Sjekk ut alle sangene som inneholder "BANG BANG"~~

De har sagt at tittelsporet dems blir spor 11, "Mr. BANG BANG"~

1. "Enter Dal★Shabet (Intro)"
    2. "Disco Time"
    3. "Supa Dupa Diva"
4. "Pink Rocket"
5. "Bling Bling"
6. "Hit U (feat. Bigtone)"
7. "Girl Girl Girls (feat. Makustle)"
8. "Love Shake"
9. "Many Boys"
10. "Mirror"
11. "Mr. BANG BANG"
12. "Without You, I"
13. "Try to Come Closer (feat. Nassun)"
14. "Mr.BANG BANG (Instrumental)"

Albumet blir utgitt den 7. juni~~

|| Source & Image: allkpop.com ||

Jeg er spent denne gangen, siden sist gang gjorde de på en måte ikke en så bra debut da..
Også var de litt ukjente, holdte på si.
Så for denne gangen, håper jeg det blir en suksess for dem ^^

xo.

Dal Shabet's Viki Replaced w/ New Member, Woo-Hee

26.05.2012
08:51

Vel, det har vært sykt lenge siden jeg har hørt noe om Dal Shabet~
Og nå har de endelig kommet med noen nyheter til oss.

Viki fra Dal Shabet skal nå forlate gruppen for å prøve seg på en solo karriere~
Dette skrev hun på deres offisielle hjemmeside for å snakke om det direkte til fansene sine.

De har sagt at hun kommer med et album senere i år.
 

.. Og igår ble en nye medlem i gruppen ved navnet Woohee, avslørt~

Woohee gleder seg til å være med gruppen, siden hun er en stor fan.
Woohee var på 'Medialine' før hun forlot den og ble med på 'Happy Face' (kompaniet/plateselskapet)~
Hun er født i 1991 samme som Ahyoung og Jiyun.

Woohee sa, "Jeg gleder meg til å bli med i Dal Shabet, en gruppe som jeg har alltid likt.
Men jeg er også bekymret fordi jeg er ikke sikker på om jeg vil være i stand til å fylle i Viki unnie sin plass.
Jeg er takknemlig for Seri unnie og de ​​andre medlemmene for å være god mot meg og gjør meg komfortabel.
Jeg vil jobbe hardt som jeg er et medlem som har debuterte i midten [etter Dal Shabet har debuterte selv], og håper jeg at alle ser frem [til mine fremtidige kamper]."

Igår ble to bilder av Woohee avslørt~
sjekk ut bildene nedenfor. 

Posted Image

Posted Image

|| Source & Images: koreaboo.com ||

Blir spennende!
xo. 

[PERFORMANCE LIST + FANCAM] F(x) + Some Other Performances

21.05.2012
22:02

Jau da~
Her er bare hele listen om rekkefølgen de fremførte på~ ^^
Bare for å få litt info om det.

1. SHINee ? Lucifer
2. SHINee ? Amigo
3. SHINee ? Juliette
4. Super Junior ? Superman
5. Super Junior ? Don?t Don + Superman
6. TVXQ ? The Way You Are
7. TVXQ ? Mirotic
8. Super Junior ? Bonamana
9. f(x) ? Hot Summer
10. f(x) ? NU ABO
11. Taeyeon ? Devil?s Cry
12. Girls? Generation ? Run Devil Run
13. Girls? Generation ? Tell Me Your Wish (Genie)
14. Girls? Generation ? Kissing You
15. SHINee ? The SHINee World
16. SHINee ? Love Like Oxygen
17. Super Junior & f(x) ? Oops
18. Luna & Onew ? Can I Have This Dance (High School Musical 3)
19. Krystal & Jessica ? California Girls
20. Changmin and Kyuhyun ? Just The Way You Are
21. Donghae & Eunhyuk ? Oppa Oppa
22. EXO ? History
23. EXO ? MAMA
24. TaeTiSeo ? Twinkle
25. Amber, Key, Kris ? Like A G6
26. Super Junior ? Sorry Sorry
27. Super Junior ? ACHA
28. TVXQ ? Maximum
29. TVXQ ? Keep Your Head Down
30. BoA ? Look Who?s Talking
31. BoA ? Energetic
32. BoA feat. Key & Kris ? One Dream
33. BoA feat. Key ? I Did It For Love
34. BoA ? Hurricane Venus
35. Girls? Generation ? Way To Go
36. Girls? Generation ? Gee
37. Super Junior ? Dancing Out
38. SHINee ? Ring Ding Dong
39. ?Dear My Family? video
40. f(x) ? Pinocchio (Danger)
41. SHINee ? Sherlock
42. Girls? Generation ? The Boys (English version)
43. Super Junior ? Mr. Simple
44. TVXQ ? Rising Sun
45. Closing by all 
 

artistssource: SMiLEySx3waver123theultimatedodoAliceCullenz
yuniaki55,YanisReixAsianManiax
annuhnooensianbuay
Song List: koreaboo
Compiled By: smtownengsub.wordpress.com 

source: smtownengsub
via: shineetown

Gir dere F(x) og noen awesome opptredninger også (;
Du finner BoA sine og fler HER 

Men f(x) første~~ ^^

"Hot Summer"

"NU ABO"


.. Så her er noen duets og trios~
Hørte at Kai, Sehun, Lay og Luhan fremførte sammen med Taemin, Yunho (og en til som jeg ikke husker foreløpig)~
Håper at noen opplaster den fancam'en også!

"California Girls" - Jung Sisters (Jessia fra SNSD og Krystal fra f(x))


"Just The Way You Are" - Kyuhyun & Changmin
kjdfijha, heldig fangirl! *-*

 
"Like A G6" - Kris, Amber og Key

OMFG.. DEN BESTE TRIO'EN EVER~!!! D:
Haha, det sto et skilt som var, "AYO WADDUP KREASE"~!!
LER!

 
"One Dream" - BoA, Key & Kris

|| Source: forevershiningshinee.tumblr.com ||

Skal oppdatere innlegget, hvis det kommer flere fancam videoer (om trio eller duet da..)~!!
Misunner meg noe sykt~~ AISH.

xo. 

[MASHUP] "The Best Change" - 2NE1 vs HyunA ft. Junhyung

18.05.2012
10:12

Jeg har fått denne mashupen på hodet~~ ^^
Den er så sykt bra~!!
En annen bra Mashup etter "Warrior Face" jo, fra samme opplasteren!
Han er jo flink da :D

 Synes?

xo.

Who's This Girl Now?

11.05.2012
14:56

YG Entertainment har tenkt til å debutere en ny k-pop jente gruppe til.
Dette har de ikke gjort siden 2009 med 2NE1, så det blir super spennende!

Etter at de avslørte flere bilder og videoer om de andre 'mystiske/ukjente jentene',
avslører de enda et medlem til~!!
Navnet og nasjonaliteten er ukjent, men bare alderen blir vist.
Sjekk ut videoen de hadde opplastet~~

|| Source & Image: koreaboo.com ||

 Jeg så på kommentarene og de fleste var fra Thailandske folk~
Så nå tror alle at hun er fra Thailand.
Vet ikke om det er sant ennå, men de sier nok i fra, også skal jeg si i fra :3

Men hun er sykt god til å danse, omg!
Gleder meg til denne gruppen~!! ^O^

xo. 

A Pink Comes Back On 'M! Countdown'

10.05.2012
21:44

Cube Entertainment jente gruppe, A Pink, er endelig tilbake igjen
med deres første full lengde album "UNE ANNEE" som ble utgitt tidligere i uken,
er de endelig klar for å stå på scenen igjen~

Deres tittelspor, "Hush" og "April 19th (sangen som ble utgitt 19. april for deres 'one year anniversary')",
ble da fremført av dem på scenen.
Sjekk ut da de fremfører sangene på denne ukens 'M! Countdown' ^^

 || Source & Image: koreaboo.com ||

Hele audioen til deres nyeste CD skal jeg da lage et innlegg til senere~~

xo.

Another Mysterious YG Girl?

04.05.2012
07:47

I April ble Jenny Kim sitt bilde avslørt på YG sin offisielle hjemmeside..
og denne gangen er det annen jente!
De skrev også, "Hvem er denne jenta?"

Tror du hun blir nok sannsynligvis med på den nye YG jente gruppe sammen med Kim Eunbi & Yuna Kim?

|| Source & Image: dkpopnews.net ||

xo. 

[MASHUP] "Warrior Face" - NU'EST vs B.A.P

28.04.2012
13:33

Akkurat nå hører jeg på verdens sykeste K-Pop mashup!
Den er drit bra!
Kan ikke slutte å høre på den~~

Så for de som er en fan av NU'EST og B.A.P,
denne mashup er den perfekte sangen for deg.

Ta så hør den~~

 || Source: Twitter - Images: AllKPop.com ||

Han som lager disse mashup sangene, er bare sykt flink! *O*
Sjekk ut flere lagd av han, HER.

Synes om mashup'en?

xo. 

Happy 10th Anniversary Rain (Bi)!

24.04.2012
22:05

Dear Rain (Bi/Jung Ji Hoon), it's been a decade with you~
Even though I haven't been with you since the very beginning, I'm thankful I got to know you and your music ^o^
Btw, your muscles.. and well.. your hotness is to die for! *-*

Som de fleste KPoppers kanskje visste om..
I dag er det 10 år siden Rain (kjent som Bi eller Jung Ji Hoon for det koreanske navnet) debuterte~~
Gratulerer til han, som er i militæret nå~~

Han må bare vite at oss CLOUDs elsker ham så høyt og støtter han 100% ^^ 

Rain som debuterte med å synge..
fikk lyst på skuespille roller og deretter ble han funnet på noen koreanske dramaer som: "Sang Doo! Let's Go To School" og" Full House".
Han ble selv tilbudt en rolle i Hollywood-prosjektet "Speed ​​Racer", og spilte senere i "Ninja Assassin", og fikk navnet som "World Star" av fans over hele verden.

For å feire sine ti år i bransjen, satt fansene opp en annonse på forsiden av en skjerm dør i en t-bane i Seoul.
"Rain, gratulerer med ti års jubileum," sto det.
Annonsen ble også skrevet på japansk for sine japanske fans.

Annonsen vil være der opp til en måned, og fans bemerket at med annonsen, ville de kunne
"regne ned på Rain da han blåser seg (føler seg ned/trist) selv i det militære," og "Vi håper at han vil føle stolt etter å ha sett vår innsats."

Så for det, gir jeg dere en av mine favoritt Rain sanger~~
nemlig som alle dere KPoppers kjenner godt vel?
"Love Song"
(Siden det gikk ikke an å få koden fra MV'en.. er jeg bare nødt til å gi en audio video.. T_T)

For MVen klikk HER .. [ajhbhjbfa] Too much hotness to tolerate~!!!

|| Source & Images: AllKPop ||

Rain oppa~~ neumo bogosipda ~!! ><

Som forventet, Lee Joon får jo alt fra Rain sunbaenim~~ ^o^ 

Er du en CLOUD?

xo.

Open World Entertainment's Apology Regarding the CEO

17.04.2012
20:28

Etter at jeg la til et innlegg med at CEO'en til Open World Entertainment var skyldig for seksuell trakassering osv,
Har de da skrevet sine unnskyldinger på sin hjemmeside i dag.

"Først og fremst er vi angrer vi dypt, for å ha utsatt alle med grenseløs skuffelse,
og forårsaker angst og bekymring gjennom denne skammelige hendelsen.
Vi bøyer våre hoder for å tilby våre dypeste beklagelse, og igjen beklager da dette offentlig kunngjøring er lang forfallen."

De fortsatte, "Vi ønsker å informere deg at etterforskningen resultatene viste kjendiser engasjement i den opprinnelige hendelsen som ble rapportert av mediene for å være helt feil.
Våre Open World Entertainment artister som ikke er knyttet til den opprinnelige hendelsen, har blitt dypt såret av dette da media'en rapporterte masse historier før de ble vist seg å være falsk.
Vi oppriktig ber deg om å avstå fra å skrive spekulative artikler i fremtiden,
for å forhindre at våre kjendiser fra å oppleve tilbakeslag ved ganske enkelt å være under samme etikett.
Igjen bøyer vi våre hoder og tilby våre mest dypeste unnskyldninger for å forårsake at alle skal være bekymret over dette skammelig hendelsen."

|| [TRANS] Source & Image: AllKPop.com ||
 
Om det er sant eller ikke, vet vi egentlig ikke..
Det er enten de som lyver,
ellers er det selvfølgelig media'en som vil starte noe..
Hva synes du? Hvem tror du på? 

xo.

Mystery YG Girl Revealed

14.04.2012
15:11

Posted Image

Beklager kjære lesere.. ><
Jeg gjorde visst en feil.

Denne jente ovenfor er ikke Kim Eunbi~!!
Men nå skal jeg fortelle hvem hun egentlig er..

Nettbrukere har identifisert jenta på bildet som Jenny Kim (17) fra Nederland, som ble født i 1996.
YG bekreftet denne informasjonen og kunne ikke skjule sin overraskelse når de kommenterte,
"Navnet og alder er riktig. Hun flyttet til utlandet da hun var veldig liten,
så vi trodde ikke at folk kunne indentifisere henne hvis vi delte hennes bildet i Korea."

YG delte også at Jenny Kim snakker flytende koreansk, engelsk og japansk
og ble valgt til å være en trainee ved Yang Hyun Suk seg for henne talentfulle dans og sang.
Hun har vært trainee i flere år nå.

Men når de ble spurt om Jenny Kim er en av medlemmet for den nye jentegruppa, YG svarte,
"Vi har ikke bekreftet noe ennå." 
Som rapportert tidligere, når YG satt opp et blogginnlegg om Jenny Kim, ble den ledsaget av tittele , "Hvem er den jenta?".
Det var ingen omtale av sin identitet, eller hvordan og når hun skulle debuterte.

Hun er jo pen, og har liksom evnen til å snakke tre språk...
så det vil nok være sannsynlig at hun blir ett av medlemmene i den nye jentegruppen. 

|| [TRANS] Source: AllKPop.com ||

Men folk er fortsatt i tvil på om hun kommer fra Nederland eller Australia..
I følge koreanske nettbrukere, sier de hun er fra Nederland..
Men errr, det  vet vi ikke før de sier det så ^^

LOL. YG trodde at ingen kunne identifisere jenta..
Pfft. Don't underestimate the power of people behind computers 8)
Sykt flink folk altså.. som greier å finne ut hvem hun er. LOL. ^___^ 

xo.

Open World Entertainment CEO Arrested For Sexual Harrasment

11.04.2012
19:57

Igår var det sykt mange artikler og snakk om at CEO til Open World Entertainment, Jang Seokwoo,
var skyldig for seksuell trakassering, overfall og  voldtekning til sine artister/grupper.

Vel, alle var veldig usikre på om at det var sant igår..
Men så, kom sannheten idag.

Han ble tatt av undercover etterforskere etter rapportene ble innlevert en måned siden, noe som indikerer hans forbrytelser som han sies å ha overfalt minst 6 trainee'er.
Myndighetene har nå allerede intervjuet over 20 ofre.
Politiet konfiskerte alle opptak fra et overvåkningskamera i bygningen,
og snevret deres interessefelt ned til selskapets femte etasje, og den praksis studio i kjelleren, hvor overgrepene ble avslørt for å ha funnet sted.

Jentegruppa trainee'ene han angivelig overfalt personlig ble tatt hånd om av konsernsjefen,
som han selv gjorde alle sine debuter forberedelser selv, samt å kjøre dem rundt i en varebil. Jentene er ikke lenger en del av selskapet i øyeblikket.

 Open World Entertainment personlig ba fans av idolene under selskapet å roe ned og prøv å ikke overbelaste medlemmene i gruppene med Twitter-kontoer med tweets .
Medlemmene av både X-5 og sjefen ble avslørt å være under sterkt stress på grunn av situasjonen, og den gigantiske mengden av meldinger og kommentarer.
Siden saken startet, har gutt gruppemedlemmene blitt bemerket å forlate kryptiske meldinger på sine kontoer for sosiale nettverk, slik at fansen bekymrer seg om deres helse.

Mer får du vite HER

 || Source & Image: Koreaboo.com ||

Munnen min var bare helt åpen når jeg leste hele greia og det igår~

ÅH GUD~!! At noen finner på sånt.. og gjør det på uskyldige unge folk.
Spesielt de som skal bli stjerner..
WTF sier jeg bare!

Jeg er mer bekymret for de jente trainees'ene og spesielt de gruppene som står under Open World Entertainment ~ U___U
Hva slags CEO er det for søren? ><
EFF YOU, EFFIN' CEO~!!! >< 

Synes om dette?

xo. 

New YG Girl Group?

10.04.2012
18:06

Posted Image

Bildet ovenfor er Kim Eunbi.

Idag hadde YG opplastet et bilde av en jente på Twitteren dems..
Er dette kanskje et lite hint på at en ny jente K-Pop gruppe kommer snart? *O*
Jeg har hørt at gruppen skulle het, "Dreams"~

Under bildet skrev de, "Hvem er denne jenta?"
Bildet nedenfor er en annen jente~! 

Posted Image

Nysgjerrig, spør du meg~

Ikke nok med bare et bilde,
hadde YG opplastet en liten video av YG trainees'ene, Kim Eunbi og Euna Kim som øvde på en sang~ 
Så ikke dette før nå~ 
For de som ikke har sett videoen;

|| Source & Image: Koreaboo.com ||

I fjor sa YG Entertainment at fans skulle se frem til en ny k-pop jente gruppe som består av 5-7 medlemmer.
Og at alle av de medlemmene skulle være 15-19 år.
Ser ut som en 20 åring skal være der og~! ^^

Av det jeg så fra videoen, virker de sykt talentfulle.
YG artister er jo bare best når det gjelder K-Hip Hop ^^

Gleder meg til debuten dems~!!

Serriøst, jeg kan bare ikke få ut at 2012 er virkelig et bra år for K-Pop~!! *Q*

xo. 

Marco Becomes A Dad In May

03.04.2012
12:45

Noen som husker Marco fra We Got Married (Sesong 1 sammen med Son Dam Bi)?

Vel, den Marco vi kjenner fra WGM..
er nå gift med golf spilleren, An Si Hyun~

De hadde møtt hverandre ved noen venner  i 2009,
deretter datet de for 2 år før de giftet seg. 

Og akkurat nå, forventer de et barn til Mai ^o^

Selvom Marco hadde allikevel skjult at kona hans var gravid,
det var bare på grunn av å beskytte kona~ ^^

Chukahaeyo Marco og An Si Hyun unni~!

|| Source & Image: AllKPop.com ||

Hihi, lurer på hvordan barnet kommer til å se ut ^o^
Halvt koreansk og halvt brasilsk(?)..
Tøft ^^

Synes?

xo. 

Urettferdig SM Entertainment World Tour!

03.04.2012
10:37

Jeg fikk vite at alle SM Entertainment artister skal holde en World Tour igjen!

De reiser 20. mai og starter i Sør-California, deretter på 4. og 5. august blir det i Tokyo,
og 18. august i Seoul.. Senere vil de også reise til Beijing og flere asiatiske land~!!
*Ahem* kalles dette en World Tour!? Tell med Europa og Sør-Amerika også da..
Aigoo~ 

Vet de at de har flere fans over hele verden?!
De i Sør-Amerika.. ikke minst i Europa.. ( T ___ T )

EXO-K & EXO-M skal være der også.. HERREGUD~!!!
Jeg dør akkurat nå~ 

+ at SS4 Paris begynner nå~
For de i Paris som koser seg med SUJU oppas..
ha det gøy~ misunner dere så *-* 

"Sooooo another world tour around East Asia + Cali world? -_-" And what about that fucking Narnia called Europe?????"

Jeg er så sykt enig med kommentaren~
S.M. Entertainment burde gjøre en Europe Tour en gang..
BARE Europe så blir jeg sykt glad ;3 

For de som har tenkt å reise dit, pre-ticket sales vil begynne 5. april~!!
Ha det gøy hvis du skal reise ( u ____ u )

|| Source & Image: AllKPop.com ||

Hva synes du om dette?
Skal du reise dit? 

xo. 

Girls' Generation Hyoyeon Danset Med Min Fra Miss A Før?

29.03.2012
21:48

En gammel video av Girls' Generation medlem Hyoyeon og Min fra Miss A danse, ble nylig avslørt.
 

Videoen ble delt på en nettside med tittelen, 
"Girls 'Generation Hyoyeon-miss A Min, var de i samme gruppe?"
 

Videoen ble filmet da de var både i barneskolen, og gikk på den samme danseskolen. 
De ble gode venner senere, etter å ha lært å danse sammen, 
og de ble kjent for å ha satt på noen få forestillinger sammen. 

Både Hyoyeon og Min er nå de hoveddanserne på hver sin gruppe.

Sjekk ut videoen;
Hun til venstre ser man helt klart er at det er Hyoyeon..
mens til høyre er det Min~  ^^

De vant faktisk til og med~

 || Source & Image: AllKPop ||

Det er da ikke rart at de er gruppens sin "danse dronning"~
Begge er jo kjempe flinke *-* 
Helt siden fra barneskolen..! 

Hadde vært awesome å se de to debutere sammen~
som to dansere, deretter sangere, og etterhvert kjendiser ^o^

Hadde aldri trodd at de hadde en så godt forhold~

Hva synes du?

xo. 

Brand New Stardom Reveals 2 New Rookie Groups!

29.03.2012
20:07Det ser ut som Brand New Stardom er klar til å komme tilbake
etter alt som skjedde
med Block B.

28. mars, annonserte Brand New Stardom Twitter,
"Rundt april, vil EvoL debutere gjennom en åtte episode variety show MBC Music.
Bilder fra EvoLs første forberedelser og arbeid med Block B sin Kyung, som har produsert debutalbumet, vil bli vist! Medlemmene i vår neste gruppen, 'Topp Dogg', vil også gjøre en gjesteopptred ^^."

Fans av selskapet har visst en stund om EvoL, en kvinnelig hip hop gruppe, som ville debutere i år,
men
det ser ut som det er nå de har ordentlig planlagt alt.

Som for Topp Dogg, virker det som det vil være en annen gutt gruppe.
Block B var den som hadde tenkt å debutere med navnet "Topp Dogg",
men jeg synes Block B passer bedre ;3

|| Source & Image: AllKPop ||

Synes?
Gleder du deg?

Samme selskap som Block B vett'u~
Gleder meg ^o^

xo.

K/J/T-SERIES/MOVIES LIST

10.03.2012
11:53

Her er en liste over de koreanske/japanske/taiwanske dramaene/filmene
jeg har sett eller ikke har blitt ferdig med.


K-DRAMAER

Boys Over Flowers
Playful Kiss
City Hunter
Rooftop Prince
Queen In Hyun's Man
Star's Falling From The Sky
Ghost / Phantom
Level 7th Civil Servant
Shut Up Flower Boy Band
Flower Boy Ramyun Shop
You're Beautiful
Coffee Prince
Goong / Princess Hours
I Hear Your Voice
School 2013
The King 2Hearts
Big
Ms. Panda & Mr. Hedgehog
The Wedding Scheme
To The Beautiful You
Haeundae Lovers
The King Of Dramas
Can We Get Married?
White Christmas
Flower Boy Next Door
Me Too, Flower!
The Thousandth Man
Lie To Me
Love Rain
Heartstrings
Personal Taste
My Girlfriend Is A Nine-Tailed Fox

UNFINISHED K-DRAMAS

Nice Guy
When A Man Loves
I Love Lee Tae Ri
I Do I Do
Padam Padam
Dream High
My Daughter Seo Young
Fashion King
That Winter, The Wind Blows
Take Care Of The Young Lady
Arang And The Magistrate

K-FILMER

A Werewolf Boy
200 Pounds Beauty
Baby And Me
100 Days With Mr. Arrogant
Don't Worry, I'm A GhostJ-DRAMAER

Last Cinderella
Hana Kimi
Sugarless
Bad Boys J
Rich Man Poor Woman
Ouran High School Host Club
Itazura na-Kiss Love In Tokyo
Tumbling
Nobuta Wo Produce
Orthros no Inu
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Bloody Monday Sesong 1 & 2
Liar Game Sesong 1 & 2

J-FILMER

Paradise Kiss
I Give My First Love To You
Kimi ni Todoke
Lovely Complex
Koizora
Time Traveller
Ouran High School Host Club (Movie)
Liar Game: The Final Stage
Death Note
Death Note: The Last Name
Death Note: L Change The World
How To Date An Otaku Girl
HanamizukiT-DRAMA

Skip Beat: Extravagant Challenge
Fated To Love You
Absolute Boyfriend

UNFINISHED T-DRAMA

Fabulous Boys

Koreanske Kjendiser Viser Sin Støtte Til KONY 2012

08.03.2012
18:26Det virker
som Kony 2012 prosjektet har endelig fått oppmerksomheten i Korea.
Mange koreanske kjendiser skal være med å støtte om å fange Joseph Kony, en leder av en voldelig ugandisk gruppe som bortfører unge barn fra sine foreldre og tvinger dem inn i krigen.

Den Kony 2012 Kampanjen ble startet av Invisible Children, en non-profilt organisasjon som søker å spre bevissthet og avslutte pågående stille krig i Uganda.

Kjendiser som Super Juniors Siwon, Brian Joo, Phantoms sin Sanchez, Miss As Min, tidligere After Schools medlem Bekah, U-KISSs Kevin, og tidligere U-KISS medlem Alexander, allerede har vist sin støtte gjennom sine personlige Twitter-kontoer.


Hvis ingen av dere har sett filmen enda, sjekk det her;

|| Source & Images: AllKPop ||

Det er så sykt trist!
Down with KONY~!

Holder faktisk med å se på den i engelsk timen,
men gjør ingenting om jeg ser den flere ganger.

Støtter du også KONY 2012 prosjektet?

xo.

KARA, IU, After Schools Nana I 2012 SPRING/SUMMER Tokyo Girls' Collection

03.03.2012
22:03IU, After Schools Nana, og KARA kom på den 14. årlige '2012 VÅR / SOMMER Tokyo Girls 'Collection",
som tok sted
3. mars Yokohama Arena i Yokohama, Japan.

Tokyo Girls' Collection er en ikonisk japansk moteshow
hvor de mest kjente stjernene i underholdningsindustrien går på catwalken eller opptrer.

IU framførte sin japanske debut singel "Good Day" foran et publikum på mer enn 30.000 mennesker.

Selvom hun var litt syk, klarte hun seg ^^

Sjekk ut der IU synger, går og blir intervjuet;

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------KARA gjorde en påtegning avtale med Palty og gjorde en opptred på den legendariske japanske moteshow for Paltys vegne. Jentene sang to sanger, en ballade med tittelen "Missing" sammen med avslutningen kjenningsmelodien til URAKARA "Ima Okuritai, Arigatou". Jentene måtte sitte grunn av Nicoles ankelskade, mens Park Gyuri måtte leppe synkronisere sine deler på grunn av hennes stemmebånd kirurgi.

Sjekk ut KARAs Palty reklame;

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

After Schools Nana var en modell representant og spankulerte nedover catwalken.
Hun var også modellen i Tokyo Girls' Collection i fjor.

Sjekk ut After Schools Nana catwalk;

|| [TRANSLATED] Source & Image: AllKPop & TVReport ||

Wahhh~ Yeppuda! *o*
(Note: Yeppuda = Pen/Fin)

Synes alle gjorde en sykt bra jobb..
spessielt Nana med den catwalken.. ^^

Charanda unnis~!
Chuka hae yo ^^

(Note: Charanda = Bra Jobba. Unni = Yngre jenter kaller eldre jenter for.
Chuka hae yo = Gratulerer på en formell måte.)

Hva synes du om denne 2012 SPRING/SUMMER Tokyo Girls Collection?

xo.

"HVA ER K-POP FOR DEG?"

03.03.2012
10:03

Hvis du spør hva K-Pop er for meg, så er det mest vanligste å svare - det er livet mitt.
Det er sannheten også. Uten K-Pop, hadde livet mitt faktisk vært utrolig kjedelig.
Det som vi felles kan være enig i...
å ikke være i et eneste fandom, er UTROLIG kjedelig, vel?

Før så hørte jeg kun på det som var "in" av engelske sanger og det som kom og gikk.
Med K-Pop er det annerledes. Språket gjør hvertfall skillen, det vet jeg.
Språket? Man trenger ikke bry seg om den. Ved å høre på den 24/7 vil jeg garentere deg at du skjønner litt og litt etter hvert.
Selv jeg får lyst til å lære koreansk i fritiden, også er plutselig Sør-Korea et av mine mange reisemål.
Også har jeg lyst å bruke det jeg har lært;
Ok kanskje bare fordi de gruppene jeg liker er der....

Hvordan artistene utfører sangene dems på scenen er helt annerledes.
De gir alt de har av energien dems.
Det som er så greit at det finnes 5 forskjellig musikk programmer når de skal holde deres promosjoner.
Hvis en gruppe gjør sitt comeback, vil de utføre tittelspor sangen dems i 5 forskjellige steder.
Kanskje mindre, hvis ikke de har så gode forhold med lederne av programmet.
En er på mandagen, den andre på torsdagen, fredagen, lørdagen og søndagen.
Er ikke det utrolig greit å få se dem såpass mye med forskjellige antrekk? ^^
Spesielt i den siste uken da de gjør sitt "goodbye stage", så klart finner gruppen noe spesielt å gjøre på scenen bare for fansene!
Deres fan service til fans? Mye bedre enn engelske/amerikanske artister!
No hating, men Sør-Korea sine artister følger selvfølgelig kulturen til landet dems.
Noe som er mer pliktig og høfflig men samtidig morsomt og gøy!

K-Pop er kanskje ikke helt annerledes fra det vi hører idag, men det er så mye mer når du er selv dratt inn i hele K-Pop fandomet!
Biaser? Glem det å bare velge en! Det er tusenvis å velge mellom, kan jeg bare si deg.
Å like bare en gruppe? Glem det også. Du vil stadig skvise inn flere grupper i din "favoritt grupper"-liste.
De vanlige reality shows man ser til daglig på TV, er helt annerledes med koreanske.
Hvordan hver en av de koreanske artistene oppfører seg på TV, kan være utrolig latterlig.
Hvorfor gjør de det? Nemlig å få navnet til gruppen ut eller kanskje deres eget navn. Hvis de gjør det bra, så har de klart det.
De er ikke redde for å vise hva de har å tilby. Uansett om det er noe flaut eller det plateselskapen har selv gitt dem for å følge.
Vi K-Pop fans vil alltid skjønne det. Eller de fleste av oss, i så fall.

Artister som du tror ser ut som horer, er faktisk skjønne og har en utrolig snill personlighet enn du noen gang kom til å tro.
Vær så snill ikke undervurder bare pga hun danser så sexy foran et kamera,
når det er selve byrået som bestemmer hva slags konsept de/henne burde ha foran kameraet og på TVen.

Når du geeker disse gruppene/artistene du har falt for,
vil de mer sannsynligvis bli relatert med tv programmer.
Så etter K-pop, går rekkefølgen slik:
KOREANSK MUSIKK - > VARIETY / REALITY SHOWS - > DRAMA / SERIER / FILMER
Eller den omvendte går også.
Hvilken som helst rekkfølge vil gå egentlig.
Hvis japanske eller andre øst-asiatiske ting er involvert, vil den også være i 'syklusen' / 'rekkefølgen'.
Du vil hvertfall ikke se verden det samme igjen, hahahaha.
Du vil være mer emosjonell og kjempe for det du liker!
Typisk fandom stuff, men sånn er det! ^^)b
YAY.

Dette innlegget ble mest av en 'hvorfor du skal bli en del av k-pop familien'-innlegg, men det får gå.


- K-POP FANATIC -

Om Bloggeren

02.03.2012
12:47

Hvis dere lurer på hvorfor i huleste heter URL'en slik som den ser ut nå,
det betyr at ja - jeg er en såpass lat person som ikke gidder å legge ut noe mer og la den havne på forsiden,
bare for at jeg skal ha den direkte linket i sidemenyen.
Pluss at dette innlegget sine videoer ble jo fjernet av opplasteren. Hmm.

Jeg skal ikke begynne å gå veldig detaljert og altfor personlig med livet mitt, siden vel,
dette er en musikk blogg. Ikke en personlig en. Kanskje bare 1% personlig hvis man teller alt untatt følelsene i hvert innlegg.
Selca? NO WAY.

 

 

Hei! Jeg er genien hjernen bak dette masterpiece denne bloggen.
Hvorfor jeg bestemte for at denne bloggen skulle være kpopfanatic,
er ikke mer enn at jeg er en fanatic av k-pop og koreansk underholdning generelt.
 

Akkurat nå består hverdagene mine av koreansk musikk, og det har gått 5 år.
Etter å ha hørt på det så lenge, har musikksmaken min forandret seg, og det kommer til å gjøre det gradvis.
Jeg er fortsatt glad i k-pop, men inni blant kommer koreansk r&b/hiphop og indie.
Slik som musikksmaken min har forandret, skal nettopp denne bloggen gjøre også.
Man kan si at det er en utvikling fra seksten år gammel meg til nå?
Fear not, det er bare at i denne bloggen vil du finne en blanding av koreansk musikk i de sjangrene jeg er interessert i.

 

Som de fleste fangirls, har jeg vanskeligheter av å velge kun èn favoritt gruppe/artist.
Jeg er nok en person som hører på musikk etter det jeg føler for.
Noen ganger er det O.O.O. (k-rock), noen ganger er det BTS (k-pop),
noen ganger er det Dean (k-r&b) og noen ganger er det Standing Egg (k-indie).
Men, jeg har greid å komme med en topp 5 liste i hver sjanger jeg hører på.

 

K-Rock Topp 5:

1. O.O.O.

2. Hyukoh

3. Nell

4. SALTNPAPER

5. Guckkasten

 

K-Pop Topp 5:

1. BTS

2. K.A.R.D

3. BLACKPINK

4. Block B

5. SHINee

 

K-r&b/HipHop Topp 5:

1. DEAN

2. Crush

3. Zion.T

4. GRAY

5. Crucial Star

 

K-Indie Topp 5:

1. Standing Egg

2. Peppertones

3. Romance Tap

4. Bily Acoustie

5. Ra.D

 

Hvem jeg hører på er som sagt etter det jeg føler for, men det er disse grupper/artister jeg har hørt stadig på.

 


Utenfor min avhengighet av koreansk musikk og underholding, lever jeg et nokså vanlig liv.
Bare vekk meg når en kpop gruppe kommer til Norge, takk.

Dette ble veldig kort, men det var litt om meg.
Da jeg først la ut dette innlegget, anså jeg at det ble veldig personlig.
Nå har jeg vært litt mer bevisst av det jeg skal legge ut. Det burde også de fleste gjøre!
Ikke gi altfor mye detaljer, med mindre du vil selv.


Ellers er jeg utrolig takknemlig for alle dere som stikker innom bloggen min!
Ha en fin dag videre!

 

 

- K-POP FANATIC -

Om K-Pop

01.03.2012
13:33


K-Pop er den mest kjente musikk sjangren fra Asia.
K-Pop står for "Koreansk Pop" eller "Korean Populær (musikk, drama osv)"

K-Pop stammer og begynte sakte fra Sør-Korea,
helt til folk hørte om de og begynte å spre via YouTube, Facebook osv.
Nå har det blitt mange flere som er helt dilla på K-Pop.
Fra Asia, Europa og helt til Amerika.
Nå har de tatt med K-Pop sjangren til andre deler av verden (mesteparten i Asia),
for å bli påvirket av denne flotte sjangren og gjøre den til sin egen versjon med sitt eget språk.
Selvom jeg foretrekker de originale k-pop artistene, hehe.

Her er noen world-wide K-Pop stjerner/grupper:
 
2NE1
Girls' Generation/SNSD
BIG BANG
INFINITE
2PM
RAIN/BI
B2ST/BEAST
Super Junior
T-Ara
SHINee
FTISLAND
CNBLUE
4Minute
K.Will
U-Kiss
Lee Hyori
IU
Shinhwa
osv.

På bloggen min finner du mye om det som skjer rundt K-Pop verdenen.
Mest om nye musikk utgivelser.

Hadde vært kjempe glad hvis du kunne være min faste leser ^^
Kamsahamnida~!
Annyeong hee kaseyo~! ^^


- K-POP FANATIC -

K-Pop Fanatic

En typisk K-Pop Fangirl som snakker om min interesse for koreansk musikk samt mye mer. På bloggen min vil du stort sett finne min mening om ulike koreanske musikkutgivelser og det som faller på hjernen. ^^

Annet informasjon

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Opphavsrett

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Design

Anbefalte nettsider